2025年仁爱英语同步练习册八年级英语上册仁爱版福建专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习册八年级英语上册仁爱版福建专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习册八年级英语上册仁爱版福建专版》

二、根据中文意思完成句子
1. 我们两个都很在乎健康。
Both of us
care about
being healthy.
2. 我们要努力工作来一步步实现我们的梦想。
We should work hard to make our dreams come true
step by step
.
3. 保持乐观有助于健康生活。
______ ______
Keeping/Staying positive
helps to live a healthy life.
4. 另一方面,多吃蔬菜和水果对我们的健康有益。
______ ______ ______ ______
On the other hand
, eating more vegetables and fruit is good for our health.
5. 王丽今天不舒服,就不需要去游泳了。
Wang Li doesn't feel well today, so she
needn't go
swimming.
答案: 1. care about 2. step by step 3. Keeping/Staying positive 4. On the other hand 5. needn't go
三、阅读理解
According to the news from CCTV, 20% of children aged from 6 to 17 are overweight. And around 70% of the children are short - sighted (近视的). Why are the numbers so large? Because they spend too much time learning subjects, practicing for the test or watching and playing on the electronic screen. How to change the condition for better? If you are one of them, the following advice can help you.
- Go outside.
Feeling the real sunshine and enjoying the green plants can make you relaxed. Then, go walking, jogging and cycling with your friends or family. Of course, taking up a hobby like playing basketball is also a good choice. Keep doing it and you'll enjoy the healthy lifestyle.
- Stay active.
If you are overweight, you should take an active part in losing weight because being fat can bring you illnesses. If you are short - sighted, you should do eye exercises often and have different kinds of healthy vegetables that are good for your eyes.
- Make a plan.
Once you decide to do the two things above, you must write down when or where you do them. And you should know the most important is to do it.
(
C
)1. What's the purpose (目的) of Paragraph 1?
A. To tell us some numbers.
B. To tell us how to change the condition.
C. To tell us the problems of children.
D. To tell us how hard working children are.
(
A
)2. What does the writer mainly tell us in Paragraph 2?
A. To do outdoor activities.
B. To get close to the nature.
C. Taking up a hobby is very important.
D. We should do exercise to keep healthy.
(
A
)3. Why should overweight people lose weight?
A. Because being fat can bring them illness.
B. Because being fat can make them unhappy.
C. Because being fat can make them short - sighted.
D. Because being fat can't make them run fast.
(
B
)4. What can we infer (推断) according to the text?
A. Children are too strict with themselves.
B. Some children don't have enough time to play outside.
C. There are many problems about children on CCTV.
D. Everyone will change for better after reading the text.
(
D
)5. What is the text written for?
A. To advise students to do outdoor activities.
B. To wish teachers not to leave too much homework.
C. To ask parents to live healthy lifestyles as good examples.
D. To encourage fat or short - sighted children to change for better.
答案: 1. C 2. A 3. A 4. B 5. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭