2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
C
In real life, you can see science and technology everywhere now. In the near future, your life will be full of more amazing technologies. They will make your life easier and make learning more exciting!
Before school
Imagine waking up in the morning, your breakfast machine has already prepared a meal for your family. There is no need to carry heavy schoolbags because all your textbooks, notebooks, and even homework will be in a small magical tablet (平板电脑). As you sit down at the table, your tablet will show you a to-do list (待办清单) for the day.
On the way to school
Instead of walking to school, you will usually use self-driving cars. They can take you right there. These cars know where to go and can even tell you fun facts about science or history. If the road is busy, you might even take school planes.
At school
The walls of classrooms can turn into big screens for you to watch 10D videos. The school library can “think” and make you feel the “real” environment. When the teacher tells a story about the forest, the trees will “appear” around you. You can smell the flowers and hear the birds singing. You can even feel the raindrops falling on your faces. Lunchtime will be super cool! There might even be a robot cook in the dining hall who prepares healthy and delicious meals just for you.
▲
Your family smart helper knows about your learning needs. They can help you practise reading or maths skills in a fun way. You can join clubs like “Robot Builders”. In the clubs, you can make your own robots that can do housework or play games with you.
A better future is within (在……之内) reach. Scientists and engineers are working hard to make it come true. Soon, life will be more wonderful.
【 】11. What kind of life is the text about?
A. School life. B. Family life. C. Future life. D. Space life.
【 】12. How will you usually go to school according to the text?
A. By car. B. On foot. C. By bus. D. By bike.
【 】13. Where can you feel the “real” environment?
A. In the school library. B. In the dining hall. C. In the classroom. D. In the teachers’ office.
【 】14. Which one can you put in the “▲”?
A. On the playground B. After school C. In school clubs D. In the classroom
【 】15. What’s the structure of the text?

In real life, you can see science and technology everywhere now. In the near future, your life will be full of more amazing technologies. They will make your life easier and make learning more exciting!
Before school
Imagine waking up in the morning, your breakfast machine has already prepared a meal for your family. There is no need to carry heavy schoolbags because all your textbooks, notebooks, and even homework will be in a small magical tablet (平板电脑). As you sit down at the table, your tablet will show you a to-do list (待办清单) for the day.
On the way to school
Instead of walking to school, you will usually use self-driving cars. They can take you right there. These cars know where to go and can even tell you fun facts about science or history. If the road is busy, you might even take school planes.
At school
The walls of classrooms can turn into big screens for you to watch 10D videos. The school library can “think” and make you feel the “real” environment. When the teacher tells a story about the forest, the trees will “appear” around you. You can smell the flowers and hear the birds singing. You can even feel the raindrops falling on your faces. Lunchtime will be super cool! There might even be a robot cook in the dining hall who prepares healthy and delicious meals just for you.
▲
Your family smart helper knows about your learning needs. They can help you practise reading or maths skills in a fun way. You can join clubs like “Robot Builders”. In the clubs, you can make your own robots that can do housework or play games with you.
A better future is within (在……之内) reach. Scientists and engineers are working hard to make it come true. Soon, life will be more wonderful.
【 】11. What kind of life is the text about?
A. School life. B. Family life. C. Future life. D. Space life.
【 】12. How will you usually go to school according to the text?
A. By car. B. On foot. C. By bus. D. By bike.
【 】13. Where can you feel the “real” environment?
A. In the school library. B. In the dining hall. C. In the classroom. D. In the teachers’ office.
【 】14. Which one can you put in the “▲”?
A. On the playground B. After school C. In school clubs D. In the classroom
【 】15. What’s the structure of the text?
答案:
11.C【解析】根据短文第一段中的“In the near future,your life will be full of more amazing technologies”可知,在不久的将来,你的生活将充满更多令人惊叹的技术,说明讲的是未来生活。故选C。
12.A【解析】根据短文第三段中的“Instead of walking to school,you will usually use self-driving cars”可知,未来会坐汽车去学校。故选A。
13.A【解析】根据短文第四段中的“The school library can‘think’and make you feel the‘real’environment”可知,在图书馆可以感受到“真实的”环境。故选A。
14.B【解析】根据短文中的小标题“Before school”,“On the way to school”,“At school”以及倒数第二段的内容可知,此处讲的是放学后的生活。故选B。
15.C【解析】通读全文内容可知,第一段引出话题,第二、三、四、五段分别说明学生不同时段的未来生活,最后一段总结,所以是总—分—总结构。故选C。
12.A【解析】根据短文第三段中的“Instead of walking to school,you will usually use self-driving cars”可知,未来会坐汽车去学校。故选A。
13.A【解析】根据短文第四段中的“The school library can‘think’and make you feel the‘real’environment”可知,在图书馆可以感受到“真实的”环境。故选A。
14.B【解析】根据短文中的小标题“Before school”,“On the way to school”,“At school”以及倒数第二段的内容可知,此处讲的是放学后的生活。故选B。
15.C【解析】通读全文内容可知,第一段引出话题,第二、三、四、五段分别说明学生不同时段的未来生活,最后一段总结,所以是总—分—总结构。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看