2025年通城学典组合训练七年级英语上册译林版苏州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典组合训练七年级英语上册译林版苏州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典组合训练七年级英语上册译林版苏州专版》

(
A
)1. What place can students see in the middle of the school?
A. The playground. B. The office building.
C. A small garden. D. The science building.
(
C
)2. What does the underlined word "It" in Paragraph 2 refer to(指代)?
A. The gate. B. The library.
C. The science building. D. The classroom building.
(
C
)3. What can we infer(推断) from the last paragraph?
A. Simon makes many new friends. B. Everyone likes Simon at school.
C. Simon has a happy school life. D. Simon wants to be a good teacher.
(
B
)4. Which can be the best title for this passage?
A. Simon's favourite place B. Simon's new school
C. Buildings at Simon's school D. Simon's new friend at school
答案: 1.A 细节理解题。根据第二段中的“The playground is in the middle of his school.”可知,操场在 Simon 学校的中间位置。
2.C 代词指代题。根据前后句理解可知,科技楼在图书馆的后面,Simon 喜欢在那里做一些有趣的实验,因此此处的人称代词 It 指代“科技楼”。
3.C 推理判断题。根据最后一段的内容可知,Simon 在这所学校里很开心,他很爱他的新学校,由此推测,Simon 有一个快乐的学校生活。
4.B 标题概括题。根据第一段中的“Now let me introduce his new school to you.”可知,本文主要介绍了 Simon 的新学校,因此 B 项是本文的最佳标题。
(
B
)1. When does the story happen?
A. In the morning. B. At midnight. C. In the evening. D. At lunchtime.
(
C
)2. How long do Dan and Kevin wait before the outside door is opening?
A. For only five minutes. B. For less than 15 minutes.
C. For about half an hour. D. For more than two hours.
(
B
)3. Who is the person dressed all in black?
A. Dan. B. Chloe. C. Dylan. D. Kevin.
(
D
)4. Which of the following is NOT true according to the passage?
A. Dan and Kevin sit behind the curtain. B. Chloe is happy to play a little music.
C. Dylan wakes up after the door opens. D. Kevin helps Chloe look for something.
答案: 1.B 推理判断题。根据第三段中的“It's dark but Dan can see the time on his watch. 12:30 comes and goes.”以及第六段中的 someone turns on the lights in the hall 可知,外面天很黑,时间过了 12:30,后来又有人打开了大厅里的灯,说明该故事发生在午夜时刻。
2.C 推理判断题。根据第二段和第三段的内容可知,Dan 和 Kevin 大约等待了半小时。
3.B 细节理解题。根据第七段中的“A person dressed all in black is standing in the middle of the hall. It is Chloe.”可知,穿一身黑色衣服的那个人是 Chloe。
4.D 推理判断题。根据最后一段中的“Dan and Kevin move their heads back quickly.”可知,Dan 和 Kevin 迅速把头往后挪,害怕 Chloe 看到他们,说明 Kevin 并没有帮 Chloe 寻找东西,故 D 项符合题意。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭