第147页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
—OK. ______.
A.That's all right
B.That's a deal
C.Good luck
D.Take care
B
)8. —If you come first in the competition, I'll take you to watch a movie.—OK. ______.
A.That's all right
B.That's a deal
C.Good luck
D.Take care
答案:
8. B 【点拨】根据“If you come first in the competition, I'll take you to watch a movie.”和“OK.”可知,这是二人的约定,空处应是说“一言为定”。故选 B。
四、根据中文意思完成句子。
1. 我把大部分钱都花在书上了。
I
2. 他从不为自己的钱做预算。
He never
3. 你永远不知道什么时候需要钱。
You never know
4. 米莉每年用一些零用钱去帮助需要帮助的孩子们。
Millie uses some pocket money
5. 每个人都要存钱以备不时之需。(save money)
1. 我把大部分钱都花在书上了。
I
spend most of the money on
books.2. 他从不为自己的钱做预算。
He never
makes a budget for
his money.3. 你永远不知道什么时候需要钱。
You never know
when you need money
.4. 米莉每年用一些零用钱去帮助需要帮助的孩子们。
Millie uses some pocket money
to help the children in need
every year.5. 每个人都要存钱以备不时之需。(save money)
Everyone should save money for a rainy day
.
答案:
1. spend most of the money on
2. makes a budget for
3. when you need money
4. to help the children in need
5. Everyone should save money for a rainy day
2. makes a budget for
3. when you need money
4. to help the children in need
5. Everyone should save money for a rainy day
五、缺词填空。(每空一词)
At the b 1 of every month, the Jones family sit down at the kitchen table to make a budget. They understand the importance of managing their money w 2, no matter how difficult it can be sometimes. Mr and Mrs Jones teach their kids that it's important to save f 3 a rainy day.
Their son, Timmy, is a p 4 in the school football team, and he d 5 of becoming the biggest star in the sport one day. This month, Timmy needs a new pair of football shoes, b 6 there is a problem: the money. Shoes come in many different k 7 and prices. Timmy's dream shoes are beyond the family budget.
Timmy knows that he needs to find a cheaper pair. After l 8 through many stores, Timmy and his dad find the s 9 pair. It's not expensive, but it is just right for Timmy's needs.
Timmy learns an i 10 lesson about money and responsibility(责任). He has the support of his family and a pair of shoes to play the game he loves.
1.
6.
At the b 1 of every month, the Jones family sit down at the kitchen table to make a budget. They understand the importance of managing their money w 2, no matter how difficult it can be sometimes. Mr and Mrs Jones teach their kids that it's important to save f 3 a rainy day.
Their son, Timmy, is a p 4 in the school football team, and he d 5 of becoming the biggest star in the sport one day. This month, Timmy needs a new pair of football shoes, b 6 there is a problem: the money. Shoes come in many different k 7 and prices. Timmy's dream shoes are beyond the family budget.
Timmy knows that he needs to find a cheaper pair. After l 8 through many stores, Timmy and his dad find the s 9 pair. It's not expensive, but it is just right for Timmy's needs.
Timmy learns an i 10 lesson about money and responsibility(责任). He has the support of his family and a pair of shoes to play the game he loves.
1.
beginning
2. well
3. for
4. player
5. dreams
6.
but
7. kinds
8. looking
9. suitable
10. important
答案:
1. beginning 2. well 3. for 4. player 5. dreams
6. but 7. kinds 8. looking 9. suitable 10. important
6. but 7. kinds 8. looking 9. suitable 10. important
六、完形填空。
It is Saturday today. Mia needn't go to school or other 1. She wants to buy a new dress. Her mother is busy at work. She has to go 2 with her father. They go there by car. Her father doesn't like shopping, 3 Mia does the shopping and her father sits in the car and 4 her.
There are lots of people in the 5 shop. Mia looks at dresses of 6 colours and styles and tries on one dress after another. Her father waits for a long time. After two 7, Mia doesn't come out of the shop. Her father is a little worried(担心). “8 does she stay in the shop for so long?” He comes 9 his car. Just at this moment, a man comes up to him and says, “Excuse me, are you Mia's father?” “Yes!” “Mia is waiting for you inside. She just doesn't have enough money. ” “Oh, I see. ”
He goes after the man into the shop. Mia is very 10 to see her father. After her father pays the money, they go home together.
(
B. clubs
C. classrooms
D. places
(
B. shopping
C. swimming
D. walking
(
B. but
C. so
D. or
(
B. looks after
C. waits for
D. waits to
(
B. clothes
C. fruit
D. sports
(
B. same
C. comfortable
D. beautiful
(
B. minutes
C. hours
D. nights
(
B. How long
C. What
D. Why
(
B. up to
C. inside
D. in front of
(
B. sad
C. happy
D. angry
It is Saturday today. Mia needn't go to school or other 1. She wants to buy a new dress. Her mother is busy at work. She has to go 2 with her father. They go there by car. Her father doesn't like shopping, 3 Mia does the shopping and her father sits in the car and 4 her.
There are lots of people in the 5 shop. Mia looks at dresses of 6 colours and styles and tries on one dress after another. Her father waits for a long time. After two 7, Mia doesn't come out of the shop. Her father is a little worried(担心). “8 does she stay in the shop for so long?” He comes 9 his car. Just at this moment, a man comes up to him and says, “Excuse me, are you Mia's father?” “Yes!” “Mia is waiting for you inside. She just doesn't have enough money. ” “Oh, I see. ”
He goes after the man into the shop. Mia is very 10 to see her father. After her father pays the money, they go home together.
(
A
)1. A. classesB. clubs
C. classrooms
D. places
(
B
)2. A. fishingB. shopping
C. swimming
D. walking
(
C
)3. A. andB. but
C. so
D. or
(
C
)4. A. looks forB. looks after
C. waits for
D. waits to
(
B
)5. A. toyB. clothes
C. fruit
D. sports
(
A
)6. A. differentB. same
C. comfortable
D. beautiful
(
C
)7. A. daysB. minutes
C. hours
D. nights
(
D
)8. A. WhereB. How long
C. What
D. Why
(
A
)9. A. out ofB. up to
C. inside
D. in front of
(
C
)10. A. sorryB. sad
C. happy
D. angry
答案:
1. A 【点拨】根据“Mia needn't go to school or other”可知,是不必去上学,也不必去其他课外班。故选 A。
2. B 【点拨】根据“She wants to buy a new dress.”可知,她想买衣服,所以是去购物。故选 B。
3. C 【点拨】前后是因果关系,前因后果。故选 C。
4. C 【点拨】根据“sits in the car and 4 her”可知,是在车里等她。故选 C。
5. B 【点拨】根据下文“Mia looks at dresses of 6 colours and styles and tries on one dress after another.”可知,是在服装店里买衣服。故选 B。
6. A 【点拨】根据“looks at dresses of 6 colours”可知,是不同的颜色。故选 A。
7. C 【点拨】根据“does she stay in the shop for so long”可知,应是在商店里待了两个小时,所以她父亲才说她在店里待那么久。故选 C。
8. D 【点拨】根据“does she stay in the shop for so long”可知,是想知道她为什么会在店里待那么久。故选 D。
9. A 【点拨】根据“comes 9 his car”可知,是从车里出来。故选 A。
10. C 【点拨】根据“see her father”可知,她见到她父亲很开心。故选 C。
2. B 【点拨】根据“She wants to buy a new dress.”可知,她想买衣服,所以是去购物。故选 B。
3. C 【点拨】前后是因果关系,前因后果。故选 C。
4. C 【点拨】根据“sits in the car and 4 her”可知,是在车里等她。故选 C。
5. B 【点拨】根据下文“Mia looks at dresses of 6 colours and styles and tries on one dress after another.”可知,是在服装店里买衣服。故选 B。
6. A 【点拨】根据“looks at dresses of 6 colours”可知,是不同的颜色。故选 A。
7. C 【点拨】根据“does she stay in the shop for so long”可知,应是在商店里待了两个小时,所以她父亲才说她在店里待那么久。故选 C。
8. D 【点拨】根据“does she stay in the shop for so long”可知,是想知道她为什么会在店里待那么久。故选 D。
9. A 【点拨】根据“comes 9 his car”可知,是从车里出来。故选 A。
10. C 【点拨】根据“see her father”可知,她见到她父亲很开心。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看