第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
三、按要求完成句子
1. The train will leave in 5 minutes. (对画线部分提问)
2. The Palace Museum is 961 meters long from the north to the south. (对画线部分提问)
3. I plan to visit Dali and Lijiang in Yunnan Province. (对画线部分提问)
4. “Don't play on the street!” The policeman warned the kids. (改为同义句)
The policeman warned the kids
5. This earth building is round. (对画线部分提问)
1. The train will leave in 5 minutes. (对画线部分提问)
How
soon
will the train leave?2. The Palace Museum is 961 meters long from the north to the south. (对画线部分提问)
How
long
is the Palace Museum from the north to the south?3. I plan to visit Dali and Lijiang in Yunnan Province. (对画线部分提问)
What/Which
place
do you plan to visit in Yunnan Province?4. “Don't play on the street!” The policeman warned the kids. (改为同义句)
The policeman warned the kids
not
to
play
on the street.5. This earth building is round. (对画线部分提问)
What
shape
is this earth building?
答案:
1. How soon 2. How long 3. What/Which place 4. not to play 5. What shape
一、根据中文提示完成句子
1. We checked our work again to
2. The
3. My watch doesn't work. I must ask somebody to
4. Look at the sky! I saw clouds
5. The police
1. We checked our work again to
avoid
(避免) accidents.2. The
rich
(富有的) man usually helps poor (贫穷的) people.3. My watch doesn't work. I must ask somebody to
fix
(修理) it.4. Look at the sky! I saw clouds
in
shapes
of
(呈……形状) running horses.5. The police
warned
the man not
to
(警告……不……) run through the red traffic lights just now.
答案:
1. avoid 2. rich 3. fix
4. in shapes of
5. warned; not to
4. in shapes of
5. warned; not to
二、阅读理解
根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项是多余的。
Citywalk is becoming more and more popular with young people. Citywalkers enjoy communicating with local people about local culture, food, customs and so on to better understand the city. 1. ______
Last summer holiday, I went to Beijing for further study. Since Hutong is so famous in Beijing, I took a Citywalk there like the young during my stay.
2. ______
I went on and the smell of cooked meat and vegetables made me a little hungry. 4. ______
5. ______
|A. I'm not young, yet I like Citywalk too.|
|B. Citywalk is a little tiring but really relaxing.|
|C. I had a famous Mending meat pie at a small shop.|
|D. But I don't like it at all because I'm too old to walk.|
|E. In the morning, the sun shone brightly and it was a little hot.|
|F. I bought some special goods for my family and friends.|
|G. Several travelers walked and talked quietly in order not to wake them up.|
根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项是多余的。
Citywalk is becoming more and more popular with young people. Citywalkers enjoy communicating with local people about local culture, food, customs and so on to better understand the city. 1. ______
A
Last summer holiday, I went to Beijing for further study. Since Hutong is so famous in Beijing, I took a Citywalk there like the young during my stay.
2. ______
E
The main streets were busy and noisy. But Hutong was different. I walked and looked through the open gate. Inside a red door, an old woman lay in a shaky wooden chair under a big green tree in the yard, holding a large fan. A lovely dog was sleeping next to her. What a nice picture! 3. ______G
I went on and the smell of cooked meat and vegetables made me a little hungry. 4. ______
C
How delicious!5. ______
B
If you are in good health and have enough time, it may be a perfect choice.|A. I'm not young, yet I like Citywalk too.|
|B. Citywalk is a little tiring but really relaxing.|
|C. I had a famous Mending meat pie at a small shop.|
|D. But I don't like it at all because I'm too old to walk.|
|E. In the morning, the sun shone brightly and it was a little hot.|
|F. I bought some special goods for my family and friends.|
|G. Several travelers walked and talked quietly in order not to wake them up.|
答案:
1. A 2. E 3. G 4. C 5. B
查看更多完整答案,请扫码查看