2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语必修第二册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语必修第二册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
Ⅳ. 根据汉语提示写出适当的短语
1. Sarah ____(热衷于)learning to play the guitar because she enjoys music.
2. His decision to quit his job ____(和……无关)the salary.
3. She received ____(不少于)five job offers after graduating from university.
4. We should ____(围桌而坐)and have a serious conversation about our future plans.
5. They are ____(期待)the annual family reunion, where they can catch up with relatives.
1. Sarah ____(热衷于)learning to play the guitar because she enjoys music.
2. His decision to quit his job ____(和……无关)the salary.
3. She received ____(不少于)five job offers after graduating from university.
4. We should ____(围桌而坐)and have a serious conversation about our future plans.
5. They are ____(期待)the annual family reunion, where they can catch up with relatives.
答案:
1.is keen on 2.has nothing to do with 3.no less than 4.sit around the table 5.looking forward to
Ⅴ. 完成句子
1. 房间里装饰着五颜六色的气球和彩带。(decorate)
The room ____ colourful balloons and streamers.
2. 令他非常高兴的是,他失散多年的朋友在社交媒体上找到了他。(joy)
____, his long - lost friend found him on social media.
3. 在濒危动物在地球上消失之前,我们必须努力保护它们。(effort)
We ____ endangered animals before they disappear on the earth.
4. 要求学生在考试开始前30分钟到达考场。(request)
Students ____ the exam hall 30 minutes before the start of the test.
5. 到外国旅行使你接触到新的文化和传统。(动名词短语作主语)
____ exposes you to new cultures and traditions.
1. 房间里装饰着五颜六色的气球和彩带。(decorate)
The room ____ colourful balloons and streamers.
2. 令他非常高兴的是,他失散多年的朋友在社交媒体上找到了他。(joy)
____, his long - lost friend found him on social media.
3. 在濒危动物在地球上消失之前,我们必须努力保护它们。(effort)
We ____ endangered animals before they disappear on the earth.
4. 要求学生在考试开始前30分钟到达考场。(request)
Students ____ the exam hall 30 minutes before the start of the test.
5. 到外国旅行使你接触到新的文化和传统。(动名词短语作主语)
____ exposes you to new cultures and traditions.
答案:
1.was decorated with 2.To his great joy 3.must make efforts to protect 4.are requested to arrive at 5.Travelling to foreign countries
Ⅰ. 阅读理解
A
Jim Glaub and Dylan Parker had just been handed the keys to their new Manhattan apartment on 22nd Street when the outgoing tenant(房客)said something curious, “Just so you know, there's this thing where letters addressed to Santa come to the apartment. The previous tenants received the mail too. It has been coming for years and no one knows why.”
Glaub and Parker settled in to their new home, and for the first two years only a few letters from kids or parents asked “Santa” for gifts they could not otherwise afford. Then in the months leading to Christmas 2010, their mailbox was filled with letters to Santa every day. They responded to as many as they could, writing notes, even buying gifts. Glaub, of course, is not Santa. They could do only so much.
But one night, when he and Parker threw a 1960s - themed Christmas party, a solution appeared. Guests noticed the hundreds of letters they'd yet to act upon and asked about them. Glaub told them the story and his guests were intrigued. “A lot of people were like, ‘I'll take a letter. I'll satisfy it.’” And so was born Miracle on 22nd Street.
To spread the word, they started a website, miracleon22ndstreet. com, and a Facebook page. Working with other nonprofits that help those in need, they invited families from around the country to go online and request gifts for their children. Likewise, donors, also known as “elves”, can sign up to buy gifts for a child or family, accompanied by a signed note with Elf before their name, such as Elf Jim or Elf Jody.
Last year, Glaub and Miracle on 22nd Street helped more than 800 families. Glaub no longer wonders why the letters come to the apartment. Putting in the long hours to help the families is what it's all about for him. “It's part of Christmas for me,” he says. “It wouldn't be Christmas without it.”
1. What did the tenant think of receiving the letters in the apartment?
A. Odd.
B. Comic.
C. Exciting.
D. Disturbing.
2. What can be implied about the couple in Paragraph 2?
A. They got really bothered.
B. They had tried their best.
C. They overcame the challenge.
D. They were content with their new life.
3. What does the underlined word “intrigued” in Paragraph 3 mean?
A. Interested.
B. Relieved.
C. Puzzled.
D. Surprised.
4. What is the passage mainly about?
A. How a volunteer organisation is formed.
B. How Miracle on 22nd Street is operated.
C. How a couple deal with the letters to Santa.
D. How donors purchase gifts for families in need.
A
Jim Glaub and Dylan Parker had just been handed the keys to their new Manhattan apartment on 22nd Street when the outgoing tenant(房客)said something curious, “Just so you know, there's this thing where letters addressed to Santa come to the apartment. The previous tenants received the mail too. It has been coming for years and no one knows why.”
Glaub and Parker settled in to their new home, and for the first two years only a few letters from kids or parents asked “Santa” for gifts they could not otherwise afford. Then in the months leading to Christmas 2010, their mailbox was filled with letters to Santa every day. They responded to as many as they could, writing notes, even buying gifts. Glaub, of course, is not Santa. They could do only so much.
But one night, when he and Parker threw a 1960s - themed Christmas party, a solution appeared. Guests noticed the hundreds of letters they'd yet to act upon and asked about them. Glaub told them the story and his guests were intrigued. “A lot of people were like, ‘I'll take a letter. I'll satisfy it.’” And so was born Miracle on 22nd Street.
To spread the word, they started a website, miracleon22ndstreet. com, and a Facebook page. Working with other nonprofits that help those in need, they invited families from around the country to go online and request gifts for their children. Likewise, donors, also known as “elves”, can sign up to buy gifts for a child or family, accompanied by a signed note with Elf before their name, such as Elf Jim or Elf Jody.
Last year, Glaub and Miracle on 22nd Street helped more than 800 families. Glaub no longer wonders why the letters come to the apartment. Putting in the long hours to help the families is what it's all about for him. “It's part of Christmas for me,” he says. “It wouldn't be Christmas without it.”
1. What did the tenant think of receiving the letters in the apartment?
A. Odd.
B. Comic.
C. Exciting.
D. Disturbing.
2. What can be implied about the couple in Paragraph 2?
A. They got really bothered.
B. They had tried their best.
C. They overcame the challenge.
D. They were content with their new life.
3. What does the underlined word “intrigued” in Paragraph 3 mean?
A. Interested.
B. Relieved.
C. Puzzled.
D. Surprised.
4. What is the passage mainly about?
A. How a volunteer organisation is formed.
B. How Miracle on 22nd Street is operated.
C. How a couple deal with the letters to Santa.
D. How donors purchase gifts for families in need.
答案:
语篇导读 本文是一篇记叙文。文章讲述了吉米·格劳布和迪伦·帕克夫妇通过与其他非营利组织合作,来回复一些家庭写给圣诞老人的信,并为他们送去礼物。
1.A 推理判断题。根据第一段中房客说的话“Just so you know, there’s this thing where letters addressed to Santa come to the apartment. The previous tenants received the mail too. It has been coming for years and no one knows why.”可推知,房客对在公寓里收到这些信感到奇怪。故选A。
2.B 推理判断题。根据第二段中“They responded to as many as they could, writing notes, even buying gifts. Glaub, of course, is not Santa. They could do only so much.”可知,他们尽可能多地回复写给圣诞老人的信,写纸条,甚至买礼物。他们只能做这么多了。由此可推知,这对夫妇已经尽力了。故选B。
3.A 词义猜测题。根据第三段中“A lot of people were like, ‘I’ll take a letter. I’ll satisfy it.’”可知,他的客人们都很感兴趣,由此推知画线词 intrigued 意为“感兴趣的”,和interested意思相近。故选A。
4.C 文章大意题。通读全文,尤其根据第二段中“their mailbox was filled with letters to Santa every day. They responded to as many as they could, writing notes, even buying gifts.”可知,本文讲述了吉米·格劳布和迪伦·帕克夫妇通过与其他非营利组织合作,来回复一些家庭写给圣诞老人的信,并为他们送去礼物。C项“一对夫妇如何处理给圣诞老人的信”符合文章主旨。故选C。
1.A 推理判断题。根据第一段中房客说的话“Just so you know, there’s this thing where letters addressed to Santa come to the apartment. The previous tenants received the mail too. It has been coming for years and no one knows why.”可推知,房客对在公寓里收到这些信感到奇怪。故选A。
2.B 推理判断题。根据第二段中“They responded to as many as they could, writing notes, even buying gifts. Glaub, of course, is not Santa. They could do only so much.”可知,他们尽可能多地回复写给圣诞老人的信,写纸条,甚至买礼物。他们只能做这么多了。由此可推知,这对夫妇已经尽力了。故选B。
3.A 词义猜测题。根据第三段中“A lot of people were like, ‘I’ll take a letter. I’ll satisfy it.’”可知,他的客人们都很感兴趣,由此推知画线词 intrigued 意为“感兴趣的”,和interested意思相近。故选A。
4.C 文章大意题。通读全文,尤其根据第二段中“their mailbox was filled with letters to Santa every day. They responded to as many as they could, writing notes, even buying gifts.”可知,本文讲述了吉米·格劳布和迪伦·帕克夫妇通过与其他非营利组织合作,来回复一些家庭写给圣诞老人的信,并为他们送去礼物。C项“一对夫妇如何处理给圣诞老人的信”符合文章主旨。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看