2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第166页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
( )3. Which of the following sentences is TRUE?
A. India can grow a lot of fruit.
B. The man didn’t want to waste money.
C. The man went to India to buy fruit.
D. The man bought the fruit because it was expensive.
( )4. From the passage,we can learn that _______.
A. we shouldn’t waste money
B. we shouldn’t eat chilies
C. we shouldn’t buy something cheap
D. letting something go is better than keeping on losing it
B
Table manners are about how to behave when you eat a meal. They include how to handle knives,forks and spoons and how to eat in a polite manner. To behave well abroad,you are to know some table manners.
Eating manners
Japan:It is “perfectly” okay to slurp(出声地吃)when you eat noodles. Unlike making big noises,slurping slightly is not rude. Japanese also say it tastes better if you slurp.
Russia:Your wrists should be placed on the edge of the table while eating,fork in left hand,and knife in the right. It is not good manners to rest them on your lap. Keep your elbows off the table. Leave some food on your plate to show that the host has given you enough to eat.
France:Never discuss money or religion over dinner. What is different from the manners in Russia is that finishing everything on your plate is considered good manners.
Mexico:Whenever you catch the eye of someone who’s eating,even a stranger,it’s good manners to say “provecho”,which means enjoy. In Mexico,dining is more than a meal. It’s a social occasion—lunches are seldom quick and suppers can last for hours. Where you sit matters in the country. Before you get seated,look for place cards,or wait until the host seats you. And you must say “enjoy your meal” before you leave the table.
A. India can grow a lot of fruit.
B. The man didn’t want to waste money.
C. The man went to India to buy fruit.
D. The man bought the fruit because it was expensive.
( )4. From the passage,we can learn that _______.
A. we shouldn’t waste money
B. we shouldn’t eat chilies
C. we shouldn’t buy something cheap
D. letting something go is better than keeping on losing it
B
Table manners are about how to behave when you eat a meal. They include how to handle knives,forks and spoons and how to eat in a polite manner. To behave well abroad,you are to know some table manners.
Eating manners
Japan:It is “perfectly” okay to slurp(出声地吃)when you eat noodles. Unlike making big noises,slurping slightly is not rude. Japanese also say it tastes better if you slurp.
Russia:Your wrists should be placed on the edge of the table while eating,fork in left hand,and knife in the right. It is not good manners to rest them on your lap. Keep your elbows off the table. Leave some food on your plate to show that the host has given you enough to eat.
France:Never discuss money or religion over dinner. What is different from the manners in Russia is that finishing everything on your plate is considered good manners.
Mexico:Whenever you catch the eye of someone who’s eating,even a stranger,it’s good manners to say “provecho”,which means enjoy. In Mexico,dining is more than a meal. It’s a social occasion—lunches are seldom quick and suppers can last for hours. Where you sit matters in the country. Before you get seated,look for place cards,or wait until the host seats you. And you must say “enjoy your meal” before you leave the table.
答案:
3. B
解析:A选项,根据“much of it was expensive because they couldn’t grow much”可知印度不能种很多水果,A错误;B选项,根据“I paid money for them,and now I’ll eat them up. It’s my money!”可知男人不想浪费钱,B正确;C选项,文中未提及男人去印度是为了买水果,C错误;D选项,男人买水果是因为便宜,D错误。故选B。
4. D
解析:根据“So even if you’ve lost something,let it go and move on. That’s better than continuing to lose.”可知,文章告诉我们放下某些东西比继续失去更好,故选D。
解析:A选项,根据“much of it was expensive because they couldn’t grow much”可知印度不能种很多水果,A错误;B选项,根据“I paid money for them,and now I’ll eat them up. It’s my money!”可知男人不想浪费钱,B正确;C选项,文中未提及男人去印度是为了买水果,C错误;D选项,男人买水果是因为便宜,D错误。故选B。
4. D
解析:根据“So even if you’ve lost something,let it go and move on. That’s better than continuing to lose.”可知,文章告诉我们放下某些东西比继续失去更好,故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看