2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:
1. house
解析:根据“nice comforts like a... a car...”可知,此处列举舒适的东西,结合首字母h,“house”(房子)符合,指房子、汽车等。
2. smiling
解析:前文提到在村庄看到幸福,人们应是带着微笑的脸,“smiling faces”(微笑的脸)符合,现在分词作定语。
3. money
解析:在华尔街的大投资银行工作,看到的应是有很多“钱”却不快乐的人,“money”(钱)符合,不可数名词。
4. happiness
解析:前文对比富人和穷人的快乐情况,说明一定有除了钱、奢侈品和舒适之外其他带来“幸福”的东西,“happiness”(幸福)符合,作介词to的宾语。
5. all
解析:“not...at all”是固定短语,“don't need any possessions at all”表示“根本不需要任何财产”,符合语境。
解析:根据“nice comforts like a... a car...”可知,此处列举舒适的东西,结合首字母h,“house”(房子)符合,指房子、汽车等。
2. smiling
解析:前文提到在村庄看到幸福,人们应是带着微笑的脸,“smiling faces”(微笑的脸)符合,现在分词作定语。
3. money
解析:在华尔街的大投资银行工作,看到的应是有很多“钱”却不快乐的人,“money”(钱)符合,不可数名词。
4. happiness
解析:前文对比富人和穷人的快乐情况,说明一定有除了钱、奢侈品和舒适之外其他带来“幸福”的东西,“happiness”(幸福)符合,作介词to的宾语。
5. all
解析:“not...at all”是固定短语,“don't need any possessions at all”表示“根本不需要任何财产”,符合语境。
阅读理解
A
阅读下列短文,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳选项。
A young man was interested in jade (玉) stones. So he went to visit Mr Smith, a gemologist (宝石学家), to learn from him. Mr Smith refused because he was afraid that the young man did not have patience to learn. The young man asked for a chance again and again. Finally Mr Smith agreed and told him, "Be here tomorrow."
The next morning the young man came. Mr Smith put jade stone in the young man's hand and told him to hold it. He then went about his work. The young man sat quietly and waited.
The following morning, Mr Smith again placed a jade stone in the young man's hand and told him to hold it. On the third, fourth, and fifth day, Mr Smith did the same thing and repeated his instructions. On the sixth day, the young man held the jade stone, but he could no longer stand the silence. "When am I going to learn something?" asked the young man.
"You will learn," said Mr Smith and went about his work.
Several more days went by and the young man felt very unhappy. One morning he was asked to do it once more. As soon as he held it, the young man shouted without looking at his hand, "This is not the same jade stone!"
"You have begun to learn," said Mr Smith.
( )1. The underlined word "patience" in Paragraph 1 means "______" in Chinese.
A. 自信心 B. 智慧 C. 善心 D. 耐心
A
阅读下列短文,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳选项。
A young man was interested in jade (玉) stones. So he went to visit Mr Smith, a gemologist (宝石学家), to learn from him. Mr Smith refused because he was afraid that the young man did not have patience to learn. The young man asked for a chance again and again. Finally Mr Smith agreed and told him, "Be here tomorrow."
The next morning the young man came. Mr Smith put jade stone in the young man's hand and told him to hold it. He then went about his work. The young man sat quietly and waited.
The following morning, Mr Smith again placed a jade stone in the young man's hand and told him to hold it. On the third, fourth, and fifth day, Mr Smith did the same thing and repeated his instructions. On the sixth day, the young man held the jade stone, but he could no longer stand the silence. "When am I going to learn something?" asked the young man.
"You will learn," said Mr Smith and went about his work.
Several more days went by and the young man felt very unhappy. One morning he was asked to do it once more. As soon as he held it, the young man shouted without looking at his hand, "This is not the same jade stone!"
"You have begun to learn," said Mr Smith.
( )1. The underlined word "patience" in Paragraph 1 means "______" in Chinese.
A. 自信心 B. 智慧 C. 善心 D. 耐心
答案:
查看更多完整答案,请扫码查看