第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
A.lot
B.a lot
C.a lot of
D.lots of
B
)7. (2024·江苏无锡南闸实验中学第一次调研)English will help us ________ in our work and study.A.lot
B.a lot
C.a lot of
D.lots of
答案:
7. B 【点拨】修饰动词,表示“很多”,应用 a lot。故选 B。
(
A.I like playing the piano
B.Yes. I like swimming
C.Yes, I do
D.I like swimming too
A
)8. —I like music. What about you? —________.A.I like playing the piano
B.Yes. I like swimming
C.Yes, I do
D.I like swimming too
答案:
8. A 【点拨】句意:——我喜欢音乐。你呢?——我喜欢弹钢琴。故选 A。
四、缺词填空。(每空一词)
What do you usually do at the weekend? Some people like being at home, b 1 some like to go out for a walk, visit friends or enjoy t 2 weekends outside. They seldom stay at home.
My friend Jim works hard in a factory on weekdays. At w 3, he always does the same things. On Saturdays, he washes his car because it's very dirty and on Sundays, he g 4 with his family to a village by car. His uncle and aunt have a farm there. It isn't a b 5 one, but there's always much work to do on the farm. So they are always busy w 6 day and night.
In a 7, the children help pick fruits on the farm. They also help f 8 the animals. Jim and h 9 wife help in the fields. At the end of the day, they feel tired, but they like p 10 on the farm. Jim's aunt also gives them a big meal as a treat.
1.
6.
What do you usually do at the weekend? Some people like being at home, b 1 some like to go out for a walk, visit friends or enjoy t 2 weekends outside. They seldom stay at home.
My friend Jim works hard in a factory on weekdays. At w 3, he always does the same things. On Saturdays, he washes his car because it's very dirty and on Sundays, he g 4 with his family to a village by car. His uncle and aunt have a farm there. It isn't a b 5 one, but there's always much work to do on the farm. So they are always busy w 6 day and night.
In a 7, the children help pick fruits on the farm. They also help f 8 the animals. Jim and h 9 wife help in the fields. At the end of the day, they feel tired, but they like p 10 on the farm. Jim's aunt also gives them a big meal as a treat.
1.
but
2. their
3. weekends
4. goes
5. big
6.
working
7. autumn
8. feed
9. his
10. playing
答案:
1. but 2. their 3. weekends 4. goes 5. big 6. working 7. autumn 8. feed 9. his 10. playing
五、阅读理解。(
A. Sport.
B. Art.
C. Life.
D. Science.
D
C
A
)3. 创新考法—文章出处题 In which part of a school newspaper can you read this passage?A. Sport.
B. Art.
C. Life.
D. Science.
答案:
1. D 【点拨】根据游泳俱乐部中的“Age:7 - 15”可知,7 岁的孩子只能去游泳俱乐部。故选 D。
2. C 【点拨】根据羽毛球俱乐部中的“Time:3:30 p. m. Thursdays”可知,羽毛球俱乐部在周四开放。故选 C。
3. A 【点拨】本文主要介绍了足球、羽毛球、游泳和排球四个俱乐部,都与运动有关,因此能在校报的“运动”部分看到。故选 A。
2. C 【点拨】根据羽毛球俱乐部中的“Time:3:30 p. m. Thursdays”可知,羽毛球俱乐部在周四开放。故选 C。
3. A 【点拨】本文主要介绍了足球、羽毛球、游泳和排球四个俱乐部,都与运动有关,因此能在校报的“运动”部分看到。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看