第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
Today is Peter’s birthday. Peter and his mother are in a big toy shop. There are so many toys in the shop. There are trains,planes,jeeps,buses,ships and so on. 1. Peter wants to buy a jeep. The salesman shows a blue one to him. But he doesn’t like the colour. He chooses a green one. It’s nice. 2. It’s fifty - five yuan. His mother pays for it. He’s very happy.
(一)根据短文内容完成下列思维导图。

(二)根据短文画线部分,仿写两句话。
1. ______________________________
2. ______________________________
(一)根据短文内容完成下列思维导图。
(二)根据短文画线部分,仿写两句话。
1. ______________________________
2. ______________________________
答案:
(一)1. today 2. toy 3. green 4. fifty - five 5. happy (二)1. I want to buy a T - shirt. 2. It’s sixty yuan. (答案不唯一)
请以“Go Shopping”为题写一篇短文。要求:句子通顺,意思连贯,不少于5句话。
Go Shopping
Today is my birthday. My mum and I are going to the toy shop. ____________________________
______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________
Go Shopping
Today is my birthday. My mum and I are going to the toy shop. ____________________________
______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________
答案:
She wants to buy a gift for me. There are a lot of toys in it. There are trains, motorbikes, coaches, planes and so on. I like planes. So my mum buys one for me. Guess! What colour is it? It’s blue. And it’s 99 yuan. I like the blue plane very much. I’m very happy.
查看更多完整答案,请扫码查看