第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
49. What does Paragraph 2 mainly tell us?
50. From the passage, we know opossums ____.
51. Which is the right structure of the reading?
B
50. From the passage, we know opossums ____.
D
51. Which is the right structure of the reading?
B
答案:
49.B 段落大意题。根据第二段可知,此处主要介绍了纽卡斯尔大学是什么样的。故选 B。50.D 细节理解题。根据第三段的内容可知负鼠会进入教室,由此可知它们不害怕人。故选 D。51.B 文章结构题。第一段引出在学校可以看到野生动物;第二、三、四段介绍了在纽卡斯尔大学能看到的动物,其中最常见的是负鼠,且动物们能与人和谐相处;第五段总结去澳大利亚时可以去纽卡斯尔大学看野生动物。整篇文章属于“总—分—总”结构。故选 B。
C
Say No to Bullying
Bullying(欺凌行为) happens to millions of children around the world every year, but we can all do something to help. What is bullying? Bullying is when someone makes you feel bad or hurts (伤害) you again and again. Bullying can happen at school, out of school or online.
Bullying includes (包括):
• name-calling (辱骂)
• laughing at people
• lying to people
• taking someone's things without permission (允许)
• not letting someone play in a group
• hitting (打) people
What is cyberbullying? Cyberbullying happens online and includes:
• sending mean messages (信息)
• sharing someone's photos without permission
• not letting people be in an online group
What can you do?
If someone is mean to you, tell an adult (成年人) who you know and trust. For example, when someone sends mean messages to you, ask your parents or teachers for help. Don't send a message back.
Talk to your parents or teachers too when you see bullying or when you are worried about a friend. Say sorry if you are mean to someone. You can write a message or talk to the person. Think about how to be kind in the future.
We can all help to say no to bullying.
52. If a boy meets bullying, how does he feel?
A. Happy.
B. Sad.
C. Clear.
D. Nice.
53. What does the underlined word "mean" probably mean in this passage?
A. Different.
B. Wonderful.
C. Not friendly.
D. Not interesting.
54. Which of the following is bullying?
A. Laughing at someone.
B. Sending messages to someone.
C. Letting someone play in a group.
D. Sharing your photos with someone.
55. What should you do if someone bullies you?
A. Talk to him or her.
B. Say sorry to him or her.
C. Tell friends to hit him or her.
D. Ask a parent or a teacher for help.
Say No to Bullying
Bullying(欺凌行为) happens to millions of children around the world every year, but we can all do something to help. What is bullying? Bullying is when someone makes you feel bad or hurts (伤害) you again and again. Bullying can happen at school, out of school or online.
Bullying includes (包括):
• name-calling (辱骂)
• laughing at people
• lying to people
• taking someone's things without permission (允许)
• not letting someone play in a group
• hitting (打) people
What is cyberbullying? Cyberbullying happens online and includes:
• sending mean messages (信息)
• sharing someone's photos without permission
• not letting people be in an online group
What can you do?
If someone is mean to you, tell an adult (成年人) who you know and trust. For example, when someone sends mean messages to you, ask your parents or teachers for help. Don't send a message back.
Talk to your parents or teachers too when you see bullying or when you are worried about a friend. Say sorry if you are mean to someone. You can write a message or talk to the person. Think about how to be kind in the future.
We can all help to say no to bullying.
52. If a boy meets bullying, how does he feel?
A. Happy.
B. Sad.
C. Clear.
D. Nice.
53. What does the underlined word "mean" probably mean in this passage?
A. Different.
B. Wonderful.
C. Not friendly.
D. Not interesting.
54. Which of the following is bullying?
A. Laughing at someone.
B. Sending messages to someone.
C. Letting someone play in a group.
D. Sharing your photos with someone.
55. What should you do if someone bullies you?
A. Talk to him or her.
B. Say sorry to him or her.
C. Tell friends to hit him or her.
D. Ask a parent or a teacher for help.
答案:
52.B 细节理解题。根据“Bullying is when someone makes you feel bad or hurts you again and again.”可知,欺凌就是有人让你感觉很糟糕,或者一次又一次地伤害你,故选 B。53.C 词义猜测题。根据语境可知,“sending mean messages”是网络欺凌的一种,所以此处的 mean 与 not friendly 同义,故选 C。54.A 细节理解题。根据 Bullying includes 下的第二条“laughing at people”可知,欺凌包括嘲笑别人,故选 A。55.D 细节理解题。根据“For example, when someone sends mean messages to you, ask your parents or teachers for help.”可知,D 选项符合题意。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看