第92页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
A.in
B.on
C.with
D.for
C
)7. I think tea will taste better ______ some milk in it.A.in
B.on
C.with
D.for
答案:
7. C 【点拨】根据语境可知,此处指的是“茶加牛奶更好喝”,应用介词 with。故选 C。
(
A.It's OK
B.That's right
C.That's all right
D.All right
D
)8. —I'd like some orange juice, please. —______. Is there anything else?A.It's OK
B.That's right
C.That's all right
D.All right
答案:
8. D 【点拨】结合上句“I'd like some orange juice, please.”以及后句“Is there anything else?”可知,此处指的是“好的”。故选 D。
四、根据短文内容,在文中空白处填入1个适当的单词,或用括号内所给单词的正确形式填空。
Hello, my name is Kitty. I am good at 1 (dance). I dance 2 half an hour every day. I have enough sleep, so I am full of energy. I also have a 3 (health) diet. It is important for me 4 (keep) fit. I often have a pancake 5 some milk for breakfast. For lunch, I like fish, meat and tofu. I also eat lots of fruit and 6 (vegetable) every day. I seldom eat cakes or sweets. Too much sugar is bad for our 7 (tooth).
My best friend is Daniel. He doesn't exercise very often. He loves beef and mutton, but he doesn't eat many vegetables. He has 8 sweet tooth and it is hard for him to say no to cakes. Sometimes he stays up late. His lifestyle is not healthy. He has to change it. He plans 9 (eat) more fruit and vegetables. Sport is also good for him. He plans to go 10 (swim) every week.
1.
6.
Hello, my name is Kitty. I am good at 1 (dance). I dance 2 half an hour every day. I have enough sleep, so I am full of energy. I also have a 3 (health) diet. It is important for me 4 (keep) fit. I often have a pancake 5 some milk for breakfast. For lunch, I like fish, meat and tofu. I also eat lots of fruit and 6 (vegetable) every day. I seldom eat cakes or sweets. Too much sugar is bad for our 7 (tooth).
My best friend is Daniel. He doesn't exercise very often. He loves beef and mutton, but he doesn't eat many vegetables. He has 8 sweet tooth and it is hard for him to say no to cakes. Sometimes he stays up late. His lifestyle is not healthy. He has to change it. He plans 9 (eat) more fruit and vegetables. Sport is also good for him. He plans to go 10 (swim) every week.
1.
dancing
2. for
3. healthy
4. to keep
5. and
6.
vegetables
7. teeth
8. a
9. to eat
10. swimming
答案:
1. dancing 2. for 3. healthy 4. to keep 5. and
6. vegetables 7. teeth 8. a 9. to eat 10. swimming
6. vegetables 7. teeth 8. a 9. to eat 10. swimming
五、阅读理解。(2024·江苏泰州兴化期末)
Mrs Brown is very fat. “Don't eat meat or cakes,” her doctor says to her.
“I am going to stop her eating them, doctor,” her husband says.
The next morning, Mrs Brown makes a nice cake for Mr Brown. When her husband eats half of it, he suddenly thinks of an important thing. So he puts the other half on the table and leaves hurriedly.
After he goes out, Mrs Brown cuts a very small piece of the cake and eats it. It is very good. Then she cuts a bigger piece and eats again. In a few minutes she finishes the cake. “My husband is going to be very angry(生气的),” she says. “What am I going to do?” She makes another cake very quickly, eats half of it, and leaves(留) the other half on the table.
Her husband comes back later. He sees the half of the cake on the table and he is very happy.
(
A. Mrs Brown likes them
B. Mr Brown tells the doctor to say so
C. meat and cakes can make her fatter
D. meat and cakes are good food
(
A. her children
B. her husband
C. her sister
D. the doctor
(
A. Mrs Brown eats half of the first cake and leaves the other half for Mr Brown.
B. Mrs Brown eats half of the first cake and half of the second one that morning.
C. Mr Brown eats four cakes that morning.
D. Mr Brown doesn't eat any cakes that morning.
(
A. she is good at making cakes
B. her husband likes cakes
C. if her husband knows she eats half of the cake, he will be angry
D. she wants to eat more cakes
(
A. Because he thinks Mrs Brown starts to stop eating cakes.
B. Because Mrs Brown likes cakes very much.
C. Because the cake is nice and delicious.
D. Because he can eat the whole cake.
Mrs Brown is very fat. “Don't eat meat or cakes,” her doctor says to her.
“I am going to stop her eating them, doctor,” her husband says.
The next morning, Mrs Brown makes a nice cake for Mr Brown. When her husband eats half of it, he suddenly thinks of an important thing. So he puts the other half on the table and leaves hurriedly.
After he goes out, Mrs Brown cuts a very small piece of the cake and eats it. It is very good. Then she cuts a bigger piece and eats again. In a few minutes she finishes the cake. “My husband is going to be very angry(生气的),” she says. “What am I going to do?” She makes another cake very quickly, eats half of it, and leaves(留) the other half on the table.
Her husband comes back later. He sees the half of the cake on the table and he is very happy.
(
C
)1. The doctor tells Mrs Brown not to eat meat or cakes because ______.A. Mrs Brown likes them
B. Mr Brown tells the doctor to say so
C. meat and cakes can make her fatter
D. meat and cakes are good food
(
B
)2. The next morning Mrs Brown makes a cake for ______.A. her children
B. her husband
C. her sister
D. the doctor
(
B
)3. Which one of the following is RIGHT?A. Mrs Brown eats half of the first cake and leaves the other half for Mr Brown.
B. Mrs Brown eats half of the first cake and half of the second one that morning.
C. Mr Brown eats four cakes that morning.
D. Mr Brown doesn't eat any cakes that morning.
(
C
)4. Mrs Brown makes another cake because ______.A. she is good at making cakes
B. her husband likes cakes
C. if her husband knows she eats half of the cake, he will be angry
D. she wants to eat more cakes
(
A
)5. Why is Mr Brown very happy when he sees the half of the cake on the table?A. Because he thinks Mrs Brown starts to stop eating cakes.
B. Because Mrs Brown likes cakes very much.
C. Because the cake is nice and delicious.
D. Because he can eat the whole cake.
答案:
1. C 【点拨】根据“Mrs Brown is very fat. ‘Don't eat meat or cakes,’ her doctor says to her.”可知因为吃蛋糕和肉让她变胖。故选 C。
2. B 【点拨】根据“The next morning, Mrs Brown makes a nice cake for Mr Brown.”可知,布朗太太为布朗先生做了一个蛋糕。故选 B。
3. B 【点拨】根据“So he puts the other half on the table and leaves hurriedly.”可知,布朗先生留了一半蛋糕;根据“In a few minutes she finishes the cake.”可知,布朗太太把布朗先生留下的那一半蛋糕吃光了;再根据“She makes another cake very quickly, eats half of it, and leaves(留) the other half on the table.”可知,布朗太太重新做了一个蛋糕,又吃了一半。因此那天上午,布朗太太吃了第一个蛋糕的一半,第二个蛋糕的一半。故选 B。
4. C 【点拨】根据“‘My husband is going to be very angry(生气的),’ she says. ‘What am I going to do?’ She makes another cake very quickly...”可知,布朗太太又做了一个蛋糕,是因为她丈夫知道她吃了蛋糕会生气。故选 C。
5. A 【点拨】根据“I am going to stop her eating them, doctor”以及“He sees the half of the cake on the table and he is very happy.”可知,布朗先生看到剩下的半个蛋糕还在,为布朗太太停止吃蛋糕而感到高兴。故选 A。
1. C 【点拨】根据“Mrs Brown is very fat. ‘Don't eat meat or cakes,’ her doctor says to her.”可知因为吃蛋糕和肉让她变胖。故选 C。
2. B 【点拨】根据“The next morning, Mrs Brown makes a nice cake for Mr Brown.”可知,布朗太太为布朗先生做了一个蛋糕。故选 B。
3. B 【点拨】根据“So he puts the other half on the table and leaves hurriedly.”可知,布朗先生留了一半蛋糕;根据“In a few minutes she finishes the cake.”可知,布朗太太把布朗先生留下的那一半蛋糕吃光了;再根据“She makes another cake very quickly, eats half of it, and leaves(留) the other half on the table.”可知,布朗太太重新做了一个蛋糕,又吃了一半。因此那天上午,布朗太太吃了第一个蛋糕的一半,第二个蛋糕的一半。故选 B。
4. C 【点拨】根据“‘My husband is going to be very angry(生气的),’ she says. ‘What am I going to do?’ She makes another cake very quickly...”可知,布朗太太又做了一个蛋糕,是因为她丈夫知道她吃了蛋糕会生气。故选 C。
5. A 【点拨】根据“I am going to stop her eating them, doctor”以及“He sees the half of the cake on the table and he is very happy.”可知,布朗先生看到剩下的半个蛋糕还在,为布朗太太停止吃蛋糕而感到高兴。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看