第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
34. What does Justin go to the library for?
35. What is the librarian doing?
36. What does Justin do after he goes over to the boys?
37. What do you think of Justin?
Justin goes to the library to find a book for his report and another book for fun.
35. What is the librarian doing?
The librarian is busy putting some books on the shelves.
36. What does Justin do after he goes over to the boys?
Justin shows them how to find the book they need.
37. What do you think of Justin?
Justin is helpful.
答案:
34.Justin goes to the library to find a book for his report and another book for fun. 根据第二段中“Justin finds a book. It can help him write his report. He also finds another book to read for fun.”可知,Justin 去图书馆是为了寻找一本有助于写报告的书和另一本用来消遣的书。35.The librarian is busy putting some books on the shelves. 根据第一段中“The librarian is busy putting some books on the shelves.”可知,图书管理员在忙着将书放到书架上。36.Justin shows them how to find the book they need. 根据第六段“Justin goes over to the boys. He shows them how to find the book they need.”可知,Justin 教两个男孩如何找到他们所需的书。37.Justin is helpful. 通读全文以及根据最后一段中“Thanks for helping those boys”可知,Justin 是乐于助人的。(开放性试题,答案合理即可)
Dear editor,
Now I'm a student at Sunshine Middle School. I think it is the most beautiful school.
All the best,
Li Hua
Now I'm a student at Sunshine Middle School. I think it is the most beautiful school.
We have a classroom building in our school. Our classroom is clean and bright. We don't have a reading room, but we have a library. My favorite subject is English because I think it's very useful. I like playing basketball. In my free time, I often play basketball with my friends in the playground. I am a member of the school basketball club. Our teachers and classmates are also very friendly. I'm very happy at my school.
All the best,
Li Hua
答案:
One possible version:
Dear editor,
Now I'm a student at Sunshine Middle School. I think it is the most beautiful school.
We have a classroom building in our school. Our classroom is clean and bright. We don't have a reading room, but we have a library.
My favorite subject is English because I think it's very useful. I like playing basketball. In my free time, I often play basketball with my friends in the playground. I am a member of the school basketball club. Our teachers and classmates are also very friendly.
I'm very happy at my school.
All the best,
Li Hua
Dear editor,
Now I'm a student at Sunshine Middle School. I think it is the most beautiful school.
We have a classroom building in our school. Our classroom is clean and bright. We don't have a reading room, but we have a library.
My favorite subject is English because I think it's very useful. I like playing basketball. In my free time, I often play basketball with my friends in the playground. I am a member of the school basketball club. Our teachers and classmates are also very friendly.
I'm very happy at my school.
All the best,
Li Hua
查看更多完整答案,请扫码查看