第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
(
A. They are from the same city. B. They danced well as a team.
C. They are studying in France. D. They started dancing at five.
(
A. Tai Chi. B. The result. C. Their dance. D. Their age.
(
A. It has helped him grow stronger than before.
B. It has helped make him happy and healthy at school.
C. It has helped him learn more about Chinese culture.
D. It has helped him learn to make the most of his time.
(
A. Two Chinese boys could manage their own time well after class.
B. Chinese kung fu is very popular with children across the world.
C. The two boys learned street dancing skills when they were young.
D. Two Chinese boys made history in a street dance competition.
B
)1. What do we know about Song and Fu from the passage?A. They are from the same city. B. They danced well as a team.
C. They are studying in France. D. They started dancing at five.
(
C
)2. What does the underlined word "it" in Paragraph 3 refer to?A. Tai Chi. B. The result. C. Their dance. D. Their age.
(
D
)3. How does Fu's mother think dance has helped her son?A. It has helped him grow stronger than before.
B. It has helped make him happy and healthy at school.
C. It has helped him learn more about Chinese culture.
D. It has helped him learn to make the most of his time.
(
D
)4. What does the passage mainly tell us?A. Two Chinese boys could manage their own time well after class.
B. Chinese kung fu is very popular with children across the world.
C. The two boys learned street dancing skills when they were young.
D. Two Chinese boys made history in a street dance competition.
答案:
1. B 推理判断题。根据第二段中This was the best result ever for a Chinese team in this event理解可知,这是中国队在这个项目中取得的最好成绩,说明符和宋是作为一个团队一起参加比赛的,且表现得不错。
2. C 代词指代题。句意:这两个男孩在他们的舞蹈中加入了中国功夫的动作,如醉拳和太极,从而使之特别。根据句意理解可知,此处宾格代词it用来指代“他们的舞蹈”。
3. D 推理判断题。根据第四段中的“Dancing has taught him time management.”可知,跳舞教会了他时间管理,因此符的妈妈应该是认为舞蹈帮助她的儿子学会了充分利用时间。
4. D 主旨大意题。通读全文内容可知,两个中国男孩将中国功夫和街舞结合在一起,创造了属于自己的街舞风格,并在2025 Juste Debout世界街舞总决赛赛场上创造了历史。故D项最能概括文章内容。
2. C 代词指代题。句意:这两个男孩在他们的舞蹈中加入了中国功夫的动作,如醉拳和太极,从而使之特别。根据句意理解可知,此处宾格代词it用来指代“他们的舞蹈”。
3. D 推理判断题。根据第四段中的“Dancing has taught him time management.”可知,跳舞教会了他时间管理,因此符的妈妈应该是认为舞蹈帮助她的儿子学会了充分利用时间。
4. D 主旨大意题。通读全文内容可知,两个中国男孩将中国功夫和街舞结合在一起,创造了属于自己的街舞风格,并在2025 Juste Debout世界街舞总决赛赛场上创造了历史。故D项最能概括文章内容。
查看更多完整答案,请扫码查看