2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版》

三、完形填空(15 分)
Many people are interested in talking about life in the future. Some people 1 that life in the future will be easier and more comfortable. But others believe that it will be 2 and more difficult than now. As for me, I 3 the first idea.
First, people will have better 4. This is because of technology. E-books will replace common books, robots will replace 5, and students will not have to go to school every day. They will 6 at home through online teaching and will find learning more interesting.
Second, people’s health will 7. Technology will also play a very important role. New medicine will help people get better 8. Robots will help doctors and sometimes replace them. Also, doctors will be able to cure more diseases, 9 people will live longer.
Third, housing problems will end. People will 10 houses under the sea. Also, some people will 11 to the moon. Then everyone will have a place to live.
Fourth, hunger will stop all over the world. People will grow crops everywhere 12 on the top of buildings.
Fifth, the world will be at peace. This is the 13 of all the above changes. People don’t need to 14 to get something. They will have better education, health, housing and so on, so they will be 15 and love will be everywhere.
Now what about you? What do you think life in the future will be like?
【 】1. A. find B. decide C. believe D. promise
【 】2. A. shorter B. busier C. longer D. worse
【 】3. A. agree with B. care about C. bring out D. write down
【 】4. A. sleep B. future C. education D. information
【 】5. A. teachers B. concerts C. parents D. computers
【 】6. A. play B. study C. shop D. exercise
【 】7. A. start B. end C. show D. improve
【 】8. A. seriously B. luckily C. quickly D. carefully
【 】9. A. but B. so C. or D. if
【 】10. A. sell B. clean C. lose D. build
【 】11. A. move B. jump C. run D. listen
【 】12. A. only B. even C. or D. if
【 】13. A. plan B. rule C. problem D. result
【 】14. A. form B. practise C. fight D. work
【 】15. A. lazy B. happy C. rich D. bored
答案: 1.C【解析】根据空格后的“life in the future will be easier and more comfortable”可知,一些人认为未来的生活会更容易、更舒适,所以believe“认为”符合题意。故选C。
2.D【解析】根据本句中的“But”可知,此处应该与上文的“life in the future will be easier and more comfortable”成对比,所以worse“更差的”符合题意。故选D。
3.A【解析】根据本句“As for me,I...the first idea”及语境可知,作者同意第一种说法,所以agree with“同意”符合题意。故选A。
4.C【解析】根据下文“This is because of technology.E-books will replace common books...”可知,此处指的是教育,所以education“教育”符合题意。故选C。
5.A【解析】根据下文“students will not have to go to school every day”可知,学生每天将不用去学校,说明机器人将取代老师,所以teachers“老师”符合题意。故选A。
6.B【解析】根据上文“students will not have to go to school every day”及空格后的“through online teaching”可知,学生们在家里学习,所以study“学习”符合题意。故选B。
7.D【解析】根据下文“Technology will also play a very important role.New medicine will help people get better...”可知,人们的健康水平会提高,所以improve“提高”符合题意。故选D。
8.C【解析】根据本句“New medicine will help people get better...”可知,新药将帮助人们快速康复,所以quickly“快速地”符合题意。故选C。
9.B【解析】根据上文“doctors will be able to cure more diseases”及空格后的“people will live longer”可知,设空前后内容是因果关系,且结果在后,所以so符合题意。故选B。
10.D【解析】根据本句“People will...houses under the sea”可知,此处表示“建造房屋”,所以build“建造”符合题意。故选D。
11.A【解析】根据下文“Then everyone will have a place to live”可知,有些人将移动到月球上,所以move“移动”符合题意。故选A。
12.B【解析】根据空格后的“on the top of buildings”可知,人们甚至在建筑物的顶部种植农作物,所以even“甚至”符合题意。故选B。
13.D【解析】根据上文“Fifth,the world will be at peace”可知,世界变和平是上述所有变化的结果。the result of意为“……的结果”,固定用法。故选D。
14.C【解析】根据上文“the world will be at peace”可知,世界将和平相处,那么人们不需要为了得到什么而斗争,所以fight“与……作斗争”符合题意。故选C。
15.B【解析】根据上文“They will have better education,health,housing and so on”可知,人们将有好的教育、健康、住房等,那么就会快乐,所以happy“快乐”符合题意。故选B。
第一节
答案: 您提供的题目信息不完整,仅显示“第一节”,没有具体的题目内容,无法进行解答。请您补充完整题目信息,以便我为您提供准确的解析和答案。
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。

What will our world be like in 2200? Maybe no one 1. Because we never know what will happen in the 2. But it’s very interesting to make a few 3.
Water will become as expensive as oil because many rivers will 4. We will have to save water and pay more for clean water than before. Cities will be very big and crowded with people. There will be fewer trees and more 5. The environment will be in great danger.
Students won’t go to school. They just stay at home and study 6. Students from all over the world may study together on the Internet. It’s common for them to do their homework and exercises on the computer.
Each family will have a robot. You can ask it to do almost 7 for you. It will serve you twenty-four hours a day. The robot will look like a 8. It can talk with you when you are alone. You won’t know whether it is a human or a robot when you meet it. People will have 9 time to work and more time to travel.
The vehicles (交通工具) will fly freely in the sky because every vehicle will have wings. They will take you to any place. You can go to sleep 10 your travel when you feel tired. All vehicles will be safe because robots drive them.
1.
2.
3.
4.
5.

6.
7.
8.
9.
10.
答案: 1.knows 2.future 3.predictions 4.disappear 5.pollution 6.online 7.everything 8.human 9.less 10.during

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭