2025年作业本江西教育出版社七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年作业本江西教育出版社七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年作业本江西教育出版社七年级英语上册人教版》

一、设计你理想中的学校。

(一)看图,写出 A、C、G 三处场所的名称(首字母请大写)。
A. ______
C. ______
G. ______
(二)B、D、E、F 等几处可以作为学校的什么场所?请你发挥想象,合理安排,并写出它们的名称。(首字母请大写)
B. ______
D. ______
E. ______
F. ______
(三)选择这所学校的两处场所设计,用 there be 结构和方位介词描述它们的布局。
1. ______
2. ______
答案: (一)
A. Playground
C. Classroom
G. Art Room
(二)
B. Library
D. Dining Hall
E. Science Lab
F. Gym
(三)
1. There is a playground next to the library.
2. There is a classroom above the art room.
二、Alice 的学校是什么样的?请先阅读短文,掌握其大意,然后根据短文内容从方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。
I am Alice. 1. ______ It's a nice school. There are 510 boys and 526 girls in our school. They are between 13 and 19 years old.
The buildings are new. All the classrooms have two big blackboards,a TV and a computer. 2. ______ We can play ball games in it. I have many sports things. I like playing them with my friends there. The school library is my favourite. 3. ______ I always read books with my friends there on Fridays. If you can't find the book you want,please ask the teachers in the library for help. 4. ______
I also like the dining hall. There are a lot of tables and chairs,big TVs and ping-pong tables. 5. ______ If you lose your things,you can put a lost notice with your name and phone number on the board. All in all(总之),I love my school!
A. They're all nice.
B. A lot of books are in it!
C. They teach us a lot of new things every day.
D. The sports hall is very big.
E. I'm a student in Sunville Middle School.
F. It can help you find your lost things.
G. There is a Lost and Found near the dining hall.
答案: 【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章内容的理解和逻辑推理能力,需要根据短文内容从给定选项中选择合适的句子还原到文中。解题的关键在于理解每个句子的含义,并结合上下文语境进行判断。
1. 第一空后面提到“It's a nice school.”,这里需要一个句子来引出“我”所在的学校,E选项“I'm a student in Sunville Middle School.”符合语境,所以第一空选E。
2. 第二空后面提到“We can play ball games in it.”,说明这里需要一个与能进行球类运动的场所相关的句子,D选项“The sports hall is very big.”符合,所以第二空选D。
3. 第三空前面提到“The school library is my favourite.”,后面应该围绕图书馆展开,B选项“A lot of books are in it!”符合,所以第三空选B。
4. 第四空前面提到如果找不到书可以请图书馆老师帮忙,这里需要一个与图书馆相关的句子,A选项“They're all nice.”中的“They”指代图书馆老师,符合语境,所以第四空选A。
5. 第五空后面提到“If you lose your things, you can put a lost notice with your name and phone number on the board.”,说明这里需要一个与失物招领相关的句子,G选项“There is a Lost and Found near the dining hall.”符合,所以第五空选G。
【答案】:
1. E
2. D
3. B
4. A
5. G

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭