第68页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
(
A. Because they are small animals. B. Because they are lazy and slow.
C. Because they are funny and lovely. D. Because they are good swimmers.
(
A. For about 5 to 10 hours. B. For about 12 hours.
C. For about 15 to 20 hours. D. For about 24 hours.
(
A. on land B. in water C. on leaves D. in the trees
(
A. common B. few C. expensive D. long-life
C
)1. Why do people in the world love sloths?A. Because they are small animals. B. Because they are lazy and slow.
C. Because they are funny and lovely. D. Because they are good swimmers.
(
C
)2. How long can sloths sleep every day?A. For about 5 to 10 hours. B. For about 12 hours.
C. For about 15 to 20 hours. D. For about 24 hours.
(
D
)3. Most of the time sloths stay ______.A. on land B. in water C. on leaves D. in the trees
(
B
)4. The underlined word “rare” probably means “______”.A. common B. few C. expensive D. long-life
答案:
1. C 细节理解题。根据第一段中的“They look kind of lazy,but they are very funny and lovely,so people around the world love this kind of animal.”可知,树懒有趣且可爱,所以世界各地的人们都喜欢它们。
2. C 细节理解题。根据第三段中的“Sloths can sleep for about 15 to 20 hours a day!”可知,树懒每天能睡约15至20个小时。
3. D 细节理解题。根据第三段的内容可知,树懒大部分白天时间都在树上睡觉,且夜里醒来也是在树上吃树叶,所以它们大多数时间都待在树上。
4. B 词义猜测题。根据下一句“So we must protect them.”可知,我们必须保护它们,这说明树懒是稀有动物,故可猜测rare的意思跟few的意思相接近。
2. C 细节理解题。根据第三段中的“Sloths can sleep for about 15 to 20 hours a day!”可知,树懒每天能睡约15至20个小时。
3. D 细节理解题。根据第三段的内容可知,树懒大部分白天时间都在树上睡觉,且夜里醒来也是在树上吃树叶,所以它们大多数时间都待在树上。
4. B 词义猜测题。根据下一句“So we must protect them.”可知,我们必须保护它们,这说明树懒是稀有动物,故可猜测rare的意思跟few的意思相接近。
( )1. Who lets Tom get into the palace?
( )2. How do the prince and Tom feel after they hear each other's story?
( )3. 新考法·信息排序 Which of the following is the CORRECT order of what happens in the story?
( )4. Why does nobody believe Prince Edward's words at the end of the story?
A
( )2. How do the prince and Tom feel after they hear each other's story?
D
( )3. 新考法·信息排序 Which of the following is the CORRECT order of what happens in the story?
B
( )4. Why does nobody believe Prince Edward's words at the end of the story?
D
答案:
1. A 细节理解题。根据第二段内容可知,王子让Tom进了宫殿。
2. D 细节理解题。根据第五段中的“The prince listens to his story in surprise.”和“Tom also listens to the prince's story in surprise.”可知,王子和Tom听到彼此的故事后都感到惊讶。
3. B 信息排序题。通读全文可知,先后的顺序为:Tom观察花园里的王子→王子问起Tom的生活→王子和Tom穿上彼此的衣服→很多人嘲笑王子。
4. D 推理判断题。根据短文第九段第三句“He is wearing Tom's dirty old clothes.”可知,没有人相信王子Edward说的话,因为王子穿着Tom的又脏又旧的衣服,看上去像个贫穷的孩子。
2. D 细节理解题。根据第五段中的“The prince listens to his story in surprise.”和“Tom also listens to the prince's story in surprise.”可知,王子和Tom听到彼此的故事后都感到惊讶。
3. B 信息排序题。通读全文可知,先后的顺序为:Tom观察花园里的王子→王子问起Tom的生活→王子和Tom穿上彼此的衣服→很多人嘲笑王子。
4. D 推理判断题。根据短文第九段第三句“He is wearing Tom's dirty old clothes.”可知,没有人相信王子Edward说的话,因为王子穿着Tom的又脏又旧的衣服,看上去像个贫穷的孩子。
查看更多完整答案,请扫码查看