第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
8根据图片提示完成句子。
1.You must______________for the
green light.
2.The boy shouldn't____________
____________________on the street.
3.We should____________old
__________cross the street.
4.We must____________good care
of__________ __________.
1.You must______________for the
green light.
2.The boy shouldn't____________
____________________on the street.
3.We should____________old
__________cross the street.
4.We must____________good care
of__________ __________.
答案:
1. wait
2. play football
3. help; people
4. take; young children
2. play football
3. help; people
4. take; young children
二用所给词的正确形式填空。
1.You mustn't________(spit)on the ground.
2.No________(litter).Mr Rong tells us we need to protect the environment.
3.People should__________(be)quiet in the library.
4.________(do not)pick the flowers.
1.You mustn't________(spit)on the ground.
2.No________(litter).Mr Rong tells us we need to protect the environment.
3.People should__________(be)quiet in the library.
4.________(do not)pick the flowers.
答案:
1. spit 【点拨】mustn’t 后用动词原形,表示“禁止做某事”。
2. littering 【点拨】No + 动词-ing 形式,表示“禁止做某事”。
3. be 【点拨】情态动词 should 后用动词原形,表示“应该做某事”。
4. Don’t
2. littering 【点拨】No + 动词-ing 形式,表示“禁止做某事”。
3. be 【点拨】情态动词 should 后用动词原形,表示“应该做某事”。
4. Don’t
三请根据图片提示填空,补全句子。
答案:
1. take photos
2. keep off the grass
3. litter
4. wait for the green light
2. keep off the grass
3. litter
4. wait for the green light
四主题情境:规则意识阅读短文,选择正确答案。
We follow rules every day and they help to keep us safe(安全的),happy and healthy.
Swimming pools are fun places.These rules are important forr everyone there.You shouldn't run near the water and you can't eat,drink,or litter near the pool.You must always listen to the lifeguards(救生员),because lifeguards make sure we obey the rules and that we are safe in or near the water.
Zoos are full off fun,too.Att the zoo,you can't touch or feed the animals. You should never throw(扔)things att the animals.They are our good friends.
We can read books in the library. We shouldn't run or eat in the library or paint on the walls.
What rules do you think are important?
( )1.What's the best title(标题)?
A.Home rules. B.School rules.
C.Rules in our life.
( )2.Who should we always listen to when we are in the swimming pool1?
A.Parents.B.Lifeguards.C.Friends.
( )3.What must we do at the zoo?
A.Treat(对待)the animals kindly.
B.Feed the animals.
C.Touch the animals.
( )4.Which is not right?新考法.细节理解
A.Rules can keep us healthy.
B.We shouldn't eat snacks near the pool.
C.We should eat quietly in the library.
We follow rules every day and they help to keep us safe(安全的),happy and healthy.
Swimming pools are fun places.These rules are important forr everyone there.You shouldn't run near the water and you can't eat,drink,or litter near the pool.You must always listen to the lifeguards(救生员),because lifeguards make sure we obey the rules and that we are safe in or near the water.
Zoos are full off fun,too.Att the zoo,you can't touch or feed the animals. You should never throw(扔)things att the animals.They are our good friends.
We can read books in the library. We shouldn't run or eat in the library or paint on the walls.
What rules do you think are important?
( )1.What's the best title(标题)?
A.Home rules. B.School rules.
C.Rules in our life.
( )2.Who should we always listen to when we are in the swimming pool1?
A.Parents.B.Lifeguards.C.Friends.
( )3.What must we do at the zoo?
A.Treat(对待)the animals kindly.
B.Feed the animals.
C.Touch the animals.
( )4.Which is not right?新考法.细节理解
A.Rules can keep us healthy.
B.We shouldn't eat snacks near the pool.
C.We should eat quietly in the library.
答案:
1. C 【点拨】短文介绍了日常生活中的规则,家规、校规在文中并未涉及,故选 C。
2. B 【点拨】由“You must always listen to the lifeguards(救生员)”可知出于安全考虑,一定要听救生员的指挥,故选 B。
3. A 【点拨】由第三段可知,在动物园不可以触摸、朝动物扔东西;也不可以给动物喂食,应该友善对待动物,故选 A。
4. C 【点拨】由“We shouldn’t run or eat in the library or paint on the walls. ”可知我们不应该在图书馆里吃东西,故选 C。
2. B 【点拨】由“You must always listen to the lifeguards(救生员)”可知出于安全考虑,一定要听救生员的指挥,故选 B。
3. A 【点拨】由第三段可知,在动物园不可以触摸、朝动物扔东西;也不可以给动物喂食,应该友善对待动物,故选 A。
4. C 【点拨】由“We shouldn’t run or eat in the library or paint on the walls. ”可知我们不应该在图书馆里吃东西,故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看