2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第165页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
So he went up and asked,“How much each kilo?” And the shopkeeper said,“Two rupees(卢比).” Two rupees in India was nothing. So he bought a whole kilogram of the fruit and started eating it. But after he ate some of it;his eyes watered,his mouth watered and burnt,and his face became red. He jumped up and down,saying,“Ah! Ah! Ah!”
But he still continued to eat the fruit! Some people who were looking at him shook their heads and said,“You’re crazy,man. Those are chilies(辣椒)!You can’t eat so many! People use them as a condiment,but only a little bit to put into food for taste. You can’t just eat them like that.” But the silly man said,“No,I can’t stop! I paid money for them,and now I’ll eat them up. It’s my money!”
And you think that man was silly,right? We sometimes do a lot of things like that. We spend money,time or effort doing something. And even though it’s been a long time,hard experience tells us it won’t work,and we know there’s no more hope. We still continue just because we’ve put money,time,effort and love into it. Just like the man who ate the chilies and felt so bad but couldn’t stop because he didn’t want to waste the money he’d paid.
So even if you’ve lost something,let it go and move on. That’s better than continuing to lose.
( )1. The man chose to buy the red and long fruit only because _______.
A. he hadn’t eaten it before
B. he was hungry
C. it was cheap
D. he hadn’t seen it before
( )2. The underlined word “condiment” in Paragraph 3 probably means “_______” in Chinese.
A. 零食
B. 水果
C. 调料
D. 蔬菜
But he still continued to eat the fruit! Some people who were looking at him shook their heads and said,“You’re crazy,man. Those are chilies(辣椒)!You can’t eat so many! People use them as a condiment,but only a little bit to put into food for taste. You can’t just eat them like that.” But the silly man said,“No,I can’t stop! I paid money for them,and now I’ll eat them up. It’s my money!”
And you think that man was silly,right? We sometimes do a lot of things like that. We spend money,time or effort doing something. And even though it’s been a long time,hard experience tells us it won’t work,and we know there’s no more hope. We still continue just because we’ve put money,time,effort and love into it. Just like the man who ate the chilies and felt so bad but couldn’t stop because he didn’t want to waste the money he’d paid.
So even if you’ve lost something,let it go and move on. That’s better than continuing to lose.
( )1. The man chose to buy the red and long fruit only because _______.
A. he hadn’t eaten it before
B. he was hungry
C. it was cheap
D. he hadn’t seen it before
( )2. The underlined word “condiment” in Paragraph 3 probably means “_______” in Chinese.
A. 零食
B. 水果
C. 调料
D. 蔬菜
答案:
1. C
解析:根据“Finally he saw a big basket of some very red and long fruit. And it was the cheapest in the shop.”可知,男人买这种水果是因为它便宜,故选C。
2. C
解析:根据“People use them as a condiment,but only a little bit to put into food for taste.”可知,人们把辣椒放进食物里增加味道,所以“condiment”是“调料”的意思,故选C。
解析:根据“Finally he saw a big basket of some very red and long fruit. And it was the cheapest in the shop.”可知,男人买这种水果是因为它便宜,故选C。
2. C
解析:根据“People use them as a condiment,but only a little bit to put into food for taste.”可知,人们把辣椒放进食物里增加味道,所以“condiment”是“调料”的意思,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看