第19页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
一根据图片提示,补全句子。

1. Lily wants to have a toy ______.
2. Jim likes playing with the toy ________.
3. Mary has a nice ________.
4. Here comes a ________.
1. Lily wants to have a toy ______.
2. Jim likes playing with the toy ________.
3. Mary has a nice ________.
4. Here comes a ________.
答案:
1. car 2. taxi 3. bike 4. bus
二用所给词的适当形式填空。
1. Diandian has three toy ________ (coach).
2. How much _______ (be) the red motorbike?
3. Longlong wants ________ (go) to the shop.
4. Mum, can I ________ (have) a jigsaw?
1. Diandian has three toy ________ (coach).
2. How much _______ (be) the red motorbike?
3. Longlong wants ________ (go) to the shop.
4. Mum, can I ________ (have) a jigsaw?
答案:
1. coaches 【点拨】由“three”可知后面名词为复数形式,coach 的复数形式为 coaches。
2. is 【点拨】motorbike 为单数,故 be 动词用 is。
3. to go 【点拨】want to do sth.表示“想要做某事”。
4. have 【点拨】can 后加动词原形。
2. is 【点拨】motorbike 为单数,故 be 动词用 is。
3. to go 【点拨】want to do sth.表示“想要做某事”。
4. have 【点拨】can 后加动词原形。
三按要求完成句子。
1. Tom has a toy bus. (以 I 作为主语改写句子)
I________ a ________ ________.
2. I like the blue toy train. (改为一般疑问句)
________ you ________ the blue toy train?
3. I want to buy him a jeep. (写出同义句)
________________________
4. for, what, you, do, can, I (?) (连词成句)
________________________
1. Tom has a toy bus. (以 I 作为主语改写句子)
I________ a ________ ________.
2. I like the blue toy train. (改为一般疑问句)
________ you ________ the blue toy train?
3. I want to buy him a jeep. (写出同义句)
________________________
4. for, what, you, do, can, I (?) (连词成句)
________________________
答案:
1. have; toy bus 2. Do; like 3. I want to buy a jeep for him. 4. What can I do for you?
四主题情境:开业大酬宾 阳光超市开业了! 阅读材料,选择正确选项。
Today is Sunday. Peter, Mike and Tom go to Sunshine Supermarket. Here is the information (信息) about the supermarket.
We have toys on the first floor (第一层). There are toy planes, toy trains, toy buses and so on. They’re all very cheap. If you pay up to (支付达到) 100 yuan, you can get a toy car as (作为) a gift! On the second floor, we have different clothes for boys and girls, such as (例如) coats, dresses, skirts, short pants and trousers! They are all half price! If you are hungry, please come to the third floor. We have two restaurants. You can have lunch or dinner from 11:30 a.m. to 7:30 p.m.

( ) 1. Peter can buy a toy train on the ____.
A. first floor B. second floor
C. third floor
( ) 2. Who can get a toy car?
A.![img id=6] B.![img id=7] C.![img id=8]
Peter Mike Tom
( ) 3. How much are a pair of trousers and a coat?
A. ¥135. B. ¥270. C. ¥125.
( ) 4. Which is RIGHT? 新考法·细节理解
A. They go to the supermarket on Monday.
B. They go to the third floor to enjoy food.
C. They can have breakfast in the restaurants.
Today is Sunday. Peter, Mike and Tom go to Sunshine Supermarket. Here is the information (信息) about the supermarket.
We have toys on the first floor (第一层). There are toy planes, toy trains, toy buses and so on. They’re all very cheap. If you pay up to (支付达到) 100 yuan, you can get a toy car as (作为) a gift! On the second floor, we have different clothes for boys and girls, such as (例如) coats, dresses, skirts, short pants and trousers! They are all half price! If you are hungry, please come to the third floor. We have two restaurants. You can have lunch or dinner from 11:30 a.m. to 7:30 p.m.
( ) 1. Peter can buy a toy train on the ____.
A. first floor B. second floor
C. third floor
( ) 2. Who can get a toy car?
A.![img id=6] B.![img id=7] C.![img id=8]
Peter Mike Tom
( ) 3. How much are a pair of trousers and a coat?
A. ¥135. B. ¥270. C. ¥125.
( ) 4. Which is RIGHT? 新考法·细节理解
A. They go to the supermarket on Monday.
B. They go to the third floor to enjoy food.
C. They can have breakfast in the restaurants.
答案:
1. A 【点拨】由“We have toys on the first floor(第一层).”可知玩具在第一层,故选 A。
2. C 【点拨】由“If you pay up to(支付达到) 100 yuan, you can get a toy car as(作为) a gift!”可知,花费达到 100 元可以得到玩具汽车,玩具火车的价格是 120 元,故 Tom 可以得到,故选 C。
3. A 【点拨】从海报中可知一条长裤 50 元,一件外套 85 元,共计 135 元,故选 A。
4. B 【点拨】由“If you are hungry,please come to the third floor. We have two restaurants. ”可知可以在第三层就餐,故选 B。
2. C 【点拨】由“If you pay up to(支付达到) 100 yuan, you can get a toy car as(作为) a gift!”可知,花费达到 100 元可以得到玩具汽车,玩具火车的价格是 120 元,故 Tom 可以得到,故选 C。
3. A 【点拨】从海报中可知一条长裤 50 元,一件外套 85 元,共计 135 元,故选 A。
4. B 【点拨】由“If you are hungry,please come to the third floor. We have two restaurants. ”可知可以在第三层就餐,故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看