第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
一读单词,判断每组单词画线部分读音是否相同,相同写“T”,不相同写“F”。

答案:
1. F 【点拨】A选项中a发/eɪ/,B选项中a发/æ/,C选项中a发/e/,故填F。
2. T 【点拨】三个选项中a均发/æ/,故填T。
3. F 【点拨】A选项中a发/eɪ/,B、C中a发/æ/,故填F。
4. T 【点拨】三个选项中ar均发/ɑː/,故填T。
2. T 【点拨】三个选项中a均发/æ/,故填T。
3. F 【点拨】A选项中a发/eɪ/,B、C中a发/æ/,故填F。
4. T 【点拨】三个选项中ar均发/ɑː/,故填T。
二给问句选择合适的答案。
( ) 1. How many science lessons do you have in a week?
( ) 2. What do you often do in the language lab?
( ) 3. Do you like music?
( ) 4. Can you sing and dance for us?
A. Yes. I like singing.
B. Certainly!
C. We often listen, play and act.
D. We have one.
( ) 1. How many science lessons do you have in a week?
( ) 2. What do you often do in the language lab?
( ) 3. Do you like music?
( ) 4. Can you sing and dance for us?
A. Yes. I like singing.
B. Certainly!
C. We often listen, play and act.
D. We have one.
答案:
1. D 2. C 3. A 4. B
三阅读教材“Reading for knowledge”,完成下列任务。
(一)选择正确的答案。
( ) 1. Library of Congress is one of the biggest libraries in the world. It is in ________.
A. Australia B. America C. Poland
( ) 2. Today, the library has ________.
A. thousands of items
B. hundreds of items
C. millions of items
(二)判断句子正(T)误(F)。
( ) 1. The Library of Congress is a nice place for people to read and study.
( ) 2. The library can only help Americans through the Internet.
(一)选择正确的答案。
( ) 1. Library of Congress is one of the biggest libraries in the world. It is in ________.
A. Australia B. America C. Poland
( ) 2. Today, the library has ________.
A. thousands of items
B. hundreds of items
C. millions of items
(二)判断句子正(T)误(F)。
( ) 1. The Library of Congress is a nice place for people to read and study.
( ) 2. The library can only help Americans through the Internet.
答案:
(一)1. B 2. C
(二)1. T 2. F
(二)1. T 2. F
四新形式·海报【主题情境:多彩的校园生活】阅读海报,完成任务。

( ) 1. You can go to the ________ Club on Tuesday afternoon.
A. Reading B. Robot C. Sports
( ) 2. You can ________ in the library on Monday.
A. play football B. learn to write C. make robots
( ) 3. You can't go to the Sports Club at ________.
A. 4:00 p. m. B. 4:30 p. m. C. 5:00 p. m.
( ) 4. There isn't a club about ________.
A. science B. PE C. history
( ) 1. You can go to the ________ Club on Tuesday afternoon.
A. Reading B. Robot C. Sports
( ) 2. You can ________ in the library on Monday.
A. play football B. learn to write C. make robots
( ) 3. You can't go to the Sports Club at ________.
A. 4:00 p. m. B. 4:30 p. m. C. 5:00 p. m.
( ) 4. There isn't a club about ________.
A. science B. PE C. history
答案:
1. B 【点拨】由第二个方框“Time:3:40 p. m.-4:40 p. m. , Tuesday”可知周二下午机器人俱乐部有活动,故选B。
2. B 【点拨】由第一个方框可知在周一,图书馆可以学习写作,故选B。
3. A 【点拨】由第三个方框“Time: 4:30 p. m.-5:30 p. m. , Thursday”可知运动俱乐部时间是周四下午4:30到5:30,故选A。
4. C 【点拨】材料中有读书、体育、机器人俱乐部,没有历史俱乐部,故选C。
2. B 【点拨】由第一个方框可知在周一,图书馆可以学习写作,故选B。
3. A 【点拨】由第三个方框“Time: 4:30 p. m.-5:30 p. m. , Thursday”可知运动俱乐部时间是周四下午4:30到5:30,故选A。
4. C 【点拨】材料中有读书、体育、机器人俱乐部,没有历史俱乐部,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看