第139页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
五、缺词填空。(每空一词)
This year I am very busy doing my Christmas shopping. I r 1 never find what I want, and many t 2 my daughter wants are not in shops or their prices are too high. I manage my money w 3. You know children don't think about the price much. So I have to b 4 some online. I have never thought about online shopping before now. I have a few friends and they do online s 5 every year. So I ask them for help. First, they tell me to s 6 shopping early. And then I need to be w 7 with the delivery charge(运费) because they can be very different. My friends also tell me that online shopping is easy, but I should g 8 into good sites. And last but not least, they tell me that if I f 9 good about a site, there may be a good reason. So they say I need to find the reason b 10 I buy things on it.
1.
6.
This year I am very busy doing my Christmas shopping. I r 1 never find what I want, and many t 2 my daughter wants are not in shops or their prices are too high. I manage my money w 3. You know children don't think about the price much. So I have to b 4 some online. I have never thought about online shopping before now. I have a few friends and they do online s 5 every year. So I ask them for help. First, they tell me to s 6 shopping early. And then I need to be w 7 with the delivery charge(运费) because they can be very different. My friends also tell me that online shopping is easy, but I should g 8 into good sites. And last but not least, they tell me that if I f 9 good about a site, there may be a good reason. So they say I need to find the reason b 10 I buy things on it.
1.
really
2. things
3. well
4. buy
5. shopping
6.
start
7. wise
8. get
9. feel
10. before
答案:
1. really 2. things 3. well 4. buy 5. shopping 6. start 7. wise 8. get 9. feel 10. before
六、完形填空。
Mr Wu wants his students to bring a personal item(个人物品) from home on the first day of school. Jessica isn't sure 1 to bring because she has to show it in class and tell others a little about herself. She goes to her room and 2. There is Teddy, but her classmates may think she is a baby if they know she still 3 with her bear at night. She has a shelf full of 4, but she seldom spends time reading them. The tennis racket(球拍) under her bed catches her eye. She has tennis lessons in the summer holiday, and she likes 5.
“What about talking about my love of tennis?” Jessica 6 her mum. “It is 7, but these postcards from Aunt Mary may tell the class more about you. ” Mum takes out some postcards 8 a box. “But I have never been to(去过) any of these places,” Jessica says. “No, but you want to visit 9. You want to travel around the world. Showing your classmates these postcards may be a great way for everyone to 10 you better. ” “Mum, will Mr Wu let me talk all day? It takes hours to talk about all of them. ” Mum laughs, “Maybe not all day, but he must be happy that you're so willing to share. ”
(
B. when
C. where
D. how
(
B. looks down
C. looks out
D. looks around
(
B. walks
C. sleeps
D. dances
(
B. toys
C. books
D. clothes
(
B. films
C. snacks
D. sport
(
B. tells
C. teaches
D. wishes
(
B. fine
C. old
D. difficult
(
B. on
C. from
D. to
(
B. them
C. that
D. there
(
B. know
C. help
D. find
Mr Wu wants his students to bring a personal item(个人物品) from home on the first day of school. Jessica isn't sure 1 to bring because she has to show it in class and tell others a little about herself. She goes to her room and 2. There is Teddy, but her classmates may think she is a baby if they know she still 3 with her bear at night. She has a shelf full of 4, but she seldom spends time reading them. The tennis racket(球拍) under her bed catches her eye. She has tennis lessons in the summer holiday, and she likes 5.
“What about talking about my love of tennis?” Jessica 6 her mum. “It is 7, but these postcards from Aunt Mary may tell the class more about you. ” Mum takes out some postcards 8 a box. “But I have never been to(去过) any of these places,” Jessica says. “No, but you want to visit 9. You want to travel around the world. Showing your classmates these postcards may be a great way for everyone to 10 you better. ” “Mum, will Mr Wu let me talk all day? It takes hours to talk about all of them. ” Mum laughs, “Maybe not all day, but he must be happy that you're so willing to share. ”
(
A
)1. A. whatB. when
C. where
D. how
(
D
)2. A. looks upB. looks down
C. looks out
D. looks around
(
C
)3. A. eatsB. walks
C. sleeps
D. dances
(
C
)4. A. shoesB. toys
C. books
D. clothes
(
D
)5. A. musicB. films
C. snacks
D. sport
(
A
)6. A. asksB. tells
C. teaches
D. wishes
(
B
)7. A. badB. fine
C. old
D. difficult
(
C
)8. A. intoB. on
C. from
D. to
(
B
)9. A. itB. them
C. that
D. there
(
B
)10. A. meetB. know
C. help
D. find
答案:
1. A 【点拨】根据“Mr Wu wants his students to bring a personal item(个人物品) from home on the first day of school. Jessica isn't sure 1 to bring”可知,杰茜卡不知道要带什么。故选 A。
2. D 【点拨】根据“Jessica isn't sure what to bring”和“She goes to her room and 2.”可知,老师让带一件个人物品,杰茜卡不知道带什么,她走到自己的房间,环顾四周,看看带什么。故选 D。
3. C 【点拨】根据“There is Teddy, but her classmates may think she is a baby if they know she still 3 with her bear at night.”可知,她晚上和小熊一起睡觉。故选 C。
4. C 【点拨】根据“but she seldom spends time reading them”可知,书架里装满了书。故选 C。
5. D 【点拨】根据“She has tennis lessons in the summer holiday, and she likes 5.”可知,她喜欢体育运动。故选 D。
6. A 【点拨】根据“What about talking about my love of tennis?”可知,此处杰茜卡在询问妈妈的意见。故选 A。
7. B 【点拨】根据“It is 7, but these postcards from Aunt Mary may tell the class more about you.”可知,杰茜卡的妈妈认为她谈论她喜欢的网球很好,但是这些明信片会更好地展现她。故选 B。
8. C 【点拨】take out... from... 表示“从……中取出……”。故选 C。
9. B 【点拨】根据“But I have never been to(去过) any of these places”可知,此处指虽然没有去过明信片上的这些地方,但是她想要去这些地方,用 them 来指代这些地方。故选 B。
10. B 【点拨】根据“No, but you want to visit them. You want to travel around the world. Showing your classmates these postcards may be a great way for everyone to 10 you better.”可知,妈妈认为这些明信片能帮助同学们更好地了解杰茜卡。故选 B。
2. D 【点拨】根据“Jessica isn't sure what to bring”和“She goes to her room and 2.”可知,老师让带一件个人物品,杰茜卡不知道带什么,她走到自己的房间,环顾四周,看看带什么。故选 D。
3. C 【点拨】根据“There is Teddy, but her classmates may think she is a baby if they know she still 3 with her bear at night.”可知,她晚上和小熊一起睡觉。故选 C。
4. C 【点拨】根据“but she seldom spends time reading them”可知,书架里装满了书。故选 C。
5. D 【点拨】根据“She has tennis lessons in the summer holiday, and she likes 5.”可知,她喜欢体育运动。故选 D。
6. A 【点拨】根据“What about talking about my love of tennis?”可知,此处杰茜卡在询问妈妈的意见。故选 A。
7. B 【点拨】根据“It is 7, but these postcards from Aunt Mary may tell the class more about you.”可知,杰茜卡的妈妈认为她谈论她喜欢的网球很好,但是这些明信片会更好地展现她。故选 B。
8. C 【点拨】take out... from... 表示“从……中取出……”。故选 C。
9. B 【点拨】根据“But I have never been to(去过) any of these places”可知,此处指虽然没有去过明信片上的这些地方,但是她想要去这些地方,用 them 来指代这些地方。故选 B。
10. B 【点拨】根据“No, but you want to visit them. You want to travel around the world. Showing your classmates these postcards may be a great way for everyone to 10 you better.”可知,妈妈认为这些明信片能帮助同学们更好地了解杰茜卡。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看