2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语必修第二册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语必修第二册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第90页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
听第10段材料,回答第17至20题。
17. What can we learn from the news?
A.Nobody was killed.
B. 15 houses were badly damaged.
C. Over 200 people were made homeless.
18. How many people were badly injured in the storm?
A.7.
19. What do we know about the farmer?
A.His house was destroyed.
B. One of his children was missing.
C. His wife was hurt by the falling walls.
20. What did the woman do when she saw her house shaking?
A.She tried to take something out.
B. She told her husband not to leave.
C. She rushed out with her children.
17. What can we learn from the news?
A.Nobody was killed.
B. 15 houses were badly damaged.
C. Over 200 people were made homeless.
18. How many people were badly injured in the storm?
A.7.
B
B. 9. C. 10.19. What do we know about the farmer?
A.His house was destroyed.
B. One of his children was missing.
C. His wife was hurt by the falling walls.
20. What did the woman do when she saw her house shaking?
A.She tried to take something out.
B. She told her husband not to leave.
C. She rushed out with her children.
答案:
17. C 18. B 19. B 20. C
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
If you’re dreaming of visiting one of those picture-perfect European towns filled with old-world attractiveness and scenic beauty, here is a look at the most beautiful small towns in Europe.
Manarola
Manarola, Italy, is filled with rainbow-coloured homes along the Mediterranean (地中海) coast. This attractive fishing town is famous for its unbelievable wine, and the paintings. There are no cars here, no traffic noise. You can drive to Manarola, but you’ll have to park just outside the town and then take a shuttle bus or walk.
Garmisch-Partenkirchen
Garmisch-Partenkirchen, Germany, is a beautiful mountain town. Once two separate towns, one Roman and the other Teutonic, the 1936 Winter Olympics forced them to become one, though the two sides still have different characters. The town dates back to 15 AD, filled with narrow, cobblestone (鹅卵石) streets lined with historic three- or four-story buildings painted with religious scenes.
Marsaxlokk
The energetic trading port of Marsaxlokk, Malta, was built in 900 BC. Today, this picture-like town is the main supplier of fish to the island nation that sits in the Mediterranean Sea. It has no modern buildings to ruin its attractiveness. With such quiet surroundings, including the traditional luzzu’s (fishing boats), it’s a particularly nice place to visit.
Portmagee, Ireland
In a country filled with beautiful towns, Portmagee, is a standout, sitting on the southwest coast of Ireland. This postcard-perfect seaside fishing town has a row of brightly coloured buildings along with a rich and colourful history. At the Bridge Bar, you’ll find live music many nights of the week along with nice food and a fine glass of beer.
21. What is Marsaxlokk attractive for?
A.Wine and paintings.
B. Religious scenes.
C. Fish and old buildings.
D. Rich history and live music.
22. Manarola and Portmagee are perfect choices for tourists who
A.prefer enjoyment in an old coastal fishing town
B. want to stay on a Mediterranean island
C. have a special interest in traditional fishing boats
D. need to be refreshed in a mountain town
23. Where will tourists go if they want to taste nice food?
A.Manarola. B. Garmisch-Partenkirchen.
C. Marsaxlokk. D. Portmagee.
A
If you’re dreaming of visiting one of those picture-perfect European towns filled with old-world attractiveness and scenic beauty, here is a look at the most beautiful small towns in Europe.
Manarola
Manarola, Italy, is filled with rainbow-coloured homes along the Mediterranean (地中海) coast. This attractive fishing town is famous for its unbelievable wine, and the paintings. There are no cars here, no traffic noise. You can drive to Manarola, but you’ll have to park just outside the town and then take a shuttle bus or walk.
Garmisch-Partenkirchen
Garmisch-Partenkirchen, Germany, is a beautiful mountain town. Once two separate towns, one Roman and the other Teutonic, the 1936 Winter Olympics forced them to become one, though the two sides still have different characters. The town dates back to 15 AD, filled with narrow, cobblestone (鹅卵石) streets lined with historic three- or four-story buildings painted with religious scenes.
Marsaxlokk
The energetic trading port of Marsaxlokk, Malta, was built in 900 BC. Today, this picture-like town is the main supplier of fish to the island nation that sits in the Mediterranean Sea. It has no modern buildings to ruin its attractiveness. With such quiet surroundings, including the traditional luzzu’s (fishing boats), it’s a particularly nice place to visit.
Portmagee, Ireland
In a country filled with beautiful towns, Portmagee, is a standout, sitting on the southwest coast of Ireland. This postcard-perfect seaside fishing town has a row of brightly coloured buildings along with a rich and colourful history. At the Bridge Bar, you’ll find live music many nights of the week along with nice food and a fine glass of beer.
21. What is Marsaxlokk attractive for?
A.Wine and paintings.
B. Religious scenes.
C. Fish and old buildings.
D. Rich history and live music.
22. Manarola and Portmagee are perfect choices for tourists who
A
.A.prefer enjoyment in an old coastal fishing town
B. want to stay on a Mediterranean island
C. have a special interest in traditional fishing boats
D. need to be refreshed in a mountain town
23. Where will tourists go if they want to taste nice food?
A.Manarola. B. Garmisch-Partenkirchen.
C. Marsaxlokk. D. Portmagee.
答案:
21. C 推理判断题。根据Marsaxlokk中提到的“this picture-like town is the main supplier of fish ... It has no modern buildings to ruin its attractiveness.”可知,这个地方吸引人之处是鱼供应和古老的建筑。
22. A 推理判断题。根据Manarola中的“This attractive fishing town is famous for its unbelievable wine, and the paintings.”以及Portmagee, Ireland中的“This postcard-perfect seaside fishing town has ... a rich and colourful history.”可知,两者的共同之处是海边渔村。分析这两处可知Manarola和Portmagee对于喜欢在古老的沿海渔村享受的游客来说是不错的选择。
23. D 细节理解题。根据Portmagee, Ireland中的“At the Bridge Bar, you’ll find live music many nights of the week along with nice food and a fine glass of beer.”可知,如果游客想品尝美食,就要去Portmagee。
22. A 推理判断题。根据Manarola中的“This attractive fishing town is famous for its unbelievable wine, and the paintings.”以及Portmagee, Ireland中的“This postcard-perfect seaside fishing town has ... a rich and colourful history.”可知,两者的共同之处是海边渔村。分析这两处可知Manarola和Portmagee对于喜欢在古老的沿海渔村享受的游客来说是不错的选择。
23. D 细节理解题。根据Portmagee, Ireland中的“At the Bridge Bar, you’ll find live music many nights of the week along with nice food and a fine glass of beer.”可知,如果游客想品尝美食,就要去Portmagee。
查看更多完整答案,请扫码查看