第68页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
一、某校准备开设几个新社团。请听一段校园广播,完成下列句子,每个空格不超过3个单词。广播读两遍。
1. This school is going to start ______ new clubs.
2. You can use ______ in the science club.
3. The students in the ______ club meet every Thursday afternoon.
4. Miss Brown teaches ______.
5. The drama club is in Room ______ of the art building.
1. This school is going to start ______ new clubs.
2. You can use ______ in the science club.
3. The students in the ______ club meet every Thursday afternoon.
4. Miss Brown teaches ______.
5. The drama club is in Room ______ of the art building.
答案:
答案略
二、请阅读该校其他社团的信息,选择正确的答案。
| Music Club |
| Do you like music? Would you like to learn to write songs? Come and join us! Time: 3:30-4:30 on Tuesday afternoon Who can join: Students over(超过) 11 years old Where: Room 505,Music Hall |
| DIY Club |
| Come here and learn to make all kinds of things! Time: 3:30-4:30 on Monday afternoon Who can join: Students over 12 years old Where: Room 126,Science Building |
| Swimming Club |
| Are you good at swimming? Come and swim with us. We have the same hobby as you! Time: 5:00-6:00 on Wednesday afternoon Who can join: Students between 12 and 15 Where: Gym |
1. David is 13 years old,how many clubs can he choose? ( )
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
2. How long does a class in the DIY club last(持续)? ( )
A. For 50 minutes.
B. For 60 minutes.
C. For 70 minutes.
D. For 80 minutes.
3. Which of the following is TRUE about the clubs in the passage? ( )
A. Mike is 7 years old and he can join the music club.
B. Nick is 11 years old and he can join the DIY club.
C. Diana is 10 years old and she can join the swimming club.
D. Linda is 16 years old and she can join the DIY club.
| Music Club |
| Do you like music? Would you like to learn to write songs? Come and join us! Time: 3:30-4:30 on Tuesday afternoon Who can join: Students over(超过) 11 years old Where: Room 505,Music Hall |
| DIY Club |
| Come here and learn to make all kinds of things! Time: 3:30-4:30 on Monday afternoon Who can join: Students over 12 years old Where: Room 126,Science Building |
| Swimming Club |
| Are you good at swimming? Come and swim with us. We have the same hobby as you! Time: 5:00-6:00 on Wednesday afternoon Who can join: Students between 12 and 15 Where: Gym |
1. David is 13 years old,how many clubs can he choose? ( )
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
2. How long does a class in the DIY club last(持续)? ( )
A. For 50 minutes.
B. For 60 minutes.
C. For 70 minutes.
D. For 80 minutes.
3. Which of the following is TRUE about the clubs in the passage? ( )
A. Mike is 7 years old and he can join the music club.
B. Nick is 11 years old and he can join the DIY club.
C. Diana is 10 years old and she can join the swimming club.
D. Linda is 16 years old and she can join the DIY club.
答案:
1. David is 13 years old. Music Club: over 11, yes. DIY Club: over 12, yes. Swimming Club: 12-15, yes. So 3 clubs. Answer: C.
2. DIY Club time: 3:30-4:30, 1 hour=60 minutes. Answer: B.
3. A: Mike 7 < 11, no. B: Nick 11 < 12, no. C: Diana 10 < 12, no. D: Linda 16 > 12, yes. Answer: D.
2. DIY Club time: 3:30-4:30, 1 hour=60 minutes. Answer: B.
3. A: Mike 7 < 11, no. B: Nick 11 < 12, no. C: Diana 10 < 12, no. D: Linda 16 > 12, yes. Answer: D.
查看更多完整答案,请扫码查看