2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语必修第二册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语必修第二册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第46页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
Ⅱ . 主题语境写作
1. The earthquake
2. The drought in the southwest of China has lasted for several months, which makes people face
So it is vital that we should
3.
4.
5. Nowadays, the environmental pollution is becoming
As a student, I want to
6. The intelligent dustbin mainly applies to
1. The earthquake
caused great damage to
(对……造成巨大损失)most of the buildings in the town. People there are in great need of help
(急需帮助). By now, people all over the country have provided food and clothes for the homeless people
(无家可归的人们) in the disaster-stricken areas.2. The drought in the southwest of China has lasted for several months, which makes people face
water shortage
(水资源缺乏).It is well-known that
(众所周知) the global water shortage is becoming increasingly severe due to global warming
(由于全球变暖).So it is vital that we should
raise people's awareness of saving water
(提高人们节约用水的意识).3.
Plenty of
(大量的) rubbish and waste water are being poured into the rivers.As a consequence/result
(结果), water sources have become badly polluted
(已被严重污染).4.
In addition to
(除了) humans’ cutting down
(砍伐), fires also contribute to/result in/lead to
(导致) the destruction of the forest nowadays.5. Nowadays, the environmental pollution is becoming
a global problem
(一个全球问题).As a student, I want to
save energy
(节约能源), reduce pollution
(减少污染) and live a low-carbon life
(过低碳生活).6. The intelligent dustbin mainly applies to
dealing with all kinds of wastes effectively
(有效地处理各种废弃物).
答案:
II.1.caused great damage to; in great need of help; homeless people
2.water shortage; It is well-known that; due to global warming; raise people's awareness of saving water
3.Plenty of; As a consequence/result; have become badly polluted
4.In addition to; cutting down; contribute to/result in/lead to
5.a global problem; save energy; reduce pollution; live a low-carbon life
6.dealing with all kinds of wastes effectively
2.water shortage; It is well-known that; due to global warming; raise people's awareness of saving water
3.Plenty of; As a consequence/result; have become badly polluted
4.In addition to; cutting down; contribute to/result in/lead to
5.a global problem; save energy; reduce pollution; live a low-carbon life
6.dealing with all kinds of wastes effectively
Ⅲ . 基础写作
地震是一种难以预测的自然灾难,懂得必要的避震措施,可以最大程度减少地震对我们的伤害。学校正门公告栏正在征集宣传文章,请根据以下提示写一篇文章:
1. 沉着冷静,遇事不慌;
2. 室内要找到遮蔽物,比如桌子下面;
3. 室外应远离建筑物,去开阔的地方。
注意:1.词数 80 左右;
2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。
地震是一种难以预测的自然灾难,懂得必要的避震措施,可以最大程度减少地震对我们的伤害。学校正门公告栏正在征集宣传文章,请根据以下提示写一篇文章:
1. 沉着冷静,遇事不慌;
2. 室内要找到遮蔽物,比如桌子下面;
3. 室外应远离建筑物,去开阔的地方。
注意:1.词数 80 左右;
2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。
答案:
III.参考范文:
An earthquake is unpredictable and destructive. However, if you act properly, you can minimize the damage. The following is what you are supposed to do at school during an earthquake.
First, be sure to stay calm and do as teachers instruct. If you are indoors, take cover under a desk quickly and do not move until the floor stops shaking. If you are on the playground, stay where you are, crouch and protect your head. Don't stand near high buildings that may fall down and don't jump off the building. Help your classmates if you can and try to go through the disaster together.
An earthquake is unpredictable and destructive. However, if you act properly, you can minimize the damage. The following is what you are supposed to do at school during an earthquake.
First, be sure to stay calm and do as teachers instruct. If you are indoors, take cover under a desk quickly and do not move until the floor stops shaking. If you are on the playground, stay where you are, crouch and protect your head. Don't stand near high buildings that may fall down and don't jump off the building. Help your classmates if you can and try to go through the disaster together.
查看更多完整答案,请扫码查看