2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第164页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
短文填空
根据短文内容及所给首字母提示,填写所缺单词,每空一词。
Travel can teach kids more than a textbook. Travelling with kids is good for them. They can find new interest. Travel makes information alive for kids,and makes it much more exciting than studying textbooks or d 1 experiments in the lab. While travelling,they learn how to deal with new situations,and communicate with other people. They learn patience,because sometimes i 2 takes a long time to get to some exciting or interesting places.
I’ve been travelling since I was seven years old. For me,to stop travelling would be like taking something away from my soul. I can’t live without travelling and I wouldn’t be who I am if I don’t travel. Some people think it’s h 3 to travel after having kids. But in my opinion,when people become parents,it doesn’t mean they couldn’t travel any more. My children have been travelling since they were three weeks old.
Bringing a new life into the world comes with many responsibilities(责任)and I’d love to be a good mother. One of my duties is to e 4 my children. I’m so thankful that my parents took me on family trips when I was young. I’ve learnt that the outside world is more colourful than the little one I was living in. Of course,I want to pass these travel e 5 on to my children.
I value the memories I have travelling with my children. I’m sure they will always remember them in their lives.
1. _______ 2. _______ 3. _______ 4. _______ 5. _______
根据短文内容及所给首字母提示,填写所缺单词,每空一词。
Travel can teach kids more than a textbook. Travelling with kids is good for them. They can find new interest. Travel makes information alive for kids,and makes it much more exciting than studying textbooks or d 1 experiments in the lab. While travelling,they learn how to deal with new situations,and communicate with other people. They learn patience,because sometimes i 2 takes a long time to get to some exciting or interesting places.
I’ve been travelling since I was seven years old. For me,to stop travelling would be like taking something away from my soul. I can’t live without travelling and I wouldn’t be who I am if I don’t travel. Some people think it’s h 3 to travel after having kids. But in my opinion,when people become parents,it doesn’t mean they couldn’t travel any more. My children have been travelling since they were three weeks old.
Bringing a new life into the world comes with many responsibilities(责任)and I’d love to be a good mother. One of my duties is to e 4 my children. I’m so thankful that my parents took me on family trips when I was young. I’ve learnt that the outside world is more colourful than the little one I was living in. Of course,I want to pass these travel e 5 on to my children.
I value the memories I have travelling with my children. I’m sure they will always remember them in their lives.
1. _______ 2. _______ 3. _______ 4. _______ 5. _______
答案:
1. doing
解析:根据“studying textbooks or... experiments in the lab”可知,此处与“studying”并列,用动名词形式,“do experiments”表示“做实验”,所以填doing。
2. it
解析:“it takes some time to do sth”是固定句型,it作形式主语,真正的主语是后面的不定式,所以填it。
3. hard
解析:根据“But in my opinion... it doesn’t mean they couldn’t travel any more”可知,此处指有些人认为有孩子后旅行很难,“hard”表示“困难的”,所以填hard。
4. educate
解析:根据“One of my duties... my children”及下文提到父母带自己旅行学到很多,可知此处指教育孩子,“educate”表示“教育”,to后接动词原形,所以填educate。
5. experiences
解析:根据“I want to pass these travel... on to my children”可知,此处指旅行经历,“experience”作“经历”讲时是可数名词,these后接复数,所以填experiences。
解析:根据“studying textbooks or... experiments in the lab”可知,此处与“studying”并列,用动名词形式,“do experiments”表示“做实验”,所以填doing。
2. it
解析:“it takes some time to do sth”是固定句型,it作形式主语,真正的主语是后面的不定式,所以填it。
3. hard
解析:根据“But in my opinion... it doesn’t mean they couldn’t travel any more”可知,此处指有些人认为有孩子后旅行很难,“hard”表示“困难的”,所以填hard。
4. educate
解析:根据“One of my duties... my children”及下文提到父母带自己旅行学到很多,可知此处指教育孩子,“educate”表示“教育”,to后接动词原形,所以填educate。
5. experiences
解析:根据“I want to pass these travel... on to my children”可知,此处指旅行经历,“experience”作“经历”讲时是可数名词,these后接复数,所以填experiences。
阅读理解
阅读下列短文,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳选项。
A
Long long ago a man went to India and he had never been there before. When he got there,he saw a lot of fruit,but much of it was expensive because they couldn’t grow much because there was little water. Finally he saw a big basket of some very red and long fruit. And it was the cheapest in the shop.
阅读下列短文,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳选项。
A
Long long ago a man went to India and he had never been there before. When he got there,he saw a lot of fruit,but much of it was expensive because they couldn’t grow much because there was little water. Finally he saw a big basket of some very red and long fruit. And it was the cheapest in the shop.
答案:
查看更多完整答案,请扫码查看