第125页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
( )5. —______?
—I’d like a shirt for my brother.
A.Why are you here
B.What do you want
C.How are you
D.Can I help you
—I’d like a shirt for my brother.
A.Why are you here
B.What do you want
C.How are you
D.Can I help you
答案:
5. D 【点拨】根据答语“I'd like a shirt for my brother.”可知,D 项符合语境。故选 D。
四、根据中文意思完成句子。
1. 运动鞋是由皮革制成的。
The sports shoes
2. 这是我设计的一副手套。
Here is
3. 白色跟其他任何颜色相配。
White
4. 这件夹克衫既不太长也不太大。
The jacket is
5. 所有的女人,年轻的还是年老的,穿旗袍都看起来漂亮。(look beautiful)
1. 运动鞋是由皮革制成的。
The sports shoes
are made of leather
.2. 这是我设计的一副手套。
Here is
my design for a pair of gloves
.3. 白色跟其他任何颜色相配。
White
matches any other colour
.4. 这件夹克衫既不太长也不太大。
The jacket is
not too long or too large
.5. 所有的女人,年轻的还是年老的,穿旗袍都看起来漂亮。(look beautiful)
All women, young or old, look beautiful in qipao
.
答案:
1. are made of leather
2. my design for a pair of gloves
3. matches any other colour
4. not too long or too large
5. All women, young or old, look beautiful in qipao
2. my design for a pair of gloves
3. matches any other colour
4. not too long or too large
5. All women, young or old, look beautiful in qipao
五、缺词填空。(每空一词)
A man is going to the house of his good friend Danny. After a short time, he sees two b 1 of good apples by the road. He says, “I do not want to e 2 those apples, because Danny will give me a lot of good and h 3 food to eat. I can eat very w 4 in his house.” Then he takes the apples and throws(扔) them into the dustbin(垃圾箱).
He comes to a river(河). There is a lot of w 5 in the river and he can’t get over it. He waits for some time, and then he thinks, “I can’t go to my f 6 house today, because I can’t get over the river.”
In the evening, he begins to go h 7. He has no food to eat that day. He comes back to the apples b 8 he is very hungry(饿的). He is happy to take the apples out of the dustbin and eat t 9.
At last he k 10 that never throw good things away and you may be happy to have them at some other time.
1.
6.
A man is going to the house of his good friend Danny. After a short time, he sees two b 1 of good apples by the road. He says, “I do not want to e 2 those apples, because Danny will give me a lot of good and h 3 food to eat. I can eat very w 4 in his house.” Then he takes the apples and throws(扔) them into the dustbin(垃圾箱).
He comes to a river(河). There is a lot of w 5 in the river and he can’t get over it. He waits for some time, and then he thinks, “I can’t go to my f 6 house today, because I can’t get over the river.”
In the evening, he begins to go h 7. He has no food to eat that day. He comes back to the apples b 8 he is very hungry(饿的). He is happy to take the apples out of the dustbin and eat t 9.
At last he k 10 that never throw good things away and you may be happy to have them at some other time.
1.
boxes/baskets
2. eat
3. healthy
4. well
5. water
6.
friend's
7. home
8. because
9. them
10. knows
答案:
1. boxes/baskets 2. eat 3. healthy 4. well 5. water 6. friend's 7. home 8. because 9. them 10. knows
六、完形填空。
My cousin Kitty is a fashion designer. She (
And they sometimes ask Kitty to design (
Today she (
( )1. A. buys
B. borrows
C. designs
D. chooses
( )2. A. some
B. one
C. all
D. both
( )3. A. in
B. for
C. to
D. on
( )4. A. wallets
B. cards
C. models
D. clothes
( )5. A. talk
B. show
C. present
D. party
( )6. A. All
B. Both
C. Few
D. Much
( )7. A. subjects
B. questions
C. lessons
D. classes
( )8. A. sport
B. food
C. weather
D. fashion
( )9. A. green
B. red
C. brown
D. orange
( )10. A. collects
B. takes
C. wears
D. plans
My cousin Kitty is a fashion designer. She (
C
) many beautiful clothes. My new green skirt is (B
) of them. All my friends say it looks cool (D
) me.And they sometimes ask Kitty to design (
D
) for them. We invite(邀请) her to our school today. She gives us a (A
) about fashion. (A
) of us find it very interesting. Everyone says the talk is wonderful. After the talk, she answers some (B
) from the famous TV show—Fashion News. This show is all about (D
). Many people like watching it. I think it will be great to see Kitty on TV. Kitty likes (A
) best. She says it’s the colour of nature and life.Today she (
C
) a green cotton blouse, a white skirt and a pair of black leather boots. What a pretty woman she is!( )1. A. buys
B. borrows
C. designs
D. chooses
( )2. A. some
B. one
C. all
D. both
( )3. A. in
B. for
C. to
D. on
( )4. A. wallets
B. cards
C. models
D. clothes
( )5. A. talk
B. show
C. present
D. party
( )6. A. All
B. Both
C. Few
D. Much
( )7. A. subjects
B. questions
C. lessons
D. classes
( )8. A. sport
B. food
C. weather
D. fashion
( )9. A. green
B. red
C. brown
D. orange
( )10. A. collects
B. takes
C. wears
D. plans
答案:
1. C 【点拨】由文章开头“My cousin Kitty is a fashion designer.”可知,Kitty 是一名时装设计师,所以她设计衣服,而不是购买、借用或选择。故选 C。
2. B 【点拨】句子中提到了“我”的新绿色裙子,这意味着它是 Kitty 设计的众多美丽衣服中的一件。故选 B。
3. D 【点拨】当表示穿衣服时,用介词 on。故选 D。
4. D 【点拨】根据上文可知,Kitty 作为服装设计师,朋友们请 Kitty 为他们设计衣服,而不是钱包、卡片或模型。故选 D。
5. A 【点拨】由下文“Everyone says the talk is wonderful.”可知,她来给我们做了一个演讲。故选 A。
6. A 【点拨】由下文“Everyone says the talk is wonderful.”可知,每个人都觉得这个演讲很棒,因此是我们所有人都觉得这非常有趣。故选 A。
7. B 【点拨】根据“she answers some”可知,讲座结束后,Kitty 回答问题,这是演讲后问答环节的常见形式。故选 B。
8. D 【点拨】根据上文“the famous TV show—Fashion News”可知,这个节目是关于时尚的。故选 D。
9. A 【点拨】由下文“She says it's the colour of nature and life.”可知,象征自然和生命的颜色是绿色。故选 A。
10. C 【点拨】根据“a green cotton blouse, a white skirt and a pair of black leather boots”可知,这里描述了 Kitty 今天穿的衣服,用动词 wear。故选 C。
2. B 【点拨】句子中提到了“我”的新绿色裙子,这意味着它是 Kitty 设计的众多美丽衣服中的一件。故选 B。
3. D 【点拨】当表示穿衣服时,用介词 on。故选 D。
4. D 【点拨】根据上文可知,Kitty 作为服装设计师,朋友们请 Kitty 为他们设计衣服,而不是钱包、卡片或模型。故选 D。
5. A 【点拨】由下文“Everyone says the talk is wonderful.”可知,她来给我们做了一个演讲。故选 A。
6. A 【点拨】由下文“Everyone says the talk is wonderful.”可知,每个人都觉得这个演讲很棒,因此是我们所有人都觉得这非常有趣。故选 A。
7. B 【点拨】根据“she answers some”可知,讲座结束后,Kitty 回答问题,这是演讲后问答环节的常见形式。故选 B。
8. D 【点拨】根据上文“the famous TV show—Fashion News”可知,这个节目是关于时尚的。故选 D。
9. A 【点拨】由下文“She says it's the colour of nature and life.”可知,象征自然和生命的颜色是绿色。故选 A。
10. C 【点拨】根据“a green cotton blouse, a white skirt and a pair of black leather boots”可知,这里描述了 Kitty 今天穿的衣服,用动词 wear。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看