2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语必修第二册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语必修第二册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语必修第二册人教版》

Ⅳ.根据汉语提示写出适当的短语
1. The teacher asked the students to ____ (放下) their pens when the exam ended.
2. When the war ____ (爆发), he returned to England and joined the army.
3. The old computer ____ (崩溃) suddenly, causing the loss of important data.
4. The children played in the park ____ (尽情地), laughing and running freely.
5. The island ____ (形状像) a perfect heart, surrounded by crystal clear waters.
答案: 1.put down 2.broke out 3.broke down 4.to their hearts’ content 5.is shaped like
Ⅴ.完成句子
1. 在图书馆学习的学生们都很专注,很安静。(现在分词作定语)
The students ____ were focused and quiet.
2. 他们看到这个厨师在厨房里准备美味的饭菜。(see+宾语+宾语补足语)
They ____ a delicious meal in the kitchen.
3. 一位著名时装设计师设计的连衣裙成为这个活动的红毯上的热门话题。(过去分词作定语)
The dress ____ was the talk of the red carpet at the event.
4. 他通过了考试,这让他的父母感到骄傲。(that引导主语从句)
____ made his parents proud.
5. 这个蛋糕足够甜,可以满足任何甜品爱好者的口味。(enough to do)
The cake is ____ any dessert lover.
答案: 1.studying in the library 2.saw the chef preparing 3.designed by a famous fashion designer 4.That he passed the exam 5.sweet enough to satisfy
Ⅰ.阅读理解
A
(2024·河南商丘高一上期中)Bartek Ostalowski lost both his arms in a terrible accident in 2006, but that wasn't enough to kill his dream of one day becoming a professional race-car driver. Finding himself armless at just 20 years old and faced with the difficult task of learning to drive a car on a race circuit(赛车道) must have been quite a shock for Bartek, but he gathered the courage and drive to push on. In three years, he became a master of driving a race car with his feet. Today, Bartek Ostalowski is the world's only professional sport driver who drives using his feet.
In order to deal with his physical limitations, Bartek transformed(改装) his race car according to his needs, adding a new engine, and a stronger transmission(变速器). The ambitious Polish driver uses his right foot to control the pedals, while moving on with his left one. The race car is controlled with the shoulder.
"After my accident, I was looking for a solution. I asked myself if I wanted to race again, what would I need to do?" Bartek told the reporter of Business Insider. "I heard about someone in Poland who, like me, had no arms, but he drove a car on a daily basis with no problem. After meeting him, my dream and passion for motor sports were alive and strong, and I made the decision to return to racing one day."
In 2019, Ostalowski finished in ninth place out of 50 drivers in the Polish Drift Championship, one of the most competitive championship series in all of Europe, and the year before that, he won the international Czech Drift Series, beating dozens of other professional sports drivers.
"Of course, I encourage other people with disabilities to get involved in motor sports. It's a beautiful passion and I think a great form of recovery too. So make your dreams come true," the Polish driver said.
1. What is special about Bartek Ostalowski?
A. He lost his arms.
B. He is a race-car driver.
C. He drives the race car with feet.
D. He becomes a master of driving a race car.
2. Who encouraged Bartek Ostalowski most according to the passage?
A. A driving master.
B. A disabled driver.
C. A great champion.
D. A newspaper reporter.
3. What does the author think of Bartek Ostalowski according to Paragraph 4?
A. Admiring.
B. Frightening.
C. Interesting.
D. Embarrassing.
4. Which should be the title of the passage?
A. A Moving Story About a Dream Coming True
B. A Lucky Man Rising from a Terrible Accident
C. The Only Man with Courage and Drive on a Race Circuit
D. The Only Armless Professional Sports Driver in the World
答案: 1.C 2.B 3.A 4.D 5.D 6.D 7.A 8.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭