第112页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
—Let me see. How about the yellow one?
A.which to choose
B.what to buy
C.how to eat
D.where to go
A
)7. —I like both of them. Could you please tell me _?—Let me see. How about the yellow one?
A.which to choose
B.what to buy
C.how to eat
D.where to go
答案:
7. A 【点拨】由前句“我喜欢它们两个”可知,后句意为“请你告诉我该选哪一个”。which to choose 选择哪一个。故选 A。
(
—_. It's nice of you to say so.
A.Not at all
B.Never mind
C.Oh, no
D.Thanks
D
)8. —What a beautiful dress you are wearing today!—_. It's nice of you to say so.
A.Not at all
B.Never mind
C.Oh, no
D.Thanks
答案:
8. D 【点拨】由后句“你这么说真是太好了”可知,前句意为“谢谢你”。thanks 谢谢你。故选 D。
四、缺词填空。(每空一词)
My name is Andy. I don't have m
My name is Andy. I don't have m
much
to say about clothes. SShopping
for clothes is really boring(乏味的) for me. I'm only a middle school student, so I seldom think about what to wwear
. I often wear my school uniform on wweekdays
. I have two jackets and I wear them at weekends. I have two T-shirts for ssummer
. One is a birthday present from mmy
father. It's white. The other is my favourite. It is ffrom
my best friend Jack. It is red. There is a blue picture on the back. Jack ssays
he can find me easily among people when I wear the T-shirt. Kitty is my sister. She is seventeen years old. She likes all kinds of ccolourful
and beautiful clothes. Her favourite is a pink skirt. She says beautiful clothes can mmake
her happy.
答案:
1. much 2. Shopping 3. wear 4. weekdays 5. summer 6. my 7. from 8. says 9. colourful 10. make
五、完形填空。
I'm Alice. Today is 10th December. The clothes at Beauty Clothes Store are on sale. I want to buy some clothes 1 my grandparents, my parents and me, 2 Christmas Day is coming. It's on 25th December. We have only 14 3 left(剩下).
Oh, this store is very 4. Many people are in it. Let me have a look. This yellow sweater is at a very good price—only 50 dollars. And it's 5 for my grandfather. For my grandmother, I want to buy these black shoes. They are very comfortable. 6 about this white T-shirt? Oh, my father 7 wear it when he plays basketball. And 8 are many socks in green, yellow, black, blue, red and white next to me. I know my mother likes red very much, so I want to buy the red ones for her. I need pants. These pants 9 blue are cool. I will 10 them.
(
B. to
C. of
D. in
(
B. because
C. but
D. and
(
B. months
C. days
D. hours
(
B. useful
C. busy
D. interesting
(
B. tidy
C. happy
D. good
(
B. Who
C. How
D. When
(
B. must
C. will
D. can
(
B. here
C. everywhere
D. where
(
B. under
C. on
D. in
(
B. need
C. want
D. have
I'm Alice. Today is 10th December. The clothes at Beauty Clothes Store are on sale. I want to buy some clothes 1 my grandparents, my parents and me, 2 Christmas Day is coming. It's on 25th December. We have only 14 3 left(剩下).
Oh, this store is very 4. Many people are in it. Let me have a look. This yellow sweater is at a very good price—only 50 dollars. And it's 5 for my grandfather. For my grandmother, I want to buy these black shoes. They are very comfortable. 6 about this white T-shirt? Oh, my father 7 wear it when he plays basketball. And 8 are many socks in green, yellow, black, blue, red and white next to me. I know my mother likes red very much, so I want to buy the red ones for her. I need pants. These pants 9 blue are cool. I will 10 them.
(
A
)1. A. forB. to
C. of
D. in
(
B
)2. A. soB. because
C. but
D. and
(
C
)3. A. weeksB. months
C. days
D. hours
(
C
)4. A. relaxingB. useful
C. busy
D. interesting
(
D
)5. A. cleanB. tidy
C. happy
D. good
(
C
)6. A. WhereB. Who
C. How
D. When
(
D
)7. A. needB. must
C. will
D. can
(
B
)8. A. theyB. here
C. everywhere
D. where
(
D
)9. A. atB. under
C. on
D. in
(
A
)10. A. takeB. need
C. want
D. have
答案:
1. A 【点拨】buy sth. for sb. 为固定搭配,表示“给某人买某物”。故选 A。
2. B 【点拨】根据空前后关系可知,前果后因,应用连词 because。故选 B。
3. C 【点拨】根据“Today is 10th December”和“It's on 25th December.”可知,今天是 10 号,距离圣诞节还有 14 天。故选 C。
4. C 【点拨】根据后文“Many people are in it.”可知,很多人在店里,说明顾客多,很忙。故选 C。
5. D 【点拨】根据“This yellow sweater is at a very good price—only 50 dollars.”可知,这件毛衣价格好,仅仅 50 美元,故推测它也适合“我”的爷爷。故选 D。
6. C 【点拨】“What/How about+名词?”表示“……怎么样”。故选 C。
7. D 【点拨】根据“my father ______ wear it when he plays basketball”可知,是指他打球时,可以穿这件 T 恤,can 符合语境。故选 D。
8. B 【点拨】根据“next to me”可知,应用表示近处的地点副词 here。故选 B。
9. D 【点拨】“in+表示颜色的名词”表示“某物是什么颜色”。故选 D。
10. A 【点拨】根据“I need pants. These pants in blue are cool.”可知,“我”需要裤子,且它们很酷,所以“我”将买下它们。故选 A。
2. B 【点拨】根据空前后关系可知,前果后因,应用连词 because。故选 B。
3. C 【点拨】根据“Today is 10th December”和“It's on 25th December.”可知,今天是 10 号,距离圣诞节还有 14 天。故选 C。
4. C 【点拨】根据后文“Many people are in it.”可知,很多人在店里,说明顾客多,很忙。故选 C。
5. D 【点拨】根据“This yellow sweater is at a very good price—only 50 dollars.”可知,这件毛衣价格好,仅仅 50 美元,故推测它也适合“我”的爷爷。故选 D。
6. C 【点拨】“What/How about+名词?”表示“……怎么样”。故选 C。
7. D 【点拨】根据“my father ______ wear it when he plays basketball”可知,是指他打球时,可以穿这件 T 恤,can 符合语境。故选 D。
8. B 【点拨】根据“next to me”可知,应用表示近处的地点副词 here。故选 B。
9. D 【点拨】“in+表示颜色的名词”表示“某物是什么颜色”。故选 D。
10. A 【点拨】根据“I need pants. These pants in blue are cool.”可知,“我”需要裤子,且它们很酷,所以“我”将买下它们。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看