2025年实验班提优大考卷八年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优大考卷八年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班提优大考卷八年级英语上册译林版》

第147页
( )1. 中考新考法 推断代词指代 What does the underlined word "it" in the passage refer to?
A. Fifty dollars.
B. Six hundred dollars.
C. Thousands of dollars.
D. Six hundred and fifty dollars.
B

( )2. What did Injun Joe and his friend plan to do with the money in the old box?
A. Take it all with them at once.
B. Hide it under the cross where nobody goes.
C. Put it back under the floor where they found it.
D. Leave it at the place and come back for it the next day.
B

( )3. 中考新考法 事件排序 In which order did the following things happen in the story?
a. The two men found an old box with money.
b. Tom and Huck discovered two men through the holes in the floor.
c. The two men decided to put the money under the cross.
d. Injun Joe took off his green hat and fake long white hair.
A. d-b-a-c    B. b-d-a-c    C. b-a-c-d    D. d-a-b-c
B

( )4. 中考新考法 推断文章后续发展 What can we infer(推断) about the following story?
A. Injun Joe and his friend were caught.
B. Tom and Huck successfully got the treasure themselves.
C. The treasure was hidden in a place easily found by others.
D. Tom and Huck might give up following Injun Joe and his friend at last.
D
答案: 1. B [解析]代词指代题。根据“We took six hundred and fifty dollars when we robbed that house… What are we going to do with the six hundred?”及“Leave it here… We can come back and get it next week.”可知,此处讨论的是那六百美元怎么处理,所以“it”指代的是 six hundred dollars。故选 B。
2. B [解析]细节理解题。根据“Let's put it under the cross—nobody goes there. We can take it there tonight.”可知,印第安·乔和他的朋友计划把旧盒子里的钱藏在没人去的十字架下面。故选 B。
3. B [解析]细节理解题。根据“There were holes in the floor,and through them the boys could see into the rooms downstairs… It's two men.”可知,首先,汤姆和哈克通过地板上的洞发现了两个男人,即 b;接着,“The Spaniard had a green hat and long white hair… He took off his green hat and then he took off his long white hair! … That's Injun Joe!”表明印第安·乔摘下了绿色的帽子和假的白色长发,即 d;然后,“Injun Joe stopped digging. ‘Hello,what's this?’ he said. ‘There's something here. It's an old box.’ The two men got the box out and opened it. ‘It's money!’ said Injun Joe's friend.”说明两人发现了装有钱的旧盒子,即 a;最后,“Let's put it under the cross—nobody goes there. We can take it there tonight.”体现两人决定把钱放在十字架下面,即 c。所以事件发生的顺序是 b-d-a-c。故选 B。
4. D [解析]推理判断题。根据“The boys wanted very much to find that 'cross',but they were afraid of Injun Joe.”可知,男孩们害怕印第安·乔。由此可推知,他们最终可能会放弃跟踪印第安·乔和他的朋友。故选 D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭