2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
F
Many people like traveling. They go to different places during their holidays. Some people like to visit big cities. They can see tall buildings and go shopping. Some people like to go to the mountains. They can enjoy the beautiful scenery and get close to nature. Some people like to go to the beach. They can swim in the sea and enjoy the sunshine.
Traveling is a good way to relax. It can make people forget their worries and have a good time. It can also help people learn about different cultures and make new friends.
【 】26. What do some people like to do during their holidays?
A. Stay at home. B. Travel to different places.
C. Work hard. D. Read books.
【 】27. Why do some people like to visit big cities?
A. Because they can see tall buildings and go shopping.
B. Because they can enjoy the beautiful scenery.
C. Because they can get close to nature.
D. Because they can swim in the sea.
【 】28. What can traveling do for people?
A. Make people forget their worries.
B. Help people learn about different cultures.
C. Make new friends.
D. All of the above.
【 】29. What's the main idea of the passage?
A. People like traveling.
B. Different people like different places.
C. Traveling is a good way to relax.
D. How to travel.
【 】30. Which of the following is NOT true?
A. Some people like to go to the mountains during their holidays.
B. Traveling can't help people make new friends.
C. Some people like to go to the beach to enjoy the sunshine.
D. Traveling can make people have a good time.
Many people like traveling. They go to different places during their holidays. Some people like to visit big cities. They can see tall buildings and go shopping. Some people like to go to the mountains. They can enjoy the beautiful scenery and get close to nature. Some people like to go to the beach. They can swim in the sea and enjoy the sunshine.
Traveling is a good way to relax. It can make people forget their worries and have a good time. It can also help people learn about different cultures and make new friends.
【 】26. What do some people like to do during their holidays?
A. Stay at home. B. Travel to different places.
C. Work hard. D. Read books.
【 】27. Why do some people like to visit big cities?
A. Because they can see tall buildings and go shopping.
B. Because they can enjoy the beautiful scenery.
C. Because they can get close to nature.
D. Because they can swim in the sea.
【 】28. What can traveling do for people?
A. Make people forget their worries.
B. Help people learn about different cultures.
C. Make new friends.
D. All of the above.
【 】29. What's the main idea of the passage?
A. People like traveling.
B. Different people like different places.
C. Traveling is a good way to relax.
D. How to travel.
【 】30. Which of the following is NOT true?
A. Some people like to go to the mountains during their holidays.
B. Traveling can't help people make new friends.
C. Some people like to go to the beach to enjoy the sunshine.
D. Traveling can make people have a good time.
答案:
F 26.B 【解析】根据短文第一段中的“Many people like traveling.They go to different places during their holidays”可知,一些人在假期喜欢去不同的地方旅行。故选B。
27.A 【解析】根据短文第一段中的“Some people like to visit big cities.They can see tall buildings and go shopping”可知,一些人喜欢参观大城市是因为可以看到高楼大厦和购物。故选A。
28.D 【解析】根据短文第二段中的“Traveling is a good way to relax.It can make people forget their worries and have a good time.It can also help people learn about different cultures and make new friends”可知,旅行可以让人们忘记烦恼、了解不同文化和结交新朋友。故选D。
29.C 【解析】通读全文内容可知,本文主要讲述了旅行的好处,所以“Traveling is a good way to relax(旅行是放松的好方法)”符合文章主旨。故选C。
30.B 【解析】根据短文第一段中的“Some people like to go to the mountains”可知,A项正确;根据短文第二段中的“It can also help people learn about different cultures and make new friends”可知,旅行可以帮助人们结交新朋友,B项错误;根据短文第一段中的“Some people like to go to the beach.They can swim in the sea and enjoy the sunshine”可知,C项正确;根据短文第二段中的“It can make people forget their worries and have a good time”可知,D项正确。故选B。
27.A 【解析】根据短文第一段中的“Some people like to visit big cities.They can see tall buildings and go shopping”可知,一些人喜欢参观大城市是因为可以看到高楼大厦和购物。故选A。
28.D 【解析】根据短文第二段中的“Traveling is a good way to relax.It can make people forget their worries and have a good time.It can also help people learn about different cultures and make new friends”可知,旅行可以让人们忘记烦恼、了解不同文化和结交新朋友。故选D。
29.C 【解析】通读全文内容可知,本文主要讲述了旅行的好处,所以“Traveling is a good way to relax(旅行是放松的好方法)”符合文章主旨。故选C。
30.B 【解析】根据短文第一段中的“Some people like to go to the mountains”可知,A项正确;根据短文第二段中的“It can also help people learn about different cultures and make new friends”可知,旅行可以帮助人们结交新朋友,B项错误;根据短文第一段中的“Some people like to go to the beach.They can swim in the sea and enjoy the sunshine”可知,C项正确;根据短文第二段中的“It can make people forget their worries and have a good time”可知,D项正确。故选B。
G
Life in the year 2060 will be different from life today. Between then and now many changes will take place. But what will the changes be?
The population is growing fast. There will be many people in the world and most of them will live longer than people live now.
Computers will be much smaller and more useful, and there will be at least one in every room. And computer studies will be one of the important subjects in schools then. People will work fewer hours than they do now and they will have more free time for sports, watching TV and travel. Traveling will be much cheaper and easier. And many more people will go to other countries for holidays.
There will be changes in our food, too. More land will be used for building new towns and houses. Then there will be less room for cows and sheep, so meat will be more expensive. Maybe no one will eat it every day. Instead they will eat more fruit and vegetables. Maybe people will be healthier.
Work in the future will be different, too. Dangerous and hard work will be done by robots. Because of this, many people will not have enough work to do. This will be a problem.
【 】31. In the future there will be .
A. much more fruit B. more people C. less vegetables D. less people
【 】32. Every family will have at least one in the year 2060.
A. robot B. cow C. TV set D. computer
【 】33. In the future people don't have to .
A. work long hours B. work fast C. walk on foot D. eat meat
【 】34. People may not eat as much as they do today.
A. fruit B. fish C. meat D. rice
【 】35. One big problem in the future is that .
A. many people don't have to work
B. many people will not be able to find work
C. people have to work fast
D. all the work will be done by robots
Life in the year 2060 will be different from life today. Between then and now many changes will take place. But what will the changes be?
The population is growing fast. There will be many people in the world and most of them will live longer than people live now.
Computers will be much smaller and more useful, and there will be at least one in every room. And computer studies will be one of the important subjects in schools then. People will work fewer hours than they do now and they will have more free time for sports, watching TV and travel. Traveling will be much cheaper and easier. And many more people will go to other countries for holidays.
There will be changes in our food, too. More land will be used for building new towns and houses. Then there will be less room for cows and sheep, so meat will be more expensive. Maybe no one will eat it every day. Instead they will eat more fruit and vegetables. Maybe people will be healthier.
Work in the future will be different, too. Dangerous and hard work will be done by robots. Because of this, many people will not have enough work to do. This will be a problem.
【 】31. In the future there will be .
A. much more fruit B. more people C. less vegetables D. less people
【 】32. Every family will have at least one in the year 2060.
A. robot B. cow C. TV set D. computer
【 】33. In the future people don't have to .
A. work long hours B. work fast C. walk on foot D. eat meat
【 】34. People may not eat as much as they do today.
A. fruit B. fish C. meat D. rice
【 】35. One big problem in the future is that .
A. many people don't have to work
B. many people will not be able to find work
C. people have to work fast
D. all the work will be done by robots
答案:
G 31.B 【解析】根据短文第二段中的“The population is growing fast.There will be many people in the world”可知,将来的社会将有更多的人口。故选B。
32.D 【解析】根据短文第三段中的“Computers will be much smaller and more useful,and there will be at least one in every room”可知,将来每个家庭至少要有一台电脑。故选D。
33.A 【解析】根据短文第三段中的“People will work fewer hours than they do now and they will have more free time for sports,watching TV and travel”可知,人们的工作时间将会缩短。故选A。
34.C 【解析】根据短文第四段中的“Maybe no one will eat it every day.Instead they will eat more fruit and vegetables”可知,或许人们将来不会天天都吃肉。故选C。
35.B 【解析】根据短文最后一段中的“Because of this,many people will not have enough work to do.This will be a problem”可知,很多人没有工作可做是个难题。故选B。
32.D 【解析】根据短文第三段中的“Computers will be much smaller and more useful,and there will be at least one in every room”可知,将来每个家庭至少要有一台电脑。故选D。
33.A 【解析】根据短文第三段中的“People will work fewer hours than they do now and they will have more free time for sports,watching TV and travel”可知,人们的工作时间将会缩短。故选A。
34.C 【解析】根据短文第四段中的“Maybe no one will eat it every day.Instead they will eat more fruit and vegetables”可知,或许人们将来不会天天都吃肉。故选C。
35.B 【解析】根据短文最后一段中的“Because of this,many people will not have enough work to do.This will be a problem”可知,很多人没有工作可做是个难题。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看