2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
B
Jack and Bob are going to high school now. Jack wants to be an engineer. He is going to build roads, bridges and houses. Bob is interested in maths and science,but he is going to study medicine. He often searches the information about medicine on the Internet. He wants to be a doctor.
Kate is good at music. She wants to be an artist. She is going to sing and dance for people. Jane wants to be a woman astronaut( 宇航员). She says,“I am going to explore space( 太空) some day. ”
“What do you want to be,Alice?” Jane asks me.“Oh,I want to be a teacher. When I grow up,I’m going to teach in the countryside,”I say.
Each of us is doing our best at school. I am sure we will do something good for our country.
【 】6. How many students are talking?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
【 】7. Who wants to be an artist?
A. Jane. B. Jack. C. Kate. D. Alice.
【 】8. Where can Bob search more information about medicine?
A. In a medicine book. B. In the newspaper.
C. On the Internet. D. In a library.
【 】9. What does Jane want to be?
A. An astronaut. B. A teacher.
C. A doctor. D. An engineer.
【 】10. Where does Alice want to teach?
A. In a big city. B. In the countryside.
C. At home. D. At abroad( 国外).
Jack and Bob are going to high school now. Jack wants to be an engineer. He is going to build roads, bridges and houses. Bob is interested in maths and science,but he is going to study medicine. He often searches the information about medicine on the Internet. He wants to be a doctor.
Kate is good at music. She wants to be an artist. She is going to sing and dance for people. Jane wants to be a woman astronaut( 宇航员). She says,“I am going to explore space( 太空) some day. ”
“What do you want to be,Alice?” Jane asks me.“Oh,I want to be a teacher. When I grow up,I’m going to teach in the countryside,”I say.
Each of us is doing our best at school. I am sure we will do something good for our country.
【 】6. How many students are talking?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
【 】7. Who wants to be an artist?
A. Jane. B. Jack. C. Kate. D. Alice.
【 】8. Where can Bob search more information about medicine?
A. In a medicine book. B. In the newspaper.
C. On the Internet. D. In a library.
【 】9. What does Jane want to be?
A. An astronaut. B. A teacher.
C. A doctor. D. An engineer.
【 】10. Where does Alice want to teach?
A. In a big city. B. In the countryside.
C. At home. D. At abroad( 国外).
答案:
6.D 【解析】根据短文第一段中的“Jack and Bob are going to high school now”以及第二段中的“Kate is good at music”和“Jane asks me”可知,文中有五个人在交谈。故选D。
7.C 【解析】根据短文第二段中的“Kate is good at music.She wants to be an artist”可知,Kate想要成为一个艺术家。故选C。
8.C 【解析】根据短文第一段中的“He often searches the information about medicine on the Internet”可知,Bob经常从网上搜寻医药的信息。故选C。
9.A 【解析】根据短文第二段中的“Jane wants to be a woman astronaut(宇航员)”可知,Jane想成为一名宇航员。故选A。
10.B 【解析】根据短文第二段中的“I’m going to teach in the countryside”可知,Alice想要在乡村教书。故选B。
7.C 【解析】根据短文第二段中的“Kate is good at music.She wants to be an artist”可知,Kate想要成为一个艺术家。故选C。
8.C 【解析】根据短文第一段中的“He often searches the information about medicine on the Internet”可知,Bob经常从网上搜寻医药的信息。故选C。
9.A 【解析】根据短文第二段中的“Jane wants to be a woman astronaut(宇航员)”可知,Jane想成为一名宇航员。故选A。
10.B 【解析】根据短文第二段中的“I’m going to teach in the countryside”可知,Alice想要在乡村教书。故选B。
C
Right now,you may spend most of your time at school. Do you wonder what you are going to be after university? What kind of job will be right for you? ▲
Firstly,find what you are interested in or what you’re talented in. You may like listening to music,dancing,or working with computers. You may be talented in sports. Finding your own interests and talents is the most important step for career planning.
Secondly,know about some possible careers. If you find your interests and talents,you can look for careers to put them into use. If you love sports,for example,you may think about a career as a PE teacher or a soccer coach. If you like English,you can choose to be an English teacher,a translator( 翻译家),or a guide.
Thirdly,do some research. After knowing about some possible careers for you,you’ll want to know more about them. You can talk to the people who do your possible job,and then they can help you get more information about it. After that,you can find out if you really like the career.
Maybe the advice about career planning here can’t solve all the problems when you decide on the careers in the future,but it can
make you do that more easily.
【 】11. What is the most important step for career planning?
A. To like to listen to music.
B. Working with computers very well.
C. Being talented in sports.
D. Finding your own interests and talents.
【 】12. What can you choose to be if you love sports according to Paragraph 3?
A. A PE teacher. B. An English teacher.
C. A translator. D. A guide.
【 】13. Which one can be put into the blank “ ▲ ” in Paragraph 1?
A. Can you tell me about your right job in the future?
B. Here’s some advice about career planning for you.
C. Let me tell you something about your school.
D. Here are five ways to help you plan your careers.
【 】14. What does the underlined word “career” mean in the text?
A. Life. B. Program. C. Job. D. Study.
【 】15. Which one is TRUE according to the text?
A. The writer writes the text to the students.
B. The writer writes the text to the teachers.
C. You needn’t do some research about possible jobs.
D. The advice in the text can solve all the problems.
Right now,you may spend most of your time at school. Do you wonder what you are going to be after university? What kind of job will be right for you? ▲
Firstly,find what you are interested in or what you’re talented in. You may like listening to music,dancing,or working with computers. You may be talented in sports. Finding your own interests and talents is the most important step for career planning.
Secondly,know about some possible careers. If you find your interests and talents,you can look for careers to put them into use. If you love sports,for example,you may think about a career as a PE teacher or a soccer coach. If you like English,you can choose to be an English teacher,a translator( 翻译家),or a guide.
Thirdly,do some research. After knowing about some possible careers for you,you’ll want to know more about them. You can talk to the people who do your possible job,and then they can help you get more information about it. After that,you can find out if you really like the career.
Maybe the advice about career planning here can’t solve all the problems when you decide on the careers in the future,but it can
make you do that more easily.
【 】11. What is the most important step for career planning?
A. To like to listen to music.
B. Working with computers very well.
C. Being talented in sports.
D. Finding your own interests and talents.
【 】12. What can you choose to be if you love sports according to Paragraph 3?
A. A PE teacher. B. An English teacher.
C. A translator. D. A guide.
【 】13. Which one can be put into the blank “ ▲ ” in Paragraph 1?
A. Can you tell me about your right job in the future?
B. Here’s some advice about career planning for you.
C. Let me tell you something about your school.
D. Here are five ways to help you plan your careers.
【 】14. What does the underlined word “career” mean in the text?
A. Life. B. Program. C. Job. D. Study.
【 】15. Which one is TRUE according to the text?
A. The writer writes the text to the students.
B. The writer writes the text to the teachers.
C. You needn’t do some research about possible jobs.
D. The advice in the text can solve all the problems.
答案:
11~15 DABCA
查看更多完整答案,请扫码查看