2025年5年中考3年模拟七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年5年中考3年模拟七年级英语上册译林版》

27. Students look
(very) smart in dark blue
.
28. Can you
give us some advice on how to
learn English well?
29.
In fact
, yellow and blue make each other
stand out
.
30. Is this pair of trousers
made of cotton
? I can't tell its
material
.
31. Sports shoes are
soft and comfortable
, and they are
suitable for
a long walk.
32. Don't
mix
quite different colours. You can
choose to wear clothes
of similar colours.
答案: 27 (very) smart in dark blue 28 give us some advice on how to 29. In fact; stand out 30 made of cotton; material 31 soft and comfortable; suitable for 32 mix; choose to wear clothes
Hi, I'm Emma. I love fashion design very much. I get a sewing machine (缝纫机) from my father as my 10th birthday g
gift
33. Then I begin to be i
interested
34 in making clothes.
To help people know the importance of the environment (环境), I have a s
special
35 fashion show. I use recycled (可循环的) things as material.
I design some shirts. They are not made of cotton or s
silk
36. They are made of o
old
37 newspapers! I also draw some nice pictures on them. I design some jeans, too. Jeans are popular w
with
38 teenagers. I decorate (装饰) the jeans with CDs. With CDs, they are shining and cool.
There a
are
39 also some necklaces (项链) in my design. I make necklaces out of glass bottles. The necklaces m
match
40 the clothes very well!
What about the m
models
41? They are all from our school. I need twenty students—ten girls and ten boys. B
Both
42 boys and girls look smart in different styles of clothes.
With the help of my teachers and classmates, I'm sure it's a wonderful fashion show.
答案: 33 gift 句意:我从父亲那里得到一台缝纫机作为我十岁的生日礼物。gift 意为“礼物”,符合语境,故填gift。34 interested 句意:然后我开始对做衣服感兴趣。be interested in 意为“对……感兴趣”,故填 interested。35 special 根据下文介绍用可循环的东西作为材料可知,此处表示举办了一场特别的时装秀。special意为“特殊的”,符合语境,故填 special。36 silk 句意:它们不是由棉花或丝绸制成的。silk 意为“丝绸”,符合语境,故填 silk。37 old 根据上文“I use recycled things as material.”可知,它们是用旧报纸做的!old 意为“旧的”,符合语境,故填 old。38 with 句意:牛仔裤在青少年中很流行。be popular with 意为“在……中流行”,故填 with。39 are 句意:我的设计中也有一些项链。There be 结构表示“有”,根据首字母提示及后面的复数名词necklaces 可知,be 动词用 are。40 match 句意:这些项链和衣服很配!动词 match意为“相配”,时态是一般现在时,主语 The necklaces是复数概念,谓语动词用原形,故填 match。41 models 根据下文可知,此处说的是模特。model意为“模特”,根据下句中的 They 可知,此处使用名词复数形式,故填 models。42 Both 句意:男孩和女孩穿不同风格的衣服看起来都很时髦。both...and...意为“……和……都”,设空处位于句首,首字母要大写,故填 Both。
My favorite clothes
Among all my clothes and shoes, I like my jacket and a pair of sports shoes best. The jacket is made of cotton. It is not too long or too large, and it is dark blue. I look smart in dark blue. At weekends, I like wearing it at home. I also wear it when I go out to play with my friends. The sports shoes are white. White matches any other colour. Sports shoes are light and comfortable to wear. They are suitable for walking and doing sports. I often wear them at school.
答案: One possible version:
My favorite clothes
Among all my clothes and shoes, I like my jacket and a pair of sports shoes best.
The jacket is made of cotton. It is not too long or too large, and it is dark blue. I look smart in dark blue. At weekends, I like wearing it at home. I also wear it when I go out to play with my friends.
The sports shoes are white. White matches any other colour. Sports shoes are light and comfortable to wear. They are suitable for walking and doing sports. I often wear them at school.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭