精英家教网 > 练习册解析答案 > 综合素质随堂反馈九年级英语译林版南京专版 > 第56页解析答案
综合素质随堂反馈九年级英语译林版南京专版

综合素质随堂反馈九年级英语译林版南京专版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册综合素质随堂反馈九年级英语译林版南京专版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

2. 直到读了历史书,我才了解了不同时期的人们。
I
didn't know about people in different periods until
I read the history book.
答案:didn't know about people in different periods until
解析:“直到……才……”译为not...until...;“了解不同时期的人们”译为know about people in different periods。根据“read”可知,句子时态为一般过去时,所以助动词用didn't,know用原形。
3. 无论他何时去常州,他总会先去看望他的祖父。
______, he always visits his grandparents first.
答案:Whenever he goes to Changzhou
解析:“无论何时”译为whenever,引导让步状语从句,从句用一般现在时表将来;“去常州”译为go to Changzhou。注意句首单词首字母大写。
4. 自从李老师新疆支教结束后,她一直惦念着那边孩子的生活。
The life of the kids in Xinjiang _______________________ since she finished her volunteer teaching there.

答案:
has been on Miss Li's mind
四、阅读理解
Becci's Blog: From London to Lyon
Five things not so good about living abroad
It's a sudden thought that I have been living in Lyon for around a year. Overall, it's been an amazing experience. But I've decided to write about some of the challenges that living abroad can bring. Here we go.
▲ It isn't a holiday
You know those Hollywood films where the foreigner is living a nice, easy and comfortable life in another country? Well, forget it — that's not how it is. You have to do all kinds of things like finding a place to live, paying bills and so on. These things are not easy.
Before I came, I thought my French was pretty good. But that's not the case. People talk to me like they talk to a baby — using simple vocabulary which you have to pick up — the first time I went to a hairdresser, I didn't know what to say!
You might not like it
It's possible that after all the excitement of moving to another country, you become one of those foreigners who is unhappy abroad. I ran into some people who couldn't wait to leave France after just a few weeks. Well, there's no country in the world that suits everybody, right?
Homesickness
After a few weeks, you'll start to miss all kinds of things from back home. Well, it's a hard time you have to go through. If you are really homesick, go home. Otherwise, keep going, and the homesickness won't last forever (永远).
Not everyone is happy that you're there
Mostly people are kind to me and happy to see me. But there are exceptions. Sometimes I go somewhere and someone says something like "Oh, no. Another English person!" It's not nice to hear, but you have to put up with it. It's best to ignore (忽视) it and remember the nice ones.
B
)1. What can we know about Lyon?
A. She's a girl from the UK. B. It's a city in France.
C. She's a girl from the US. D. It's a city in Canada.
答案:B
解析:推理判断题。根据博客标题“From London to Lyon”以及文中“I ran into some people who couldn't wait to leave France after just a few weeks.”可知,Lyon是法国的一个城市。故选B。
A
)2. Which is the most suitable for " ▲ "?
A. Language problems B. Hair problems
C. Money problems D. Health problems
答案:A
解析:段落大意题。根据下文内容“Before I came, I thought my French was pretty good... the first time I went to a hairdresser, I didn't know what to say!”可知,该段主要讲的是语言问题。故选A。
D
)3. What can we learn from the blog?
A. It's easy to get used to living abroad.
B. People usually regret (后悔) moving abroad.
C. It's hard to take things from back home.
D. It's challenging to move to another country.
答案:D
解析:推理判断题。根据博客中提到的在国外生活遇到的各种挑战,如找住处、付账单、语言问题、思乡之情、他人的不友好等,可知搬到另一个国家生活是有挑战性的。故选D。