第134页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
A.on
B.at
C.between
D.from
D
)7. The Paris Olympic Games were held _ 26 July to 11 August.A.on
B.at
C.between
D.from
答案:
7. D
(
A.It's one pound
B.It is yellow
C.I love the money box best
D.Yes, they are
C
)8. —Which gift do you like best, Sandy? —_.A.It's one pound
B.It is yellow
C.I love the money box best
D.Yes, they are
答案:
8. C 【点拨】句意:——桑迪,你最喜欢哪个礼物?——我最喜爱存钱罐。故选 C。
四、缺词填空。(每空一词)
Boys and girls, do you like shopping? When and where do you like to shop? Let's m 1 Millie, Kitty and Amy together and listen to their ideas.My name is Millie. I'm a volleyball p 2. I like shopping very much. A volleyball is usually eight d 3. When I'm free, I go shopping with my friends. I like to s 4 in some big shopping malls. I think they look modern, and there are many kinds of w 5 things in them.I'm Kitty. I'm 25 y 6 old. Because of my job, I am i 7 in buying nice clothes. I never go shopping at weekends b 8 there are always too many people in shopping malls.My name is Amy. I seldom go to shopping malls because I have much homework to do every day. And I hate w 9 for a long time to pay. If I need something, my mother will buy it for me. So I have more time to s 10.1.
6.
Boys and girls, do you like shopping? When and where do you like to shop? Let's m 1 Millie, Kitty and Amy together and listen to their ideas.My name is Millie. I'm a volleyball p 2. I like shopping very much. A volleyball is usually eight d 3. When I'm free, I go shopping with my friends. I like to s 4 in some big shopping malls. I think they look modern, and there are many kinds of w 5 things in them.I'm Kitty. I'm 25 y 6 old. Because of my job, I am i 7 in buying nice clothes. I never go shopping at weekends b 8 there are always too many people in shopping malls.My name is Amy. I seldom go to shopping malls because I have much homework to do every day. And I hate w 9 for a long time to pay. If I need something, my mother will buy it for me. So I have more time to s 10.1.
meet
2. player
3. dollars
4. shop
5. wonderful
6.
years
7. interested
8. because
9. waiting
10. study
答案:
1. meet 2. player 3. dollars 4. shop 5. wonderful
6. years 7. interested 8. because 9. waiting 10. study
6. years 7. interested 8. because 9. waiting 10. study
五、完形填空。
Do you like shopping? My 1 like shopping very much. Let me 2 you something about their shopping habits. My brother loves 3, so he always goes to shoe shops. He 4 many tennis shoes in his room. Some of them are still in their original(最初的) 5. Daisy is my sister. She likes to go to a big shopping mall in the centre of the city with her friends. There are clothes shops and 6 shops there. She usually shops first and then eats some nice food. She thinks it's 7. My mother likes to shop online, 8 she doesn't have much time to go to shops and she can 9 many things in a short time. As for my father, he likes to make a shopping list before going shopping. And he usually goes to the 10 near our home. He thinks it's convenient(方便的) and the shop assistants(店员) there are helpful.
(
B. friends
C. classmates
D. teachers
(
B. talk
C. tell
D. speak
(
B. shoes
C. jackets
D. T-shirts
(
B. borrows
C. wants
D. has
(
B. desks
C. photos
D. schoolbags
(
B. food
C. watch
D. bag
(
B. difficult
C. tired
D. wonderful
(
B. before
C. so
D. because
(
B. borrow
C. eat
D. sell
(
B. office
C. supermarket
D. library
Do you like shopping? My 1 like shopping very much. Let me 2 you something about their shopping habits. My brother loves 3, so he always goes to shoe shops. He 4 many tennis shoes in his room. Some of them are still in their original(最初的) 5. Daisy is my sister. She likes to go to a big shopping mall in the centre of the city with her friends. There are clothes shops and 6 shops there. She usually shops first and then eats some nice food. She thinks it's 7. My mother likes to shop online, 8 she doesn't have much time to go to shops and she can 9 many things in a short time. As for my father, he likes to make a shopping list before going shopping. And he usually goes to the 10 near our home. He thinks it's convenient(方便的) and the shop assistants(店员) there are helpful.
(
A
)1. A. familyB. friends
C. classmates
D. teachers
(
C
)2. A. sayB. talk
C. tell
D. speak
(
B
)3. A. socksB. shoes
C. jackets
D. T-shirts
(
D
)4. A. paintsB. borrows
C. wants
D. has
(
A
)5. A. boxesB. desks
C. photos
D. schoolbags
(
B
)6. A. bookB. food
C. watch
D. bag
(
D
)7. A. badB. difficult
C. tired
D. wonderful
(
D
)8. A. afterB. before
C. so
D. because
(
A
)9. A. buyB. borrow
C. eat
D. sell
(
C
)10. A. schoolB. office
C. supermarket
D. library
答案:
1. A 【点拨】由下文中提到的 brother,sister 等可知,此处指“家人”。
2. C 【点拨】表示“告诉”,应用 tell。故选 C。
3. B 【点拨】根据后句中的“many tennis shoes”可知,他喜爱鞋子。
4. D 【点拨】have 表示“有”,主语是第三人称单数 He,故谓语应用第三人称单数形式 has。
5. A 【点拨】根据语境可知,有一些鞋子没有穿过,还放在最初的包装盒里。
6. B 【点拨】由后句中的“then eats some nice food”可知答案。
7. D 【点拨】根据语境可知,她认为先购物再吃美食是很棒的事情。
8. D 【点拨】后句解释妈妈喜欢网购的原因,because 引导原因状语从句。
9. A 【点拨】由网上购物可知,她可以用很短的时间买很多东西。
10. C 【点拨】由购物可知,是去家附近的超市。
2. C 【点拨】表示“告诉”,应用 tell。故选 C。
3. B 【点拨】根据后句中的“many tennis shoes”可知,他喜爱鞋子。
4. D 【点拨】have 表示“有”,主语是第三人称单数 He,故谓语应用第三人称单数形式 has。
5. A 【点拨】根据语境可知,有一些鞋子没有穿过,还放在最初的包装盒里。
6. B 【点拨】由后句中的“then eats some nice food”可知答案。
7. D 【点拨】根据语境可知,她认为先购物再吃美食是很棒的事情。
8. D 【点拨】后句解释妈妈喜欢网购的原因,because 引导原因状语从句。
9. A 【点拨】由网上购物可知,她可以用很短的时间买很多东西。
10. C 【点拨】由购物可知,是去家附近的超市。
查看更多完整答案,请扫码查看