第80页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
一、完形填空
KEY→P17
范畴:人与社会 主题:人际交往 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:9分钟 评价:___/10
Long long ago, there was a smart and rich man. He bought a beautiful, big house with a large 1
On a sunny day, the rich man felt happy when he woke up. When he went outside, he 4
The neighbour heard the knock and thought, "I finally got him!" He 7
Seeing that, the jealous neighbour's face turned red and he couldn't say a word.
( )1. A. garden B. forest C. farm D. pool
( )2. A. proud B. happy C. sorry D. sad
( )3. A. easy B. hard C. comfortable D. different
( )4. A. put B. took C. saw D. heard
( )5. A. kept away B. stayed away C. put away D. moved away
( )6. A. basket B. bag C. cup D. box
( )7. A. pushed B. opened C. checked D. closed
( )8. A. But B. And C. When D. So
( )9. A. new B. cheap C. bad D. good
( )10. A. us B. me C. you D. him
KEY→P17
范畴:人与社会 主题:人际交往 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:9分钟 评价:___/10
Long long ago, there was a smart and rich man. He bought a beautiful, big house with a large 1
A
full of fruit trees. But not everyone was 2B
for him. There was a jealous man who lived in a small, old house next door. He always tried to make the rich man's life 3B
. He threw rubbish in his garden and did many other bad things.On a sunny day, the rich man felt happy when he woke up. When he went outside, he 4
C
lots of rubbish under the apple trees in his garden. Then he cleaned his garden and 5D
all the rubbish. After that, he took a 6A
and went to knock on his neighbour's door.The neighbour heard the knock and thought, "I finally got him!" He 7
B
the door, ready to argue with his rich neighbour. 8A
to his surprise, the rich man gave him a basket of fresh apples, saying, "The one who has something 9D
should share it with others. These are for 10C
, my dear neighbour."Seeing that, the jealous neighbour's face turned red and he couldn't say a word.
( )1. A. garden B. forest C. farm D. pool
( )2. A. proud B. happy C. sorry D. sad
( )3. A. easy B. hard C. comfortable D. different
( )4. A. put B. took C. saw D. heard
( )5. A. kept away B. stayed away C. put away D. moved away
( )6. A. basket B. bag C. cup D. box
( )7. A. pushed B. opened C. checked D. closed
( )8. A. But B. And C. When D. So
( )9. A. new B. cheap C. bad D. good
( )10. A. us B. me C. you D. him
答案:
1. A 根据后文中的 He threw rubbish in his garden 可知,这座大房子有一个种满果树的大花园。
2. B 根据“There was a jealous man who lived in a small, old house next door. He always tried to make the rich man's life ... He threw rubbish in his garden and did many other bad things.”可知,但是并不是每个人都为他高兴。
3. B 根据“He threw rubbish in his garden and did many other bad things.”可知,他总是试图让富人的生活变得艰难。
4. C 根据“Then he cleaned his garden and ... all the rubbish.”可知,他看到花园里的苹果树下有很多垃圾。
5. D 根据 Then he cleaned his garden 可知,他移开了所有的垃圾。
6. A 根据 gave him a basket of fresh apples 可知,他拿着一篮子新鲜的苹果去敲邻居的门。
7. B 根据 ready to argue with his rich neighbour 可知,他打开了门。
8. A 根据 ready to argue with his rich neighbour 和 gave him a basket of fresh apples 可知,前后是转折关系。
9. D 根据 gave him a basket of fresh apples 可知,谁有好东西,就应该与他人分享。
10. C 根据 my dear neighbour 可知,此处表示“这些是给你的”。
2. B 根据“There was a jealous man who lived in a small, old house next door. He always tried to make the rich man's life ... He threw rubbish in his garden and did many other bad things.”可知,但是并不是每个人都为他高兴。
3. B 根据“He threw rubbish in his garden and did many other bad things.”可知,他总是试图让富人的生活变得艰难。
4. C 根据“Then he cleaned his garden and ... all the rubbish.”可知,他看到花园里的苹果树下有很多垃圾。
5. D 根据 Then he cleaned his garden 可知,他移开了所有的垃圾。
6. A 根据 gave him a basket of fresh apples 可知,他拿着一篮子新鲜的苹果去敲邻居的门。
7. B 根据 ready to argue with his rich neighbour 可知,他打开了门。
8. A 根据 ready to argue with his rich neighbour 和 gave him a basket of fresh apples 可知,前后是转折关系。
9. D 根据 gave him a basket of fresh apples 可知,谁有好东西,就应该与他人分享。
10. C 根据 my dear neighbour 可知,此处表示“这些是给你的”。
( )1. What do we know about Millie from Day 1?
( )2. What can we infer from the underlined sentence?
( )3. Which of the following is the best title for the passage?
D
( )2. What can we infer from the underlined sentence?
C
( )3. Which of the following is the best title for the passage?
A
答案:
1. D 推理判断题。根据表格 Day 1 中的“McDonald's is calling me!”可知,Millie 真的很想吃麦当劳。
2. C 推理判断题。根据表格 Day 3 中的“The banana works as the 'bread' for this breakfast,”可知,这种“香蕉三明治”里没有面包,香蕉充当“面包”。
3. A 标题概括题。根据表格中的内容可知,文中主要介绍了 Millie 五天内不吃快餐,自己烹制健康食物的计划,故 A 项是最佳标题。
2. C 推理判断题。根据表格 Day 3 中的“The banana works as the 'bread' for this breakfast,”可知,这种“香蕉三明治”里没有面包,香蕉充当“面包”。
3. A 标题概括题。根据表格中的内容可知,文中主要介绍了 Millie 五天内不吃快餐,自己烹制健康食物的计划,故 A 项是最佳标题。
查看更多完整答案,请扫码查看