2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语必修第二册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语必修第二册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第98页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
听第10段材料,回答第17至20题。
17. What is the talk mainly about?
A.University life in America.
B. Different clubs in universities.
C. Out-of-class activities in universities.
18. If you want to form a club yourself, what should be done first?
A.Ask the permission of your school.
B. Have an idea for an organization.
C. Find support from an advisor.
19. Who plans all the events?
A.School leaders.
B. Student members.
C. Club advisors.
20. What do all kinds of clubs and organizations aim for?
A.Developing students’ different interests.
B. Enriching students’ university life.
C. Making students better know about society.
17. What is the talk mainly about?
A.University life in America.
B. Different clubs in universities.
C. Out-of-class activities in universities.
18. If you want to form a club yourself, what should be done first?
A.Ask the permission of your school.
B. Have an idea for an organization.
C. Find support from an advisor.
19. Who plans all the events?
A.School leaders.
B. Student members.
C. Club advisors.
20. What do all kinds of clubs and organizations aim for?
A.Developing students’ different interests.
B. Enriching students’ university life.
C. Making students better know about society.
答案:
17.C 18.B 19.B 20.A
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Amazon Journeys

Stays at our lodges include:
Three wonderful meals a day according to your diet needs.
Limited satellite internet and electricity.
Hot water showers.
Opportunity to interact with local and international scientists doing incredible research on site (在现场).
21. If a person likes to explore native communities, where will he choose to live?
A.Wayqecha Cloud Forest Lodge.
B. Villa Carmen Lodge.
C. Los Amigos Lodge.
D. Puerto Maldonado.
22. What can tourists experience in all the three lodges?
A.Personalized meals every day.
B. Free boat trips.
C. Interaction with experts on the Internet.
D. Unlimited internet and electricity.
23. The purpose of this article is to
A.educate people on the importance of environmental conservation
B. recommend some lodges located in the Amazon Forest
C. appeal to people to concentrate on the diversity of the magic forest
D. show people the exploration carried out in Amazon Forest
A
Amazon Journeys
Stays at our lodges include:
Three wonderful meals a day according to your diet needs.
Limited satellite internet and electricity.
Hot water showers.
Opportunity to interact with local and international scientists doing incredible research on site (在现场).
21. If a person likes to explore native communities, where will he choose to live?
A.Wayqecha Cloud Forest Lodge.
B. Villa Carmen Lodge.
C. Los Amigos Lodge.
D. Puerto Maldonado.
22. What can tourists experience in all the three lodges?
A.Personalized meals every day.
B. Free boat trips.
C. Interaction with experts on the Internet.
D. Unlimited internet and electricity.
23. The purpose of this article is to
B
_ .A.educate people on the importance of environmental conservation
B. recommend some lodges located in the Amazon Forest
C. appeal to people to concentrate on the diversity of the magic forest
D. show people the exploration carried out in Amazon Forest
答案:
21.B 22.A 23.B
语篇解读:本文是一篇应用文。文章推荐了三个位于亚马逊地区的森林旅馆。
21.B 细节理解题。根据Villa Carmen Lodge部分中的“The lodge neighbours several native communities,including some that offer visiting opportunities.”可知,如果一个人喜欢探索当地社区,应该选择Villa Carmen Lodge。
22.A 细节理解题。根据Stays at our lodges include部分中的“Three wonderful meals a day according to your diet needs.”可知,这三个旅馆每天都提供个性化的膳食。
23.B 写作意图题。通读全文可知,文章主要介绍了三个森林旅馆的名称、地点、高度、主要特点以及各种服务。由此推断出,文章目的是推荐一些位于亚马逊森林的旅馆。
语篇解读:本文是一篇应用文。文章推荐了三个位于亚马逊地区的森林旅馆。
21.B 细节理解题。根据Villa Carmen Lodge部分中的“The lodge neighbours several native communities,including some that offer visiting opportunities.”可知,如果一个人喜欢探索当地社区,应该选择Villa Carmen Lodge。
22.A 细节理解题。根据Stays at our lodges include部分中的“Three wonderful meals a day according to your diet needs.”可知,这三个旅馆每天都提供个性化的膳食。
23.B 写作意图题。通读全文可知,文章主要介绍了三个森林旅馆的名称、地点、高度、主要特点以及各种服务。由此推断出,文章目的是推荐一些位于亚马逊森林的旅馆。
查看更多完整答案,请扫码查看