2025年仁爱英语同步练习册八年级英语上册仁爱版福建专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习册八年级英语上册仁爱版福建专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习册八年级英语上册仁爱版福建专版》

(
B
)1.My mother bought a new school bag ______ me as my birthday gift.
A.to
B.for
C.from
答案: B
(
A
)2.______ is important to plant more trees.
A.It
B.This
C.That
答案: A
(
C
)3.An engineer needs to solve many ______ problems at work.
A.sad
B.easy
C.scientific
答案: C
(
C
)4.I'm good at drawing and painting. I will ______ a poster for our new year party.
A.buy
B.choose
C.design
答案: C
( )5.Xiao Hong likes wearing new clothes. She dreams to be a(n)
B
to show different new clothes.
A.artist
B.model
C.player
答案: B
二、根据中文意思完成句子
1. 为了实现你的梦想,你要努力学习,永不放弃。
In
order
to
make your dream come true, you should study hard and never give up.
2. 别担心,我会尽力帮你摆脱困境。
Don't worry. I will
try/do
my
best
to help you out.
3. 他很小就开始梦想成为一名科学家。
He started
dreaming
about/of
being a
scientist
when he was very young.
4. 欢欢对动手制作东西感兴趣。
Huanhuan is
interested
in
making things by hand.
5. 要解出这道数学题不容易。
It's
not
easy
to
work out this math problem.
答案: 1. In order to 2. try/do my best 3. dreaming about/of;scientist 4. interested in 5. not easy to
三、阅读理解
Writing is also a kind of job. Some people work hard to be writers. Writers give us not only books but minds, thoughts (思想) and other valuable things.
Here is a story of a writer from Republic of Korea (韩国). She won the 2024 Nobel Prize in Literature (诺贝尔文学奖) on October 10, 2024. Her name is Han Kang. Han started writing in 1993. In 1998, her first book came out. More books followed after that. Her most famous book *The Vegetarian* (《素食者》) came out in 2007.
For Han, writing is a way of thinking. She looks deeply into people's lives and the world we live in and can usually feel something different. Her books can help us think deeply about our lives and our world. So readers all over the world like her books very much.
Han is the first Asian (亚洲的) female writer to win the Nobel Prize in Literature. And only 18 women in the world won this award (奖项) in all. This makes her success special. It's not just for herself — it might show a new trend (趋势). Do you think so?
(
B
)1. When did Han's first book come out?
A. In 1993.
B. In 1998.
C. In 2007.
D. In 2004.
(
A
)2. What does the writer mainly tell us in Paragraph 3?
A. Why readers love Han's books.
B. What Han wrote in her books.
C. How readers love Han's books.
D. When Han wrote her books.
(
C
)3. What does the underlined word "female" mean?
A. Girl.
B. Boy.
C. Woman.
D. Man.
(
A
)4. What can we know from the text?
A. Writers give people more than books.
B. Han won Nobel Prize in Literature in 2007.
C. Han's books are different and hard to read.
D. Before Han, 18 women in the world won this award.
(
D
)5. What's the best title for the text?
A. A Famous Book
B. A New Trend
C. A Valuable Award
D. A Great Writer
答案: 1. B 2. A 3. C 4. A 5. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭