2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
H
Hello! My name is Eliza. I'm from London. Now I'm living in China with my parents.
My favourite subject at school is science. I work very hard at it. I want to be a scientist when I grow up. I think I'm going to live on the earth, but work on another planet. I will fly the rocket to my workplace every morning. Now there is too much pollution on the earth. I will try my best to cut it down. And I'm going to make many robots, too. My robots will help people do different kinds of jobs. People will have more time to do what they like.
Today I am at a robot show in Beijing. Look at the first robot. It looks like a dog and can play ball games with children. The second one is like a hand. People can use it to water flowers in the garden. Now look at the third one. It plays the violin very well. Many kids are interested in it. The fourth one is in the shape of a clock. It can do the house cleaning for people. The fifth one is the smartest. It can play chess with people. What a wonderful robot show!
【 】36. Eliza and her parents are now in .
A. China B. London C. Canada D. Boston
【 】37. What does Eliza want to be when she grows up?
A. A pilot. B. A pianist. C. A scientist. D. A violinist.
【 】38. Eliza wants to go to work in the future.
A. by bike B. by train C. by plane D. by rocket
【 】39. At the robot show in Beijing, the robot that can water flowers is in the shape of a .
A. dog B. ball C. clock D. hand
【 】40. How many robots at the show does Eliza talk about in the text?
A. Three. B. Five. C. Six. D. Ten.
Hello! My name is Eliza. I'm from London. Now I'm living in China with my parents.
My favourite subject at school is science. I work very hard at it. I want to be a scientist when I grow up. I think I'm going to live on the earth, but work on another planet. I will fly the rocket to my workplace every morning. Now there is too much pollution on the earth. I will try my best to cut it down. And I'm going to make many robots, too. My robots will help people do different kinds of jobs. People will have more time to do what they like.
Today I am at a robot show in Beijing. Look at the first robot. It looks like a dog and can play ball games with children. The second one is like a hand. People can use it to water flowers in the garden. Now look at the third one. It plays the violin very well. Many kids are interested in it. The fourth one is in the shape of a clock. It can do the house cleaning for people. The fifth one is the smartest. It can play chess with people. What a wonderful robot show!
【 】36. Eliza and her parents are now in .
A. China B. London C. Canada D. Boston
【 】37. What does Eliza want to be when she grows up?
A. A pilot. B. A pianist. C. A scientist. D. A violinist.
【 】38. Eliza wants to go to work in the future.
A. by bike B. by train C. by plane D. by rocket
【 】39. At the robot show in Beijing, the robot that can water flowers is in the shape of a .
A. dog B. ball C. clock D. hand
【 】40. How many robots at the show does Eliza talk about in the text?
A. Three. B. Five. C. Six. D. Ten.
答案:
H 36.A 【解析】根据短文第一段中的“Now I’m living in China with my parents”可知,他们现在在中国。故选A。
37.C 【解析】根据短文第二段中的“I want to be a scientist when I grow up”可知,Eliza想成为一名科学家。故选C。
38.D 【解析】根据短文第二段中的“I will fly the rocket to my workplace every morning”可知正确答案。故选D。
39.D 【解析】根据短文第三段中的“The second one is like a hand.People can use it to water flowers in the garden”可知正确答案。故选D。
40.B 【解析】根据短文第三段中的“The fifth one is the smartest”可知,Eliza谈论了五个机器人。故选B。
37.C 【解析】根据短文第二段中的“I want to be a scientist when I grow up”可知,Eliza想成为一名科学家。故选C。
38.D 【解析】根据短文第二段中的“I will fly the rocket to my workplace every morning”可知正确答案。故选D。
39.D 【解析】根据短文第三段中的“The second one is like a hand.People can use it to water flowers in the garden”可知正确答案。故选D。
40.B 【解析】根据短文第三段中的“The fifth one is the smartest”可知,Eliza谈论了五个机器人。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看