第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
三、阅读理解
第一节 阅读下面短文,根据短文内容,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A
Are you tired of sitting too long in the room? Do you want to be healthier? Come on! Join us!
| Basketball |
| Head Coach:Li Jinxuan,36,used to lead his team to win the first place in City Basketball Match.Time:9:00 a.m. - 12:00 noon every SaturdayWho to Join:Aged 15 to 18 |

| Chinese Kung fu |
| Head Coach:Wang Qikun,68,used to be a PE teacher and good at *Taiji* and *Yongchun*.Time:6:00 - 7:00 every morningWho to Join:Between 50 and 80 years old |

| Badminton |
| Head Coach:Zhang Lihe,42,has taught children to play badminton for 20 years.Time:4:00 p.m. - 6:00 p.m. on SundaysWho to Join:From 6 to 12 years old |

| Table Tennis |
| Head Coach:Wu Tingye,32,was the winner of the Huaxi Ping - pong Match held in Chongqing last year.Time:8:00 a.m. - 10:00 a.m. on weekendsWho to Join:over 1.2 meters tall |

Please call the Huayu Community Service Center at 6621×× if you want to join us and you’ll find more clubs on our website:www.huayucsc.com.
(
A. One hour.
B. Two hours.
C. Three hours.
D. Four hours.
(
①basketball
②Chinese kung fu
③badminton
④table tennis
A. ①③
B. ②④
C. ①④
D. ③④
(
A. Li Jinxuan is good at badminton.
B. Wang Qikun doesn’t like to teach old people.
C. The badminton club is closed in the morning.
D. All 6 - year - old boys can join the table tennis club.
(
A. Many people will join the clubs.
B. Children may like Chinese kung fu best.
C. Wu Tingye is good at playing table tennis.
D. There are 4 clubs in the Huayu Community.
(
A. an ad
B. a letter
C. a story
D. a piece of news
第一节 阅读下面短文,根据短文内容,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A
Are you tired of sitting too long in the room? Do you want to be healthier? Come on! Join us!
| Basketball |
| Head Coach:Li Jinxuan,36,used to lead his team to win the first place in City Basketball Match.Time:9:00 a.m. - 12:00 noon every SaturdayWho to Join:Aged 15 to 18 |
| Chinese Kung fu |
| Head Coach:Wang Qikun,68,used to be a PE teacher and good at *Taiji* and *Yongchun*.Time:6:00 - 7:00 every morningWho to Join:Between 50 and 80 years old |
| Badminton |
| Head Coach:Zhang Lihe,42,has taught children to play badminton for 20 years.Time:4:00 p.m. - 6:00 p.m. on SundaysWho to Join:From 6 to 12 years old |
| Table Tennis |
| Head Coach:Wu Tingye,32,was the winner of the Huaxi Ping - pong Match held in Chongqing last year.Time:8:00 a.m. - 10:00 a.m. on weekendsWho to Join:over 1.2 meters tall |
Please call the Huayu Community Service Center at 6621×× if you want to join us and you’ll find more clubs on our website:www.huayucsc.com.
(
C
)21. How long is the basketball class every week?A. One hour.
B. Two hours.
C. Three hours.
D. Four hours.
(
D
)22. If Tom, a 10 - year - old boy, is free this Sunday, he can take part in activities of both ______ clubs.①basketball
②Chinese kung fu
③badminton
④table tennis
A. ①③
B. ②④
C. ①④
D. ③④
(
C
)23. Which of the following is TRUE?A. Li Jinxuan is good at badminton.
B. Wang Qikun doesn’t like to teach old people.
C. The badminton club is closed in the morning.
D. All 6 - year - old boys can join the table tennis club.
(
C
)24. What can we infer ( 推 测 ) according to the text?A. Many people will join the clubs.
B. Children may like Chinese kung fu best.
C. Wu Tingye is good at playing table tennis.
D. There are 4 clubs in the Huayu Community.
(
A
)25. This text is ______.A. an ad
B. a letter
C. a story
D. a piece of news
答案:
21. C 由 Basketball 的活动信息可知,每周六上午 9 点到 12 点,共计 3 个小时。
22. D 由第三、第四项活动的时间可知,D 项正确。
23. C 由第三项活动的时间可知,C 项正确。
24. C 由第四项内容可以推测,C 项正确;A、B 项无法通过文本内容推测;根据文本最后一句可知,D 项错误。
25. A 由文本可知,这是一则广告。
22. D 由第三、第四项活动的时间可知,D 项正确。
23. C 由第三项活动的时间可知,C 项正确。
24. C 由第四项内容可以推测,C 项正确;A、B 项无法通过文本内容推测;根据文本最后一句可知,D 项错误。
25. A 由文本可知,这是一则广告。
查看更多完整答案,请扫码查看