2025年仁爱英语同步练习册八年级英语上册仁爱版福建专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习册八年级英语上册仁爱版福建专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习册八年级英语上册仁爱版福建专版》

二、阅读理解
Most people love holidays. Eating big meals and snacks, traveling and spending time with friends and family are just a few activities that make holidays so sweet. But the same things may also get in the way of your health because most people care more about the happiness and forget others.
For one thing, many people stay up to watch TV or movies, play phone games or sing in KTV. They don't have enough sleep. For another, they may have too much unhealthy food and drinks and fall ill.
So how to stay healthy in holidays?
· Get enough sleep. Teenagers should sleep for at least 9 hours a day.
· Exercise. Doing exercise has a lot of amazing benefits.
· Eat healthily. Don't have too much junk food and carbonated drinks (碳酸饮料).
Take my tips and have a nice holiday.
(
B
)11. Which of the following are mentioned (提及) to make holidays sweet?
①Eating snacks.
②Doing outdoor activities.
③Traveling.
④Spending time with family.
A. ①②③ B. ①③④ C. ②③④ D. ①②④
(
A
)12. What is Paragraph 2 mainly about?
A. The problems that holidays bring.
B. Most people stay up late.
C. The benefits of holidays.
D. People eat unhealthily.
(
C
)13. Which of the following is a kind of carbonated drink?
A. Water. B. Milk. C. Coke. D. Tea.
(
B
)14. How many pieces of advice does the writer give to keep healthy in holidays?
A. 2. B. 3. C. 4. D. 5.
(
D
)15. What's the main idea of the passage?
A. Holidays are sweet.
B. We are healthy in holidays.
C. Holidays have a lot of benefits.
D. We should stay healthy when enjoying holidays.
答案: 11. B 12. A 13. C 14. B 15. D
三、书面表达
假设你是李华,请根据下面表格的提示信息写一篇英语短文,向大家介绍你和朋友在性格、习惯、饮食、健康认知等方面的异同。词数 80 个左右。
| Li Hua | Friend |
| outgoing | shy |
| swimming | jogging |
| vegetables, fruit | hamburgers, chips |
| thin, stay positive | thin, stay positive |

注意事项:
1. 必须包含所有提示信息,可适当发挥;
2. 意思清楚,表达通顺,行文连贯,书写规范。
Hello, everyone. I'm Li Hua. I have a good friend, Li Lei. We always help each other. Both of us are thin. I'm outgoing while he is a little shy. We often play football together. Besides, I like swimming and he enjoys jogging. We both think staying positive is helpful. I eat vegetables and fruit every day because they are good for health. Li Lei likes hamburgers and chips but he seldom eat them because they are junk food. He knows they are not healthy at all.
答案: Hello, everyone. I'm Li Hua. I have a good friend, Li Lei. We always help each other. Both of us are thin. I'm outgoing while he is a little shy. We often play football together. Besides, I like swimming and he enjoys jogging. We both think staying positive is helpful. I eat vegetables and fruit every day because they are good for health. Li Lei likes hamburgers and chips but he seldom eat them because they are junk food. He knows they are not healthy at all.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭