2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
第三节
听下面一篇短文。请用你所听到的内容,填写表格中所缺单词,每空限填一词。短文读两遍。(10 分)

听下面一篇短文。请用你所听到的内容,填写表格中所缺单词,每空限填一词。短文读两遍。(10 分)
答案:
11.scientist 12.planet 13.clothes 14.factory 15.sea
A
Our life will be different from now with robots appearing in our home. So what will the future be like? Here are some students’ ideas.

【 】1. There will be for us in the future.
A. fewer vacations B. more money C. more types of food D. more work
【 】2. Robots will not help us to .
A. clean the city B. wash clothes C. cook D. drive a plane
【 】3. Which is NOT true according to the text?
A. We can travel to the moon.
B. There may be no person on the earth.
C. We can spend little time on housework.
D. The train will be the fastest transportation.
【 】4. The underlined word “convenient” means “”.
A. easy B. crowded C. boring D. quiet
【 】5. What is the best title for the text?
A. Robots in the Future
B. Cities in the Future
C. Transportation in the Future
D. Future Life with Robots
Our life will be different from now with robots appearing in our home. So what will the future be like? Here are some students’ ideas.
【 】1. There will be for us in the future.
A. fewer vacations B. more money C. more types of food D. more work
【 】2. Robots will not help us to .
A. clean the city B. wash clothes C. cook D. drive a plane
【 】3. Which is NOT true according to the text?
A. We can travel to the moon.
B. There may be no person on the earth.
C. We can spend little time on housework.
D. The train will be the fastest transportation.
【 】4. The underlined word “convenient” means “”.
A. easy B. crowded C. boring D. quiet
【 】5. What is the best title for the text?
A. Robots in the Future
B. Cities in the Future
C. Transportation in the Future
D. Future Life with Robots
答案:
1.C 2.D 3.D 4.A 5.D
B
What will life be like in 3000? Different people have different answers. Here are some of my ideas.
I think life will be very different in 3000. Every family will have a robot. The robot can do everything for people. So people won’t have to do heavy and boring work. And they will have more free time to enjoy the things they like.
People will wear special clothes in 3000. They don’t have to wash the clothes because the clothes won’t get dirty.
People will have more time to travel. The cars in 3000 will fly freely in the sky because every car will have wings. Robots will take people to any place they want to go.
I think there will be more kinds of food for people to enjoy. And they are all healthy food.
People will use energy from the sun and the wind. So there will be less pollution.
【 】6. What will every family have in 3000?
A. A computer. B. A robot. C. A car. D. A plane.
【 】7. Why won’t people wash their clothes in 3000?
A. Because they won’t get dirty.
B. Because they will wear special clothes.
C. Because robots will wash them.
D. Because people will have no time.
【 】8. How will people travel in 3000?
A. By car. B. By plane. C. By spaceship. D. By flying cars.
【 】9. Why will there be less pollution in 3000?
A. Because people will use less energy.
B. Because people will use energy from the sun and the wind.
C. Because there will be fewer cars.
D. Because there will be more trees.
【 】10. What’s the best title for the text?
A. Life in 3000 B. Robots in the Future C. Travel in the Future D. Food in the Future
What will life be like in 3000? Different people have different answers. Here are some of my ideas.
I think life will be very different in 3000. Every family will have a robot. The robot can do everything for people. So people won’t have to do heavy and boring work. And they will have more free time to enjoy the things they like.
People will wear special clothes in 3000. They don’t have to wash the clothes because the clothes won’t get dirty.
People will have more time to travel. The cars in 3000 will fly freely in the sky because every car will have wings. Robots will take people to any place they want to go.
I think there will be more kinds of food for people to enjoy. And they are all healthy food.
People will use energy from the sun and the wind. So there will be less pollution.
【 】6. What will every family have in 3000?
A. A computer. B. A robot. C. A car. D. A plane.
【 】7. Why won’t people wash their clothes in 3000?
A. Because they won’t get dirty.
B. Because they will wear special clothes.
C. Because robots will wash them.
D. Because people will have no time.
【 】8. How will people travel in 3000?
A. By car. B. By plane. C. By spaceship. D. By flying cars.
【 】9. Why will there be less pollution in 3000?
A. Because people will use less energy.
B. Because people will use energy from the sun and the wind.
C. Because there will be fewer cars.
D. Because there will be more trees.
【 】10. What’s the best title for the text?
A. Life in 3000 B. Robots in the Future C. Travel in the Future D. Food in the Future
答案:
6.B【解析】根据短文第二段中的“Every family will have a robot”可知,3000年每个家庭会有一个机器人。故选B。
7.B【解析】根据短文第三段“People will wear special clothes in 3000.They don’t have to wash the clothes because the clothes won’t get dirty”可知,因为人们穿特殊的衣服,衣服不会脏,所以不用洗。故选B。
8.D【解析】根据短文第四段中的“The cars in 3000 will fly freely in the sky because every car will have wings”可知,人们会乘坐会飞的汽车出行。故选D。
9.B【解析】根据短文最后一段“People will use energy from the sun and the wind.So there will be less pollution”可知,因为人们使用太阳能和风能,所以污染会更少。故选B。
10.A【解析】本文主要围绕3000年的生活展开描述,包括机器人、衣服、交通、食物和污染等方面,所以“Life in 3000(3000年的生活)”最能概括本文内容。故选A。
7.B【解析】根据短文第三段“People will wear special clothes in 3000.They don’t have to wash the clothes because the clothes won’t get dirty”可知,因为人们穿特殊的衣服,衣服不会脏,所以不用洗。故选B。
8.D【解析】根据短文第四段中的“The cars in 3000 will fly freely in the sky because every car will have wings”可知,人们会乘坐会飞的汽车出行。故选D。
9.B【解析】根据短文最后一段“People will use energy from the sun and the wind.So there will be less pollution”可知,因为人们使用太阳能和风能,所以污染会更少。故选B。
10.A【解析】本文主要围绕3000年的生活展开描述,包括机器人、衣服、交通、食物和污染等方面,所以“Life in 3000(3000年的生活)”最能概括本文内容。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看