第13页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
( )1. How many reasons does the writer mention(提到) in this passage?
A. 1. B. 2. C. 3. D. 4.
( )2. 新考法·语篇结构 What's the right structure(结构) of the passage?

( )3. What can we know from this passage?
A. The writer lives with his uncle and aunt.
B. The writer can catch crabs in Suzhou.
C. The weather in Suzhou is too cold.
D. The writer likes to stay with his classmates in Suzhou.
( )4. What does the writer mainly tell us?
A. Why he likes Suzhou. B. What he can do in Suzhou.
C. What his favorite thing is in Suzhou. D. What the weather is like in Suzhou.
A. 1. B. 2. C. 3. D. 4.
C
( )2. 新考法·语篇结构 What's the right structure(结构) of the passage?
C
( )3. What can we know from this passage?
A. The writer lives with his uncle and aunt.
B. The writer can catch crabs in Suzhou.
C. The weather in Suzhou is too cold.
D. The writer likes to stay with his classmates in Suzhou.
B
( )4. What does the writer mainly tell us?
A. Why he likes Suzhou. B. What he can do in Suzhou.
C. What his favorite thing is in Suzhou. D. What the weather is like in Suzhou.
A
答案:
1. C 细节理解题。根据第二段首句“The first reason is my family and relatives.”、第三段首句“The second reason is the weather.”和第四段首句“The third reason is crabbing.”可知,作者在这篇文章中提到了三个原因。
2. C 语篇结构题。通读全文可知,第一段总体讲苏州是作者最喜欢的地方,第二、三、四段主要讲作者喜欢苏州的具体原因,第五段总结全文。结合选项可知,C选项是这篇文章的正确结构。
3. B 细节理解题。根据第四段中“If it's the crab season,we often catch crabs.”可知,作者在苏州能抓螃蟹。
4. A 主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了作者最喜欢的地方——苏州,并列举了喜欢苏州的三个原因。因此作者主要是告诉我们他为什么喜欢苏州。
2. C 语篇结构题。通读全文可知,第一段总体讲苏州是作者最喜欢的地方,第二、三、四段主要讲作者喜欢苏州的具体原因,第五段总结全文。结合选项可知,C选项是这篇文章的正确结构。
3. B 细节理解题。根据第四段中“If it's the crab season,we often catch crabs.”可知,作者在苏州能抓螃蟹。
4. A 主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了作者最喜欢的地方——苏州,并列举了喜欢苏州的三个原因。因此作者主要是告诉我们他为什么喜欢苏州。
( )1. Where did this story take place?
( )2. Aladdin's father never spoke about Abanazar because ____.
( )3. Which of the following is TRUE about Aladdin's work?
( )4. What can we infer from the last three paragraphs?
B
( )2. Aladdin's father never spoke about Abanazar because ____.
C
( )3. Which of the following is TRUE about Aladdin's work?
A
( )4. What can we infer from the last three paragraphs?
D
答案:
1. B 推理判断题。根据第一段“The next day Abanazar arrived at Aladdin's house.”和第三段中的We're happy to see you in our poor home可知,故事发生在Aladdin家中。
2. C 细节理解题。根据第四段中的my brother and I were not friends for many years可知,Aladdin的爸爸之所以没有告诉妻子和Aladdin有关Abanazar的事情,是因为他们不再是朋友好多年了。
3. A 细节理解题。根据倒数第三段中的“He never works.”可知,Aladdin从不工作。
4. D 推理判断题。根据最后三段的内容可推知,Aladdin将在Abanazar的帮助下,在市场上拥有自己的店铺。
2. C 细节理解题。根据第四段中的my brother and I were not friends for many years可知,Aladdin的爸爸之所以没有告诉妻子和Aladdin有关Abanazar的事情,是因为他们不再是朋友好多年了。
3. A 细节理解题。根据倒数第三段中的“He never works.”可知,Aladdin从不工作。
4. D 推理判断题。根据最后三段的内容可推知,Aladdin将在Abanazar的帮助下,在市场上拥有自己的店铺。
查看更多完整答案,请扫码查看