第117页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
KEY→P25
范畴:人与自我 主题:自我认识 体裁:记叙文 难度:★★★ 建议用时:6分钟 评价:___/10
Sandy was always afraid to raise her head because she thought she was not beautiful. One day, she went into a 1 and bought a pink hair clip. The shopkeeper kept saying that she 2 very beautiful with it. Sandy didn't 3 his words, but she was so happy. She couldn't help raising her 4 after she walked out of the shop.
Sandy met her teacher when she went into the classroom. "Sandy, 5 look really beautiful today," said the teacher.
That day Sandy heard a lot of things like that from a lot of people. "They must 6 my pink hair clip," Sandy thought. 7 when she looked in the mirror, she found that the hair clip wasn't on her head. She 8 it on her way back to school when she ran into someone else.
Self-confidence is a kind of 9, but many people care so much about their looks that they forget about this beauty from their heart. Poor or rich, young or 10, well-known or unknown, as long as you raise your head, you can be beautiful.
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
范畴:人与自我 主题:自我认识 体裁:记叙文 难度:★★★ 建议用时:6分钟 评价:___/10
Sandy was always afraid to raise her head because she thought she was not beautiful. One day, she went into a 1 and bought a pink hair clip. The shopkeeper kept saying that she 2 very beautiful with it. Sandy didn't 3 his words, but she was so happy. She couldn't help raising her 4 after she walked out of the shop.
Sandy met her teacher when she went into the classroom. "Sandy, 5 look really beautiful today," said the teacher.
That day Sandy heard a lot of things like that from a lot of people. "They must 6 my pink hair clip," Sandy thought. 7 when she looked in the mirror, she found that the hair clip wasn't on her head. She 8 it on her way back to school when she ran into someone else.
Self-confidence is a kind of 9, but many people care so much about their looks that they forget about this beauty from their heart. Poor or rich, young or 10, well-known or unknown, as long as you raise your head, you can be beautiful.
(
B
)1. A. garden B. shop C. hotel D. theatre(
C
)2. A. matched B. tasted C. looked D. sounded(
A
)3. A. believe B. enjoy C. change D. listen(
D
)4. A. arm B. hand C. face D. head(
C
)5. A. I B. we C. you D. they(
B
)6. A. hate B. see C. need D. keep(
A
)7. A. But B. And C. Or D. So(
D
)8. A. found B. took C. bought D. lost(
C
)9. A. fun B. lesson C. beauty D. health(
B
)10. A. clever B. old C. different D. famous
答案:
1. B 根据下文中的 walked out of the shop 可知,Sandy走进一家商店里买发夹。
2. C 店主不断地说她戴着它看上去非常漂亮。此处用looked,意思是“看上去”。
3. A 根据上下文可知,Sandy不相信他的话,但是她很开心。
4. D 根据第一段中的 Sandy was always afraid to raise her head 可知,Sandy 走出商店时情不自禁地抬起了她的头。
5. C 此处老师正在跟Sandy面对面说话,所以用第二人称主格 you。
6. B 此处用 see 表示“看到”,强调结果。
7. A 根据上下文可知,当她照镜子的时候,她发现发夹不在头上,前后部分之间构成转折关系,所以选 But。
8. D 根据上文中的 the hair clip wasn't on her head 可知,Sandy弄丢了发夹。
9. C 根据下文中的 this beauty from their heart 可知,此处表示自信是一种美。
10. B 根据空前的 Poor or rich 和空后的 well-known or unknown 可知,此处应填 old,与 young 对应。
2. C 店主不断地说她戴着它看上去非常漂亮。此处用looked,意思是“看上去”。
3. A 根据上下文可知,Sandy不相信他的话,但是她很开心。
4. D 根据第一段中的 Sandy was always afraid to raise her head 可知,Sandy 走出商店时情不自禁地抬起了她的头。
5. C 此处老师正在跟Sandy面对面说话,所以用第二人称主格 you。
6. B 此处用 see 表示“看到”,强调结果。
7. A 根据上下文可知,当她照镜子的时候,她发现发夹不在头上,前后部分之间构成转折关系,所以选 But。
8. D 根据上文中的 the hair clip wasn't on her head 可知,Sandy弄丢了发夹。
9. C 根据下文中的 this beauty from their heart 可知,此处表示自信是一种美。
10. B 根据空前的 Poor or rich 和空后的 well-known or unknown 可知,此处应填 old,与 young 对应。
(
a. Leather coats. b. Wool dresses. c. Cotton blouses. d. Silk scarves.
A. abc B. bcd C. abd D. acd
(
A. By writing a letter.
B. By listening to the radio.
C. By calling them at 65 9830 8741.
D. By e-mailing them at 6598308741@laundry.com.
(
A. City life. B. Culture. C. Sports. D. Health.
B
)1. 新考法·组合选择 Which of the following clothes can the shop clean?a. Leather coats. b. Wool dresses. c. Cotton blouses. d. Silk scarves.
A. abc B. bcd C. abd D. acd
(
C
)2. How can we get more information?A. By writing a letter.
B. By listening to the radio.
C. By calling them at 65 9830 8741.
D. By e-mailing them at 6598308741@laundry.com.
(
A
)3. Which part of a newspaper may this material come from?A. City life. B. Culture. C. Sports. D. Health.
答案:
1. B 2. C 3. A
查看更多完整答案,请扫码查看