第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
Ⅰ.根据句意及汉语提示或首字母提示写出单词
1. In England, most schools have three
2. We love
3. In Canada, some people speak two different
4. Our English class
5. I
1. In England, most schools have three
terms
.2. We love
nature
because it is our home.3. In Canada, some people speak two different
languages
, English and French.4. Our English class
starts
with an English song every day.5. I
would
like to tell you about my new school.
答案:
1 terms 2 nature 3 languages 4 starts 5 would
6. —My friend Jack likes reading and writing very much. He reads and writes stories every day.
—Great! Maybe(也许) he can become a(n)____ in the future.
A.artist
B.teacher
C.writer
D.doctor
—Great! Maybe(也许) he can become a(n)____ in the future.
C
A.artist
B.teacher
C.writer
D.doctor
答案:
C artist 艺术家; teacher 老师; writer 作家; doctor 医生。根据语境可知 Jack 喜欢阅读和写作,他每天都读和写故事。因此可推测将来他有可能成为作家。故选 C。
7. —Do you often
—Yes. She tells me about her school life in the emails.
A.hear from
B.hear of
C.stay with
D.take care of
A
your daughter?—Yes. She tells me about her school life in the emails.
A.hear from
B.hear of
C.stay with
D.take care of
答案:
A 根据下文“She tells me about her school life in the emails.”可知,这里表示经常收到女儿的来信。hear from 意为“收到……信件(电话等)”。故选 A。
8. —What is Tony’s favourite subject?
—
A.Geography
B.Chinese
C.History
D.Biology
—
biology
. He loves learning about the life of animals and plants.A.Geography
B.Chinese
C.History
D.Biology
答案:
D geography 地理; chinese 语文; history 历史; biology 生物。根据“He loves learning about the life of animals and plants.”可知,托尼最喜欢的学科是生物。故选 D。
9. The new movie is quite____. Many people are____ in it.
A.amazing; interesting
B.amazing; interested
C.amazed; interesting
D.amazed; interested
B
A.amazing; interesting
B.amazing; interested
C.amazed; interesting
D.amazed; interested
答案:
B 第一空修饰“电影”用 amazing;第二空表示人“感兴趣的”用 interested,固定短语 be interested in 意为“对……感兴趣”。故选 B。易错警示 通常以-ed 结尾的形容词用来描述人,表示人的某种情感;以-ing 结尾的形容词用来描述事物,表示事物所具备的某种特性。
10. She is good at playing the piano and spends two hours
A.practising playing
B.practising to play
C.to practise playing
D.to practise to play
A
it every day.A.practising playing
B.practising to play
C.to practise playing
D.to practise to play
答案:
A 固定短语 spend time doing sth.花费时间做某事; practise doing sth.练习做某事。故选 A。
11. Usually I
12. The students will
13. Millie often reads
14. Wang Xinyue and her classmates will
15. I can’t
do my homework first
after school.12. The students will
go on a field trip
to the farm next Sunday.13. Millie often reads
the works of
many famousChinese writers
.14. Wang Xinyue and her classmates will
leave for
a farm topick apples
tomorrow afternoon.15. I can’t
wait to
learn about theamazing living things
.
答案:
11 do my homework first 12 go on a field trip 13 the works of; Chinese writers 14 leave for; pick apples 15 wait to; amazing living things
16. Elsa usually gets up at____
17. Elsa finds it is____ to learn French.
18. Every Thursday, Elsa____.
19. From the passage, we can learn that children in Canada____.
D
17. Elsa finds it is____ to learn French.
C
18. Every Thursday, Elsa____.
B
19. From the passage, we can learn that children in Canada____.
D
答案:
16 D 细节理解题。根据第一段第二句“She usually gets up at 7 a.m.”可知,Elsa 通常在早上 7 点起床。故选 D。17 C 细节理解题。根据第二段最后一句可知,Elsa 不喜欢法语,因为对她来说学好法语是不容易的。故选 C。18 B 细节理解题。根据第三段第二句可知,每周四 Elsa 练习足球。故选 B。19 D 细节理解题。根据第三段最后一句可知,加拿大的孩子必须穿校服到校。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看