第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
三、按要求完成句子
1. Will you share your ideas in front of the class? (肯定回答)
2. Are you going to talk about your dream job in the meeting? (否定回答)
3. It's going to snow. (改为一般疑问句)
4. My uncle will come to meet us tomorrow. (改为一般疑问句)
5. When she was 4 years old, she could speak English well. (改为同义句)
1. Will you share your ideas in front of the class? (肯定回答)
Yes
, I will
.2. Are you going to talk about your dream job in the meeting? (否定回答)
No
, we aren't
.3. It's going to snow. (改为一般疑问句)
Is
it
going
to
snow?4. My uncle will come to meet us tomorrow. (改为一般疑问句)
Will
your uncle come to meet you
tomorrow?5. When she was 4 years old, she could speak English well. (改为同义句)
At
the
age
of
4
, she could speak English well.
答案:
1. Yes;will 2. No;aren't 3. Is it going to 4. Will;you 5. At the age of 4
一、根据中文提示完成句子
1. Xiao Qiang is interested in playing football but he dreams to be an
2. I'm
3. I will keep your words
4.
5. Some people need to work at night, such as doctors and
1. Xiao Qiang is interested in playing football but he dreams to be an
artist
(艺术家).2. I'm
lively
(活跃热情的) and I like making friends.3. I will keep your words
in
my
mind/heart
(在我的心里).4.
Reporters
(记者) help us know the news around the world.5. Some people need to work at night, such as doctors and
railway
(铁路) workers.
答案:
1. artist 2. lively 3. in my mind/heart 4. Reporters 5. railway
二、阅读理解
根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项是多余的。
Lin Anping is an 18-year-old man from Guangxi. 1. ______ His parents are modern farmers and run a very large farm in their hometown. They plant different kinds of vegetables every year.
2. ______ He found that there were few fresh vegetables for people. “Can I start a garden on our farm?” He asked his parents, “3. ______” His parents agreed (同意).
Lin decided to plant 6 different vegetables on about 1,000 square meters of land. It took a lot of hard work to grow them. During the hot summer, he had to water them every day. 4. ______
Months later, Lin harvested (收获) his first vegetables. 5. ______ He will expand (扩大) his garden to 3,000 square meters. He says, “Many people need my fresh vegetables. I must grow more.”
| A. He gave them to the food bank. |
| B. In 2020, Lin volunteered at a food bank. |
| C. He knew much about farming from a young age. |
| D. I want to provide vegetables for people in need. |
| E. Now Lin has a big farm and grows a lot of vegetables. |
| F. His parents want to grow vegetables and sell them to the food bank. |
| G. He also needed to do more other things for the vegetables to let them grow well. |
1.
根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项是多余的。
Lin Anping is an 18-year-old man from Guangxi. 1. ______ His parents are modern farmers and run a very large farm in their hometown. They plant different kinds of vegetables every year.
2. ______ He found that there were few fresh vegetables for people. “Can I start a garden on our farm?” He asked his parents, “3. ______” His parents agreed (同意).
Lin decided to plant 6 different vegetables on about 1,000 square meters of land. It took a lot of hard work to grow them. During the hot summer, he had to water them every day. 4. ______
Months later, Lin harvested (收获) his first vegetables. 5. ______ He will expand (扩大) his garden to 3,000 square meters. He says, “Many people need my fresh vegetables. I must grow more.”
| A. He gave them to the food bank. |
| B. In 2020, Lin volunteered at a food bank. |
| C. He knew much about farming from a young age. |
| D. I want to provide vegetables for people in need. |
| E. Now Lin has a big farm and grows a lot of vegetables. |
| F. His parents want to grow vegetables and sell them to the food bank. |
| G. He also needed to do more other things for the vegetables to let them grow well. |
1.
C
2. B
3. D
4. G
5. A
答案:
1. C 2. B 3. D 4. G 5. A
查看更多完整答案,请扫码查看