第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
( ) 1. What does the underlined word "select" in paragraph 1 mean?
A. Choose. B. Like. C. Make. D. Take.
( ) 2. According to the passage, American students ______.
A. don't have to ask for teaching plans
B. don't have to choose teachers
C. would like to choose strict teachers
D. usually buy some used textbooks in order to save money
( ) 3. Which of the following is NOT true?
A. Students won't choose the teacher who leaves too much homework.
B. Students won't choose the teacher who leaves too many exams.
C. Students will choose the teacher who is called the "killer".
D. Students won't choose the teacher who gives too low marks.
( ) 4. What is important in American class?
A. Reading. B. Writing. C. Discussing. D. Listening.
( ) 5. The passage is mainly about ______.
A. American schools
B. American school subjects
C. the differences between American and Chinese students
D. the differences between American and Chinese schools
A. Choose. B. Like. C. Make. D. Take.
A
( ) 2. According to the passage, American students ______.
A. don't have to ask for teaching plans
B. don't have to choose teachers
C. would like to choose strict teachers
D. usually buy some used textbooks in order to save money
D
( ) 3. Which of the following is NOT true?
A. Students won't choose the teacher who leaves too much homework.
B. Students won't choose the teacher who leaves too many exams.
C. Students will choose the teacher who is called the "killer".
D. Students won't choose the teacher who gives too low marks.
C
( ) 4. What is important in American class?
A. Reading. B. Writing. C. Discussing. D. Listening.
C
( ) 5. The passage is mainly about ______.
A. American schools
B. American school subjects
C. the differences between American and Chinese students
D. the differences between American and Chinese schools
D
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章内容的理解和词汇的替换能力,同时涉及到对文章细节的把握和主旨大意的理解。
1. 第一题考查的是对文章中关键词的理解,需要通过上下文推断“select”的意思。
2. 第二题到第五题则分别考查了学生对文章细节的理解,需要学生在文章中找到相关信息进行对比和判断。
针对这些题型,我们需要先仔细阅读文章,然后逐一分析每个选项,找出符合文章内容的正确答案。
【答案】:
1. A。在文章第一段中提到“students must select their subjects and teachers first”,根据上下文可以推断“select”的意思是“选择”,因此A选项“Choose”是正确的。
2. D。根据文章第三段,“In order to save money, many students buy some used textbooks”,意思是“为了省钱,很多学生会买一些用过的课本”,因此D选项“usually buy some used textbooks in order to save money”是正确的。
3. C。文章第二段明确提到,“If the teacher is called the 'killer' by the last grade, many students will give up choosing him or her”,意思是“如果老师被上一届学生称为‘杀手’,很多学生就会放弃选择他或她”,因此C选项“Students will choose the teacher who is called the 'killer'”是不正确的。
4. C。文章第四段明确提到,“In class, discussing is very important.”,意思是“在课堂上,讨论是非常重要的”,因此C选项“Discussing”是正确的。
5. D。文章主要介绍了美国学校与中国学校的不同之处,包括选课、选老师、买课本以及课堂讨论等方面,因此D选项“the differences between American and Chinese schools”是最能概括文章主旨的。
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章内容的理解和词汇的替换能力,同时涉及到对文章细节的把握和主旨大意的理解。
1. 第一题考查的是对文章中关键词的理解,需要通过上下文推断“select”的意思。
2. 第二题到第五题则分别考查了学生对文章细节的理解,需要学生在文章中找到相关信息进行对比和判断。
针对这些题型,我们需要先仔细阅读文章,然后逐一分析每个选项,找出符合文章内容的正确答案。
【答案】:
1. A。在文章第一段中提到“students must select their subjects and teachers first”,根据上下文可以推断“select”的意思是“选择”,因此A选项“Choose”是正确的。
2. D。根据文章第三段,“In order to save money, many students buy some used textbooks”,意思是“为了省钱,很多学生会买一些用过的课本”,因此D选项“usually buy some used textbooks in order to save money”是正确的。
3. C。文章第二段明确提到,“If the teacher is called the 'killer' by the last grade, many students will give up choosing him or her”,意思是“如果老师被上一届学生称为‘杀手’,很多学生就会放弃选择他或她”,因此C选项“Students will choose the teacher who is called the 'killer'”是不正确的。
4. C。文章第四段明确提到,“In class, discussing is very important.”,意思是“在课堂上,讨论是非常重要的”,因此C选项“Discussing”是正确的。
5. D。文章主要介绍了美国学校与中国学校的不同之处,包括选课、选老师、买课本以及课堂讨论等方面,因此D选项“the differences between American and Chinese schools”是最能概括文章主旨的。
查看更多完整答案,请扫码查看