2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语必修第二册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语必修第二册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年绿色通道45分钟课时作业与单元测评高中英语必修第二册人教版》

Ⅳ. 根据汉语提示写出适当的短语
1. She decided to save her money ____ (而不是) spending it on unnecessary things.
2. The conference will ____ (举行) in the hotel’s conference room.
3. We planted a tree ____ (为了纪念) our beloved grandmother.
4. The hotel provides excellent service to all customers, ____ (不管) their background.
5. The novel ____ (被制成) a successful film adaptation in the 1990s.
答案: 1.instead of 2.take place 3.in memory of 4.regardless of 5.was made into
Ⅴ. 完成句子
1. 这部小说语言简单,却被视为经典之作。(regard)
Despite its simple language, this novel ____ one of the classic works.
2. 我们必须共同努力来保持这门传统艺术的生命力。(keep+宾语+宾语补足语)
We must make joint efforts to ____.
3. 他一定以前看过这部电影,因为他知道所有的情节转折。(“情态动词+have done”结构)
He ____ the movie before, as he knew all the plot twists.
4. 我花了很长时间才找到一份真正喜欢的工作。(take)
It ____ a job that I truly enjoy.
5. 他确实为自己的错误道歉,表明他真的很后悔。(强调谓语)
He ____ for his mistake, showing that he genuinely regretted it.
答案: 1. is regarded as 2. keep this traditional art alive 3. must have seen 4. took me a long time to find 5. did apologize
Ⅰ. 阅读理解
A
Every holiday season, Patricia Gallagher fills her car with stuffed animals and drives around Philadelphia. She gives them not to kids but to seniors.
Patricia’s holiday tradition started in 2009. “I just got this idea to call two nursing homes at random and ask if I could come and read It was the Night Before Christmas,” she said. She brought some of her kids’ stuffed animals for the seniors to hold while she read. “But when I went to gather them and take them back to go to the next nursing home, nobody wanted to give up their stuffed animals,” she added. It was then and there that she realised the power of a simple holiday gift.
Patricia wanted to continue her tradition of giving, so she put an ad online, asking for gently used stuffed animals. In her first two years of collecting, she received more than 11,000 donated stuffed animals. She said sometimes local schools would hold stuffed animal collections on her behalf, or a child who outgrew their toys would donate. After receiving too many, Patricia started capping how many she would collect at a time, and said she could only take in about 250 stuffed animals each week during the holiday season. Then, she took them to nursing homes.
“The elderly want stuffed animals not only for comfort, but they were conversation starters. It reminded them of their childhood,” she said. And she recalled one man said, “You know, I never wanted to go to school. And my father said if I would go that day, he would take me to the Brooklyn Zoo. And you know what? This was the first animal I saw there and it looked just like this giraffe.”
Spreading joy isn’t just a holiday pastime for Patricia. She is also known as the “Happy Flower Lady” around Philadelphia, because she collects old flowers from stores and passes them out to anyone who needs a pick - me - up.
“When you give, you really do get more back,” Patricia said. “Every morning, whether it’s the flowers or the stuffed animals, I have a purpose.”
1. Why did Patricia go to the nursing homes in 2009?
A. To send gifts to the seniors.
B. To read a story to the elderly.
C. To get over her loneliness.
D. To get rid of her kids’ toys.
2. What does the underlined word “capping” in Paragraph 3 mean?
A. Limiting.
B. Recording.
C. Identifying.
D. Doubling.
3. What can we infer from Paragraph 4?
A. Seniors love the good old days.
B. Cute animals have healing effects on seniors.
C. Giving makes seniors happy.
D. Stuffed animals have more than one function.
4. What does Patricia think of her giving experiences?
A. Rewarding.
B. Entertaining.
C. Timely.
D. Tough.
答案: 1.B 2.A 3.D 4.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭