2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版》

B
Many kids think they are too common.They think
kids don' t know how special they are.When they see

wonderful athletes(运动员)or cool stars,they often
think:Am I outstanding?Am I creative?What am I going
to be when I grow up?Many kids often want to be different
from others.
Growing up means understanding what you want to do and what
you can offer to the world.When you are young,you don't see that.
But when you get older r,you may know that t just t by being yourself,you
do offer something to other pe op lle.
Maybe you aren ’ t the best,but that doesn' t make you “ not
special ".Think about your friends.Write down some things that you
like about them and something that you have in common.Think about
why you are friends.You are going to know that in the end.Though
they aren' t the smartest,the pre tt ties t or the most talented,they are
great in their ways.And they feel just the same as you !
In fact,it is great to be the best at something,but it ’ sO K if you
can ’ t.If you just live your life and try hard,you are still pre t tty
amazing.And you can make your dream come true.
( 6.What ’ s the problem of some young students?
A.They don't care about their study.
B.They want t to make more friends.
C.They don' t know they are special.
D.They want to be the strongest.
( ]7.What does the writer think the meaning of growing up is?
A.Getting special.
B.Understanding what you can do for others.
C.Get t ting older and oll der.
D.Making your own decisions.
| ]8.What does the underlined word “ offer,” mean?
A.Pay. B.Need. C.Give. D.Buy.
| ]9.What does the writer want to tell you in the third paragraph?
A.You should always like your friends.
B.You shouldn't forget your friends.
C.Your friends are special and you are special,too.
D.Your friends and you keep the good friendship.
I ]10.What does the text mainly talk about?
A.How special you are.
B.How you can easily grow up.
C.Why you are so common.
D.How you can become a good friend.
答案: 6~10 CBCCA
C
The moon looks bigger r than stars at night.But in fact,it is
smaller than any stars.The moon looks big to us because it is closer to
us than any stars.The moon goes round the earth.It makes one trip about four weeks.The moon is round and looks beautiful.
Now people know quite alot about the moon.There is no air or water on the moon,so there are not any trees or animals,or people on it.The moon gets its light from the sun,but some places on the moon are quite dark.It's very coll d at night.
( ]11.People know quite
but
about the moon now.
A.a lot B.a few C.many D.some
]12.The moon is
differences
to the earth than the sun.
A.farther B.far C.near D.closer
( ]13.The moon makes one trip around the earth in about
quieter
.
A.a week B.a month C.a year D.24 hours
( ]14.There is
them
on the moon.
( ]15.TAh.ea is run
playing
B.watt eorthe moo Cn..1 ig ht D.tree
A.gets light B.gives l Dig ht C.gives air D.gets air
答案: 11.A【解析】根据短文第二段中的“Now people know quite a lot about the moon”可知,现在人们对月亮了解的很多。故选A。
12.D【解析】根据短文第一段中的“The moon looks big to us because it is closer to us than any other stars”可知,月亮看起来大的原因是它比其他星体离我们近。故选D。
13.B【解析】根据短文第一段中的“The moon goes round the earth. It makes one trip about four weeks”可知,月亮绕着地球转,大约四个星期一圈。四周围约一个月的时间。故选B。
14.C【解析】根据短文第二段中的“There is no air or water on the moon,so there are not any trees or animals,or people on it”可知,地球上没有空气、水和树木。故选C。
15.B【解析】根据短文第二段中的“The moon gets its light from the sun,but some places on the moon are quite dark”可知,月球的光来自太阳。故选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭