第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
A.Good night
B.Good evening
C.Good morning
D.Good afternoon
D
)8. You say “Good afternoon
” to your teachers when you meet them in the afternoon.A.Good night
B.Good evening
C.Good morning
D.Good afternoon
答案:
8. D 【点拨】下午见面应说“下午好”。
四、缺词填空。(每空一词)
Dear Alan,
Thank you for your last email. I'm very happy here. Let me t 1 you a piece of good news(消息). This term, we have a new English teacher. H 2 name is Jane. She is beautiful. She is not t 3 or short. I'm thin, and she is thin t 4. She has long curly(弯曲的) h 5 while mine is straight. She wears a pair of g 6 because she is nearsighted(近视的). Her voice is beautiful and her dream was to be a s 7 at her young age. She is good at teaching and her classes are very interesting. She does well in singing and dancing. She also likes s 8, such as volleyball, basketball and ping-pong. Oh, she has an 11-year-old daughter, Helen. She often goes to the cinema and w 9 a movie with her daughter. We are in the same class. Jane is friendly to us and w 10 all like her very much. What does your English teacher look like?
Yours,
Mary
1.
6.
Dear Alan,
Thank you for your last email. I'm very happy here. Let me t 1 you a piece of good news(消息). This term, we have a new English teacher. H 2 name is Jane. She is beautiful. She is not t 3 or short. I'm thin, and she is thin t 4. She has long curly(弯曲的) h 5 while mine is straight. She wears a pair of g 6 because she is nearsighted(近视的). Her voice is beautiful and her dream was to be a s 7 at her young age. She is good at teaching and her classes are very interesting. She does well in singing and dancing. She also likes s 8, such as volleyball, basketball and ping-pong. Oh, she has an 11-year-old daughter, Helen. She often goes to the cinema and w 9 a movie with her daughter. We are in the same class. Jane is friendly to us and w 10 all like her very much. What does your English teacher look like?
Yours,
Mary
1.
tell
2. Her
3. tall
4. too
5. hair
6.
glasses
7. singer
8. sport
9. watches
10. we
答案:
1. tell 2. Her 3. tall 4. too 5. hair 6. glasses 7. singer 8. sport 9. watches 10. we
五、完形填空。
Hello, I'm Tom. I'm a middle school student. It's nice to meet you here. First, let me 1 you something about my family. Five people are in my 2. They are my mother, my father, my two sisters and me. But I have 3 brothers. My father is a worker. My mother is an English 4. Her students all like her. My sisters are sixteen. I'm fourteen. We go to the same school. We all like 5 football games. We think they're interesting. I also have a cat. Its 6 is Mimi. There are some 7 around my house. The big one is a pear tree and the small ones are apple trees. 8 a photo of my room. Please have a look. When you 9 my room, you can see three English dictionaries on my desk. I 10 them very much.
(
B. talk
C. speak
D. say
(
B. family
C. bedroom
D. classroom
(
B. no
C. two
D. three
(
B. woman
C. teacher
D. worker
(
B. looking
C. reading
D. watching
(
B. card
C. name
D. colour
(
B. pears
C. trees
D. apples
(
B. Here's
C. They're
D. She's
(
B. ask for
C. come on
D. come here
(
B. work
C. do
D. like
Hello, I'm Tom. I'm a middle school student. It's nice to meet you here. First, let me 1 you something about my family. Five people are in my 2. They are my mother, my father, my two sisters and me. But I have 3 brothers. My father is a worker. My mother is an English 4. Her students all like her. My sisters are sixteen. I'm fourteen. We go to the same school. We all like 5 football games. We think they're interesting. I also have a cat. Its 6 is Mimi. There are some 7 around my house. The big one is a pear tree and the small ones are apple trees. 8 a photo of my room. Please have a look. When you 9 my room, you can see three English dictionaries on my desk. I 10 them very much.
(
A
)1. A. tellB. talk
C. speak
D. say
(
B
)2. A. schoolB. family
C. bedroom
D. classroom
(
B
)3. A. notB. no
C. two
D. three
(
C
)4. A. studentB. woman
C. teacher
D. worker
(
D
)5. A. listeningB. looking
C. reading
D. watching
(
C
)6. A. familyB. card
C. name
D. colour
(
C
)7. A. desksB. pears
C. trees
D. apples
(
B
)8. A. He'sB. Here's
C. They're
D. She's
(
A
)9. A. come toB. ask for
C. come on
D. come here
(
D
)10. A. studyB. work
C. do
D. like
答案:
1. A 【点拨】tell sb. sth. about 告诉某人关于某事。故选 A。
2. B 【点拨】由上文“tell you about my family”可知,此处讲述家中的五个人。故选 B。
3. B 【点拨】由上文“They are my mother, my father, my two sisters and me. But I have...”可知,此处表示转折含义,表示“没有哥哥”。故选 B。
4. C 【点拨】根据“English”和“Her students all like her.”可知,“我”妈妈是一名英语老师。故选 C。
5. D 【点拨】watch games 观看比赛。故选 D。
6. C 【点拨】由上文“I also have a cat.”和“Mimi”可知,咪咪是名字。故选 C。
7. C 【点拨】由后文“The big one is a pear tree and the small ones are apple trees.”可知,此处表示树木。故选 C。
8. B 【点拨】a photo 表示“一张照片”,是单数,此处指物品。故选 B。
9. A 【点拨】由语境可知,此处表示“来到我的房间”。故选 A。
10. D 【点拨】them 指“英语词典”,应是喜欢这些英语词典。故选 D。
2. B 【点拨】由上文“tell you about my family”可知,此处讲述家中的五个人。故选 B。
3. B 【点拨】由上文“They are my mother, my father, my two sisters and me. But I have...”可知,此处表示转折含义,表示“没有哥哥”。故选 B。
4. C 【点拨】根据“English”和“Her students all like her.”可知,“我”妈妈是一名英语老师。故选 C。
5. D 【点拨】watch games 观看比赛。故选 D。
6. C 【点拨】由上文“I also have a cat.”和“Mimi”可知,咪咪是名字。故选 C。
7. C 【点拨】由后文“The big one is a pear tree and the small ones are apple trees.”可知,此处表示树木。故选 C。
8. B 【点拨】a photo 表示“一张照片”,是单数,此处指物品。故选 B。
9. A 【点拨】由语境可知,此处表示“来到我的房间”。故选 A。
10. D 【点拨】them 指“英语词典”,应是喜欢这些英语词典。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看